שלום לכולם

../images/Emo24.gifשלום לכולם

טוב אז היה בלאק מעצבן ורק שתדעו שאחריו אמרתי לכולם שאני רוצה להיות בשלושה שמועמדים ללכת כדי להראות לכולם מזה שחקנית ולא חלטורה של שניה וחצי אני ממש התפללתי שאני בפנים אבל החצי השני שלי עשה את זה בסוף (ועל הצד הטוב ביותר). חברה יש פה שחקן מקצועי ואני מפרגנת המון חבל לי על מיקי ורונן ותראו הם עוד יגיעו רחוק. נשיקות לכל המתמודדים וגם לאלו שעזבו

yoooni

New member
מאיה בהצלחה בתכנית הבאה

אני מקווה שתוכיחי שאת שחקנית מוכשרת, ואם תצליחי להוכיח את זה - כל הערכתי נתונה אלייך :) המון בהצלחה אגב יש לך פרצוף של מלאך - זה מדהים - את פשוט יפההההה

תודה

שחקן זה בנשמה ואני לא אאכזב ותודה על המחמאות אבל החברים פה צודקים פנים זה לא הכל. שחקן לא נמדד ברגע.

למאיה בורשטיין

היי, רציתי להגיד שאני באופן אישי חושבת שבשלב שהעיפו מלא אחרי הטלנובלה העיפו אנשים מוכשרים וטובים מאוד כמו נעמה ועוד הרבה. אני חושבת שאת חמודה אבל אני לא אוהבת את הסגנון משחק שלי ולא הייתי רוצה שתבחרי - עלייך להעריך כנות של אנשים ולא רק פירגון- אבל בהצלחה, שלום

C o s m i C

New member
למאיה...

זה ממש לא נורא הבלק אאוט הזה שהיה לך, אני חושבת שזה אפילו היה חמוד, וחוץ מזה המשימה לא הייתה קלה, וזה עוד היה בשידור חי. קל מאוד לבקר אנשים אבל קשה לעשות את הדברים. :) תמשיכי בדרכך, אני מאמינה בך! :)) ד"א צירפת תמונה ממש חמודה לפרופייל שלך...רק חבל שכתוב שאת רווקה. חחח ;)

C o s m i C

New member
**תיקון**

בעברית תקינה- "כרטיס אישי" :) היה לי בלק אאוט של המילה בעברית. לא נורא.

CaMi La BooMBa

New member
וואי איזה בובה!!!!

פשוט מלאך!!!! אין אני מאוהבת ביופי שלה היא נראית ממש כמו בובההההההההההההההההההההה מאיה את מדהימה ויש לך יופי נדיררררררררר

CrAzY In LoVe3

New member
מאיה ....

טוב אז כל הכבוד שאת מפרגנת ליניב ככה זה אמור להיות בן זוגות לא? אני חושבת שיניב הוכיח את עצמו טוב מאד והוא שחקן מעולה !!!! וגם את שחקנית טובה למרות שלא יצא לראות אותך משחקת ממש אבל אני מאחלת לשניכם בהצלחה ולגבי רונן ומיקי אני חושבת שמיקי משחק בסדר יש תפקידים שהיו מתאימים לו וחלק לא אבל שיהיה לו בהצלחה וגם לרונן בסוף תצליחו להיות הדבר בחם הבא אתם תראו

CrAzY In LoVe3

New member
מאיה ....

טוב אז כל הכבוד שאת מפרגנת ליניב ככה זה אמור להיות בן זוגות לא? אני חושבת שיניב הוכיח את עצמו טוב מאד והוא שחקן מעולה !!!! וגם את שחקנית טובה למרות שלא יצא לראות אותך משחקת ממש אבל אני מאחלת לשניכם בהצלחה ולגבי רונן ומיקי אני חושבת שמיקי משחק בסדר יש תפקידים שהיו מתאימים לו וחלק לא אבל שיהיה לו בהצלחה וגם לרונן בסוף תצליחו להיות הדבר בחם הבא אתם תראו

lilachhh

New member
שלום מאיה...

זוכרת אותנו? אני אחת מהבנות שבאה לאודישן ביום רביעי היינו בקהל ודיברנו איתכם ואפילו גם חתמת לנו חחח רציתי להגיד שכולכם שם ממש אבל ממש חמודים!!! ומזל טוב לך שמעתי שיש לך מחר יום הולדת!

נערת 007

New member
מאיה - את יודעת לשחק בגרוזינית?

אם לא כדאי שתתחילי ללמוד כי האודישן הגדול או לא בסרט קולנוע ישראלי נחשב אף פעם לא תופיעי אם את לא יודעת גרוזינית,,, דרישת שלום מדובר קוזשווילי, הוא מתחיל ללהק בקרוב לסרט חדש שלו "מתנה מאוחרת" בה יסופר על מישהו שבא לחתונה של גרוזינים בלי להביא מתנה, תפקיד הכלה ממש תפור עליך,,,

CaMi La BooMBa

New member
מה הקשר?!

למה שהיא תלך לשחק בסרט גרוזיני?! ולמה נראה לך שגם אם היא רוצה יקבלו אותה בשניה כי את רוצה?!

CaMi La BooMBa

New member
ו....

אם זה היה אמור להיות בצחוק או משו אז זה לא הצחיק אבל חפיף....

מאיה איזה מתוקה!!!../images/Emo50.gif../images/Emo8.gif

רק שתדעי לך שמהפעם הראשונה שראיתי את כל המתמודדים ישר את מצאת חן בעייני! את ממש מותק.. :) אגב, גם לי קוראים מאיה..חח

למעלה