שלום לכולם היי! גם אני חדש פה! קוראים לי אורי ואני עוד חודש+יומיים בן 14 ואני גר בגבעת שמואל
T turhtk3 New member 9/7/03 #1 ../images/Emo24.gifשלום לכולם היי! גם אני חדש פה! קוראים לי אורי ואני עוד חודש+יומיים בן 14 ואני גר בגבעת שמואל
../images/Emo24.gifשלום לכולם היי! גם אני חדש פה! קוראים לי אורי ואני עוד חודש+יומיים בן 14 ואני גר בגבעת שמואל
° °•° MarGo °•° New member 9/7/03 #3 ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif ברוך הבא.. חעע. אהבתי. אליאור, טוב שהלכת לישון יקירי.. *מזמינה אותך להציץ בהיסטורי*
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif ברוך הבא.. חעע. אהבתי. אליאור, טוב שהלכת לישון יקירי.. *מזמינה אותך להציץ בהיסטורי*
מ מטייל עם סנאים New member 10/7/03 #6 בוקר טוווווווווווווב../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif אחחח...את עושה אחלה עבודה, ילדע... הייתי צריך ת'שינה הזאת...
בוקר טוווווווווווווב../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif אחחח...את עושה אחלה עבודה, ילדע... הייתי צריך ת'שינה הזאת...
° °•° MarGo °•° New member 10/7/03 #7 ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif בתוא זאת שאחראית לך על שעות השינה.. הבנתי שהתעוררת עם מצברוח נהדר [בדיוק כפי שהציניות שלך התעוררה היום ]. היית צריך את השינה הזאת. כן. **מעליבה את הציניות** הציניות שלך די נרדמה אתמול בלילה.. חבל.
../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif בתוא זאת שאחראית לך על שעות השינה.. הבנתי שהתעוררת עם מצברוח נהדר [בדיוק כפי שהציניות שלך התעוררה היום ]. היית צריך את השינה הזאת. כן. **מעליבה את הציניות** הציניות שלך די נרדמה אתמול בלילה.. חבל.
I icודליה New member 10/7/03 #5 אורי!!!!!! עכשיו קראתי את האי-מייל שלך!!!! ברוך הבא ל נ.ב תמסור ד"ש לכולם בשמי אני חושבת ששמרתי איפה שהוא את הססמא לפורום! אז אולי מחר אני אנסה למצוא אין לי ממש כוח עכשיו...
אורי!!!!!! עכשיו קראתי את האי-מייל שלך!!!! ברוך הבא ל נ.ב תמסור ד"ש לכולם בשמי אני חושבת ששמרתי איפה שהוא את הססמא לפורום! אז אולי מחר אני אנסה למצוא אין לי ממש כוח עכשיו...
ר רiני 0דקה New member 10/7/03 #9 ../images/Emo98.gifברוך הבא../images/Emo24.gif היי אורי!!!!! קוראים לי רוני סדקה ואני בת 12 עוד חודש+יומיים...(ב-12 לא ב11 כמוך) נולדת בתאריך שלי כמעט...טוב גם יום לפני זה משהו,לא? ככה אני ידע לך הגיד לך מזל"ט...
../images/Emo98.gifברוך הבא../images/Emo24.gif היי אורי!!!!! קוראים לי רוני סדקה ואני בת 12 עוד חודש+יומיים...(ב-12 לא ב11 כמוך) נולדת בתאריך שלי כמעט...טוב גם יום לפני זה משהו,לא? ככה אני ידע לך הגיד לך מזל"ט...