שלום לכולם

lennie

New member
../images/Emo24.gif שלום לכולם ../images/Emo140.gif

קוראים לי לני ואני מתה על ריאלטי שואוס . ורק עכשיו גילית את הפורום הזה . אני כ"כ מתרגשת שמחר מתחיל השרדות , כמה שחיכיתי לזה. מישהו אולי יכול להגיד לי איזו עונה זו חמישית או שישית ? תודה לני

Outlast

New member
מחר תתחיל העונה ה-5,

סדר כרונולוגי, יו נואו..
ברוכה הבאה לפורום!
אולי זה הזמן להזכיר, לכבוד תחילת שידורי העונה ה-5 בארץ, ש-
(ספוילר) נחשב כל מה שעוד לא שודר בארץ, וכמובן שהאזהרות ייעשו בהתאם..
עונה 5 מהנה לכולם! (בעלי יס מושחתים ומסתפקי הקלטות..
משתתפת בצער אלה שלא יראו)

Outlast

New member
ופרטים בסיסיים על העונה,

מתוך אתר YES: שם הסדרה בלועזית- Survivor 5: Marquesas שם הפרק בלועזית- The importance of being eldest ערוץ- YES+, מס' 12 מועד שידור- שבת, 21:30 משך התכנית- 45 דק'

Boran

New member
לא התבלבלנו?

שם הסדרה בלועזית Survivor: Thailand מרקיזה זה עונה 4

Outlast

New member
זהו, זה נשמע לי מוכר מאיפשהו,

אבל זה מה שהחמודים ב-YES רשמו, ואני נאמנה..

pavelger

New member
שלום

כבר הגבתי מספר פעמים בפורום אבל עכשיו לקראת שידור העונות החדשות בישראל החלטתי להשתתף בצורה יותר פעילה בפורום. אני אישית כבר ראיתי את העונה החמישית והשישית ולא יתאפשר לי לראות אותן שוב כי אין לי יס. אני מאחל צפייה מהנה לכל משעוד לא ראה את העונות עדיין. נ.ב לעונה קוראים הישרדות תאילנד ולא הישרדות מרקסס

14מתן

New member
אוסיי לא הבנתי משו...

לא יהיה צריך לסמן
לעונה חמישית ? כי להרבה אין "יס" למרות שזה משודר בארץ אז למה להרוס להם ?

Outlast

New member
לא, לא יהיה צריך לסמן ספוילר,

כי זה הערוץ בו הישרדות תהיה משודרת, מי יודע אם ישדרו אותה אי פעם בערוץ אחר? ולהרבה אנשים אין כבלים ולא היה AXN, אז גם על העונות הקודמות היינו מסמנים ספוילרים? לא נראה לי הגיוני בכלל.. אם למישהו אין יס, והוא מחכה שיקליטו לו את הפרק או משהו כזה, הוא פשוט יידע לא להיכנס לפורום לפני שהוא רואה את הפרק.

14מתן

New member
אז שלפחות יהיה רשום על איזה פרק

באיזו עונה כי להקל על מי שאין לו...

Outlast

New member
מה זאת אומרת על איזה פרק?

ייפתח שרשור על הפרק שישודר, למשל- מחר ייפתח שרשור על הפרק הראשון בעונה ה-5, כי זה הפרק שישודר מחר.. על איז עוד פרק זה יכול להיות?

14מתן

New member
ברור ברור...

אבל אני מתכוון שלמשל בעוד שבועיים מי שאין לו יס לא ידע איזה פרק מדובר אז שיהיה רשום בכותרת... אוך לא משנה...

למעלה