../images/Emo24.gifשלום לכולכן
שלום לכולכן
הי בנות יקרות שמחה שנהניתם אצל העין ה - 3....וכל כך מצטערת שהתפקשש לי להגיע....אבל פיצוי פעם הבאה אצלי בבית
וכעת לפרוטוקול של החודש...מוזר לי..קצת רקע...2 הריונות ספונטניים..לידות תקינות ....החלפנו בעל התחילו הבעיות ...
בת 36 אוטוטו.. לאחר ניסיון של שנתיים באופן טבעי + מעקב זקיקים + כדורי פארילק לאיזון ערכי הפרולקטין המטורפים לצערי לא הושג הריון...צילום רחם תקין ...פרופיל הורמונאלי נעשה רק השבוע עדיין אין תשובות... קיבלתי במשך שני מחזורים 2 כדורי איקקלומין למשך 5 ימים + כוריגון ועדיין לא הושג הריון. זרע תקין 75 מיליון למעט מורפולוגיה 8% (קרוגר) הוחלט על השבחה והזרעה ללא ואני חוזרת ללא תמיכה של הורמונים כלשהם...ממש כלום ..להגיע למעקב זקיקים ביום 12 ואז ייתכן ההזרעה . השאלה שלי היא .... א. האם הגיוני להגיע להזרעה מבלי שום תמיכה כלשהי לפני כן? ב.היום ה- 11 יוצא יום שישי , יום ה - 12 מן הסתם ביום שבת..ימים שאין מעקב זקיקים ..והרופא לא נמצא . רק ביום ה - 13 יש אפשרות או לחילופין ביום ה - 10..האם ביום ה - 10 ניתן לקבוע ??? מה עדיף ...איזה יום על מנת לא "לפספס" את הביוץ ? אני כל כך מבולבלת !!! רופא אחד נתן לי איקקלומין וטען שאין בעיה עם הזרע ...השני החליט שאין בעיה איתי ..לא נותן לי כלום וטוען שהזרע בעייתי ! מי הצודק
הי בנות יקרות שמחה שנהניתם אצל העין ה - 3....וכל כך מצטערת שהתפקשש לי להגיע....אבל פיצוי פעם הבאה אצלי בבית