שלום כולם!!!

PasioN CelestE

New member
../images/Emo24.gifשלום כולם!!!

קוראים לי הדר... ונכנסתי לפה כבר פעם... אבל אני לא כותבת פה הרבה לצערי.. בעעע... אבל אני קוראת מדי פעם מה אתם כותבים פה ו... רציתי גם להשתתף מדי פעם..:) חחחח אני גם מפורום ויוה פלוס בויי נט וקוראים לי שם- TurmalinA לכל מי שמכיר אותי..:))) וקצת פרטים עליי למי שרוצה.... קוראים לי הדר אני בת 14 מראשון לציון ואני מתההההה על נטי כמוכם!!!!
ובפעם האחרונה שהיא הייתה פה בארץ אז נפגשתי איתה בפעם הראשונה..:) הנה האיי סי קיו שלי למי שמעוניין לדבר.. 167239132

faNATYc

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני מריה ואני MariaChuchi בפורום ויוה.

PasioN CelestE

New member
האאאאא.. הולההה!!!!!

חחח למרות שאנחנו מדברות כבר באיציק:))))
וואאיייי.. אהבתי את המחוות פה.. חחחחח

Amor fatal

New member
שיט בשביל מה נרשמת??../images/Emo5.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםם דרו'ששש מון אמוררררר זאת אנייייייי סיווווו חחחחחחחחחחחחחח קה טאל צוצי????????

PasioN CelestE

New member
פחחחחחחחחח יג'עלולללהההה!!!!

אין בעיוווותתת... אם זה ככה אז אני יוצאת!! חחחח סתםםםם נראה לךךך?? שאני ייצא בגללך?? לא סתם סתם..:) אל תקחי אישית... ואיתי הכל טוףףף סיווווו מה איתךךךך??

Amor fatal

New member
חייייה חחחחחחחחחח

וכל שנייה בודקת שהכרטיסים במגירהההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוףףף דר שהיא תבוא כבררררררר!!!!!!!!!!!!!

Amor fatal

New member
אויייייש דרררררררררר

מה התמונה מזכירה לך?????חחחחחחחח אני נקרעתתתתתתתתתתתתתתתתתת

PasioN CelestE

New member
חחחחחחחח כןןןןן גם אני מסתכלת במגיר

במגירה לראות שהכרטיסים בריאים ושלמים!!! ועכשיו אבא שלי מצלם במצלמת וידאו אז אמרתי את כל הפרטים הידועים לי בינתיים על בואה של נטי לארץ!! חחחחחחחח פחחחחחחחחחחח והזזוווגגגג החמוודדדד הזהה אווךךךךך... חחחחח לא מזמן הלכתי לקניון עם חברות שלי והלכנו למכונה הזאת.. ואני כזה בודקת אולי יש שם עוד תמונות.. חחחחחחחחחחחחחח ואת זוכרת את המכתב שלנו לפורום?? פחחחחחחח ---->

Amor fatal

New member
חחחחחחחח איזה קורע המכתבבבבב

אבל אוףףף אני לא מצליחה להעלות אותוווווווווווווו

Amor fatal

New member
חחחחחחחחחח הנה הואאאאאאאא

חחחח נקרעתייייי "פול זה בריא" חחחחחחחחחחחחח

PasioN CelestE

New member
פחחחחחחחחחחח "ארומה של עדן"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי היההה כל כךך כיף באותו יוווםםם!! שבאתי לעבודה של אבא שלך ושדיברנו איזה שעתיים בטלפון עם בל ודני.. חחחחח נוו יאללהההה סיוווו מתי את באה לראשוןןןן??

Amor fatal

New member
כןן חחחח קטעיםםםםם!! התנחלנו על הטל

פוןןןן ואיזה כיייייייף היה בקניון ובשוק שם...פחחחחח...קנינו בייגלההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא יודעת..בעעעעע בגלל הלימודים כלום לא יוצאאאאא אבל אולי בראש השנה יצא או סוכותתתתת

PasioN CelestE

New member
חחחחחחח בטח היה להם חשבון "די" גבוה

חחחחחחחחחחח והבייגלה היה מה זה טעייםםם! יאאאממממ... אני פשוט מתה על בייגגללהההה!!! ו.. כן אני יודעתתת... בעעע בגלל הלימודים המסריחים האלה לא יוצא להפגש הרבה בכלל..
ו... בטח שאני באה אלייך בסוכות.. חחחח או לבית אחררר ונתנחל ונעשה שלטים! חחחחחח

Amor fatal

New member
אמממממ דר סתביי!!

שששששש.. חחחחחחחחחח ובסוכות..אולי אני אבוא לראשון ולא יודעת..נראה כבר פחחחחח דיוססססס שיגיע כבר סוכוווותתתתתת

Amor fatal

New member
יאללה דר-דסית אני עפתייייייייייי

נדבר יותר מאוחררררר צ'אווווווווו מי אמור!!

PasioN CelestE

New member
בוווואנו.... גם אני עוד מעט הולכת ל

לאכול נראה לי.. ואימא שלי הכינה נשיקותתתת ייאאמממ... חחחח אז צ'אאווו נדבר כבר אחר כך!!!
צ'או מי וידה!!

PasioN CelestE

New member
פחחחח פורקהההה?? קה איסה ז'וווו????

ובסוכווווותתת.... נראה כבר מה יהיה..... אבל אנחנו חייבות להפגש לפניייי ולהכין שלטיםם.. חחחחחחחחחח וכמובןןן שנזמין עוד ילדיים!!! וגםםם אניי רוצההה שכבר יגיע סוכותתתתת יווו שהייאא תבוא כברררר אני מתה לראות אותהההה!!!!!

למעלה