שלום חברה

yaelilo

New member
../images/Emo24.gifשלום חברה

מצטערת שמזמן לא כתבתי ולא הייתי חלק מהפורום אבל היה לי שרשרת אירועים לא נחמדים 1 המחשב שלי הלך פיפן (אני כותבת מהמחשב החדש שלי יאא) 2 פקינג תקופת מבחנים בגרויות ומתכונות 3החיבור לאינטרנט הלך פיפן אבל תוקן דרך אגב אני הולכת לראות את אירוסמית ולינקין פארק ברגע שהם יופיעו באירופה

SaintJohn

New member
ברוכה השבה אלינו!../images/Emo13.gif

אני מניח שאת הכסף לכרטיס להופעה של אירוסמית' באירופה תשיגי מהפנסיה שלך, כי זה לא יקרה כ"כ בקרוב
ייקח קצת זמן, לפחות כמה שנים טובות עד שאירו יוציאו את עצמם מארצות הברית של אמריקה אם בכלל, לצערנו הרב מאוד. כמובן שכשזה יקרה אז נעשה לעצמנו מפגש פורום אחד ענקי איפה שזה לא יהיה באירופה. לפחות לא יהיו לנו התלבטויות לגבי המקום והמועד
. לגבי לינקין אני לא יודע, אבל אני מקווה בשבילך שהם יקפצו לבקר פה באיזור בקרוב
שיהיה בהצלחה בלימודים, זה העיקר, ותתחדשי על המחשב!

yaelilo

New member
אני חייבת להוסיף

טוב קודם כל החיים בזבל ההורים שלי היתגרשו לפני כמה חודשים ואמא שלי כנראה עוברת לעבוד בגרמניה אז מבחינת הופעות איפה ומי מממן הכל מסודר

SaintJohn

New member
גרמניה זה מקום טוב../images/Emo45.gif

יש שם הרבה מעריצי אירו וגם כל מיני דברים טובים שאי-אפשר להשיג במקום אחר

בָלבָל

New member
אני יודעת שקל להגיד

אבל תחשבי על כל הדברים הטובים שיוצאים מהגירושין... האווירה המגעילה בבית תגמר, וכפול 2 מכל דבר, מתנות וכסף, אופציה במקום מגורים (ועוד בגרמניה!) וכו'... חוצמזה כמו שכולם אמרו... אנחנו מאוד מאוד בספק אם אירו יגיעו לאירופה בקרוב... אם בכלל... אבל מחזיקים אצבעות. והיי אני בלבל

yaelilo

New member
גירושים

אני יודעת שיוצא לי הרבה מזה וזה קשה בהתחלה אחרי הכל אני כבר יוצאת מזה

AeroTom

New member
ברוכה החוזרת יעל!

יש משפט חכם ידוע (או שהומצא בזה הרגע) שאומר: "אל תשאל מה אירוסמית' יכולים לעשות בשבילך, אלא מה אתה יכול לעשות בשביל אירוסמית'". שזה אומר במקרה שלנו שהדרך הכי טובה לראות את הלהקה באירופה זה לדמיין שהביג בנד הוא פסל החירות או משהו כזה ולדמיין שארה"ב,יפן או קנדה זה אירופה... כמובן שאנחנו מקווים מאוד מאוד שהלהקה תחזור אי פעם שוב להופיע באירופה.כרגע זה רק בגדר חלום.הלהקה לא הופיעה באירופה מ-99 וכרגע לא נראים סימנים שהיא מתכוונת לחזור לאיזור. אבל אם הם יחזרו כמובן שכמה וכמה פה יהיו על המטוס הראשון... משנת 99 אצטדיון וומבלי בשביל הלהקה הפך ל-Tokyo Dome...היה לי חלום אגב פעם שהלהקה תחזור לאירופה כדי לחנוך את אצטדיון וומבלי החדש שצפוי להיות מוכן ב-2006...You can never Know Dream until your dreams coem true!

למעלה