שלום בנות

../images/Emo24.gifשלום בנות

חודשים שלא כתבתי, אך משתדלת לקרוא ולהתעדכן. בהזדמנות זו ברכות חמות לשתי מנהלות הפורום היקרות שלנו שהפכו לאמא. מי יתן ותרוו נחת והנאה, כמו כן בהצלחה לכל האמהות לעתיד... בקצרה למי שלא מכירה אותי, לפני שנתיים עברתי ניתוח ומאז אני על גלולות ברצף. הסיבה לכתיבתי: כתוצאה מן הגלולות עליתי במשקל, דבר שמן הסתם הפריע. שום דיאטה לא צלחה, עד שהגעתי למדקר. התוצאות היו נפלאות. המדקר אמר לי שעליי לשתות כל יום לפחות ליטר וחצי של מים(דבר שנכון לכל דיאטה ובכלל לאורח חיים) בהתחלה היה מאוד לא פשוט 'לדחוס' כמויות כאלה, אבל פשוט מרגילים את הגוף וזה הופך להיות קל ושגרתי.בכל אופן כל 3 חודשים אני במרפאת האנדו' לצורך מעקב, ובחודשים האחרונים הציסטות שהיו בשתי השחלות נעלמו. טוב, ברור שלא מצאתי תרופה לאנדו', אך באיזשהו אופן אני מוצאת קשר בין השניים, ולכן מוצאת לנכון למליץ לכן על שתיית מים מרובה.זהו בנות יקרות-רק בריאות, ושיבוא כבר הקיץ! (נ.ב- מעייני, מה שלומך מותק? אני מבינה שאת לפני ניתוח. אנא עדכני אותי מתי וכ'ו.)

vered140870

New member
היי אילאיל

גם סיפורך נותן תיקווה, הן בשל הציסטות שנעלמו והן בשל הירידה במשקל. גם אני עליתי הרבה במשקל מאז הגלולות ברצף, וגם לי ציסטה משגשגת( אחרי לפרוסקופיה). אולי יש לך עוד טיפים תזונתיים שהוא נתן לך ? מאיזה אזור את ( או המדקר) בארץ?מיותר לציין איך עלייה במשקל מכבידה על הקושי שקיים גם ככה עם האנדו...

היי ורד

לגבי המדקר, מובן שבנוסף למים קיבלתי מדי שבוע תפריטים די 'קשוחים', אך התוצאות היו בהתאם. (לפני המדקר הייתי אצל דיאטנית קלינית, עשיתי את התפריט שלה אחד לאחד ובחודשיים ירדתי קילו @# ) המדקר טיפל בי ברמת גן,(וגם מקבל בהפטמן בת'א) דרך קופת חולים לאומית(62 ש'ח לטיפול), כמו כן הוא מקבל באופן פרטי בצהלה ת'א. הוא איש יקר ומיוחד. מומלץ . אם תרצי את פרטיו, תשלחי לי מסר. טיפים לתזונה:מאז אני בתהליך, כבר 9 חודשים, שניים שלושה פירות ביום, ירקות עם כף שמן זית. אלה דברים שכמעט לא הייתי נוגעת בהם, ומאוד למדתי לאהוב. בהצלחה ורק בריאות.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

אם זכרוני (הפגום , יש להודות) לא מטעה אותי לא "קראתי" אותך מאז המפגש ואני שמחה שבאת לעדכן ויש באמתחתך דברים חיוביים. לגבי שתייה- אני די גמלה בנושא ושותה לפחות שלושה ליטרים של מים ביום. אצלי זה לא העלים את הציסט , אך אני מניחה שהשילוב בין המדקר לשינוי התזונה תרם לנושא. תודה על הברכות

למעלה