שלום בנות

../images/Emo24.gif שלום בנות

היי אני בדר"כ קוראת מהצד ולא מגיבה יש לי אנדו בעבר עברתי ניתוח ....יש לי ילדה אחריי טיפול ואנדו המגעיל הזה חוזר שוב אבל מה שרציתי לשאול זה אם מישהיא שמעה על טיפול באנדו באזרת שיטה טיבעית ? כדורים טיבעיים ? דיברתי אם איזשהוא רופא ברפואה הטיבעית והוא אמר שהוא טיפל כבר בעבר במיקרים כאלה האם ידוע לכם משהוא תודה וכייף לקרוא כאן את ההודעות שלכם

זואילי

New member
אני מוכנה להעניק לו פרס נובל

אבל לא אטרח לתת לו גם זר פרחים נובל... זה שהוא טיפל זה אחלה. אולי עזר לסימפטומים? אם תמצאי אישה אחת בעולם שטופלה טבעית ואין לה יותר אנדו - עדכני אותנו בבקשה.... והציניות ממש לא מכוונת אלייך
חזקי ואמצי וגשי לברר מה מצבך בביקורת במרפאת האנדו.

מישמש33

New member
שלא תעזי להאמין לאדם כזה

אני נכוויתי קשות ממטפל סיני, בעל שנות ותק רבות בתחום והמלמד בבתי הספר לרפואה משלימה שאמר לי להפסיק גלולות כי זה מתנגש עם הטיפול שהוא מעניק לי, תאמיני לי זה הביא אותי למקום הרבה הרבה יותר גרוע ממה שהייתי בו קודם. מאוד רציתי להאמין, בכל ליבי והמציאות טפחה לי טפח רציני על הפנים. רפואה טבעים היא אך ורק כתוספת לטיפול המותאם לכל אחת והאנדו' שלה אכן כמושזואילי אמרה כהקלה על סימפטומים , כאבים ועוד, לא יותר מזה. במקביל אם עוד לא ביקרת במרפאה בתה"ש זה הזמן לעשות זאת, גם אני הגעתי לשם אחרי לידה ועם החמרה באנדו'. בהצלחה ותרגישי טוב

למעלה