שלום! אני חדש!

Z E R O

New member
../images/Emo24.gif שלום! אני חדש!

ממש מגניב שיש סוף סוף בתפוז פורום מייפל, מאחל לו המון המון בהצלחה! דרך אגב, יש לי צייד ברמה 48 בווינדייה בשם "RanRanHood". ושאלה לי אלייכם אם אפשר, הבחנתי בהרבה אנשים במשחק שכותבים בעברית, הייתי שמח לקבל לינק והסברים לתוכנה, תודה מראש! האפיי מייפלינג!

ToryMaster

New member
מי שהוא קלולס לחלוטין

נגיד, איזה אידיוט שזורקים בשבילו חרב סמוראי ולא קולט שהוא אמור לקחת אותה
.

sapir aloud555

New member
הוא דיי צודק ../images/Emo121.gif

ישראלים לרוב מבליטים את המיקום שלהם במשחק; הם שואלים אותך you isral? [במילים האלו בדיוק, או משפטים כמו I buy / me no noob / ben zo..] ואם אתה משיב ככן, השיחה הולכת לma kore ונגמרת בsabbaba. פעם אחת מישהו שאל אותי אם אני מישראל עניתי Yes, like 95 % from this game community >_> You are? והוא ענה: I'm not from Israel but its seems everyone I ask answer yes. אומר משהו, לא?

sapir aloud555

New member
היי, ../images/Emo121.gif

לא לתפוס אותי על המילה. :/ בהחלט עשית לי אונד עכשיו
*בורחת רחוק רחוק ._.''''* אני לא מדברת על אנגלית עילגת, אני פשוט מדברת על הצורה שישראלים מציגים את עצמם במשחק. <_<

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

אותי אפחד לא שאל, נידבתי את המידע, זה נורא מצחיק אותי.

XD לגמרי.

פעם הייתי עם מישהי על מפה, וכמה ישראלים אמרו דברים כמו TAVI ET HAPITRIA AHI ידידתי אמרה Too many israelis here... אני: Yup... like me =P היא: No kiddin. ma nishma? ואז גיליתי שקוראים לה נעמה והיא גרה ברעננה ס.ס; הקטע הכי גרוע, זה שעד עכשיו קראו לי במייפל AHOTI, NESHAMA, CAPARA, BAT ZONA, ועוד דברים רבים .___.

ווינגז

New member
../images/Emo6.gif

בחיי, זה אחד הדברים המצחיקים. יצא לי להיות באיזו מפה, אני כבר לא זוכרת איזו, ולפגוש חבורת ישראלים ענקית שדיברה באנגלית-עברית. הייתי חושבת שמדברים ככה בשביל שלא יבינו אותך או משהו, לעצלנים שאין כח להעביר באפשרויות. עכשיו פחות או יותר צריך לדבר אנגלית בשביל שלא יבינו אותך.

Z E R O

New member
../images/Emo67.gif אתם רוצים להגיד שזה כמו...

...הסטיגמה של "איך מזהים ישראלי בחו"ל" = "איך מזהים ישראלי במייפל" ??? LOLZ אבל באמת, כמה שזה אולי קצת מציק שיש שריצה ישראלית במייפל, אני חושב ששמעתי פעם בעבר איפה שהוא נתון של 800 אלף ומעלה יוזרים פעילים של ישראלים במייפל גלובל, יש יוזרים יותר מציקים... בהרבה! ה ס פ ר ד י ם !!! או מי שהם! הם פונים אלייך בשפה שלהם, ותאמינו לי שחצי ממכם אם לא יותר, לא מבינים מילה ממה שהם אומרים, ואז הם מתעצבנים שאתה לא מבין אותם, שוב ושוב וזה קורה בעיקר בקרב הנובים שבינייהם, אל תגידו שלא נתקלתם בהם!

DirtySpirit

New member
XDD זה לא ספרדים..

זה BRים[ברזילאים >>] וזה לא רק במייפל זה בכלל בקהילת הגיימינג העולמית[ידוע שירשראלים שונאים ברזילאים כי הם תמיד מציקים כאלה ;;] והרבה פעמים ישראלים שונאים גם גרמנים ובכלל מזרח אירופאים בגלל סטיגמות על השואה והכל ><

Z E R O

New member
זה לא יכול להיות ברזילאים...

הם אמורים להיוות עסוקים בלירות אחד על השני ברחובות של "עיר האלוהים", לא?

למעלה