שלום! אני חדשה...

מתן ב

New member
../images/Emo24.gif שלום! אני חדשה...

שלום לכולם! אני חדשה בפורום הזה... אז שלום!!! רציתי לדעת איך אתם זוכרים כל-כך הרבה פרטים על הסדרה, כמו את השמות ומספר הפרקים, ומי אמר למי מה... אני ראיתי את העונות הראשונה והשלישית 3 פעמים כל אחת ואני לא זוכרת אפילו ציטוט אחד!!! חוץ משפרו אמרה לפיבי... "sence she became blond..." אחרי שפיבי נתנה רעיון מפגר...

As I Am

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

(תקראי את "הודעת המנהלת" :) פיבי: Leo works for the C.I.A? פרו: Ever since she became a blond... היהי, פרו הייתה כל כך שולתת בפרק ההוא! ואז היא מתה.

itamr

New member
איזה יופי אהבתי את הדרמה ואז היא

מתה! פשוט וקל וחלק ויפה!
נ.ב היי מי יתן ויהיה לך כיף כאן!

Hogo Oneil

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהני לך פה כולם ממש פצצה פה! מקווה שתתקבלי מהר
תשרשרי תהני תכיפי ^.^ ובעיקר ברוכה הבאה ^.^

שלום!

אני אחותה המרושעת של משתמש הפורום אופל מקניל. אני מוכרת גם בכינוי Pixy led, או בשמי הפרטי - הילאלה. ולמעשה כל קשר משפחתי ביני לבין אופל... לא קיים, אבל זה משעשע אותי לקרוא לעצמי ככה. אני בכלל לא צופה ב"מכושפות", ולמעשה הסדרה די משעממת אותי... ולמרות זאת, מפני שאני גם חברה של מנהלת הפורום (פרוטקציות!) וגם של אופל, שהיא... רוח הפורום, אני שורצת כאן להנאתי.
ברוכה הבאה!

Piper

New member
שלום! וברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתשתלבי כאן מהר! רק אל תשכחי לשלוח כל הזמן תגובות או שישכחו את השם שלך.. (סתם,לא לקחת ברצינות..אף-אחד!)

Phoebe again

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif

בקשר למה ששאלת אני מניחה שזה קשור לכמה שאתה אוהב את הסדרה למשל כמו שאת זוכרת את הציטוט מחברים בחתימה שלך...

itamr

New member
אני מבקש פיבי הבלון הוא שלי! אימצתי

אותו לליבי אז לא להשתמש בו

Hogo Oneil

New member
רגע , אז מה עם אתה אמצת אותו!~.~

מעכשיו כשיהיה למישהו יום הולדת או שאומרים ברוכ/ה הבא/ה אז אסור להשתמש בו לא ניראה לי! מילאה קיט היא לא קשורה לכלום! או קוביות! או חתול! אבל בלונים יש הבדל ענקי! נ.ב רציתי להגיד לך את זה הרבה זמן הבלונים מעצבנים! קח איקון אחר!

Woogyman

New member
אופיר! דיי!

תסתכל בכל ההודעות שלך בעמוד הזה. אולי רבע מהן קשורות לסדרה. אתה כל הזמן רב! כל הזמן יש לך הערות! איתמר רוצה את הבלונים. הוא לא ביקש את דעתך בנושא. אז למה להידחף בכוח? אתה בכוח רוצה שירחיקו אותך? כי חצי מהריבים וההודעות הלא קשורות בפורום סובבות סביבך. נו באמת. כל העסק של לריב בפורום התחיל מאז שאתה באת. תעשה את החשבון לבד.

p3

New member
דרך אגב,

אם אתה מאמין שהשתפרת מאז שחזרת, אתה טועה. אתה נטפל לאיתמר, אתה כותב הודעות לא קשורות, ואתה מתלהב יותר מתמיד. די.

As I Am

New member
כן, אבל, ../images/Emo103.gif

אחרי שהוא כל כך השתדל להפסיק עם האוף-טופיק והצ´אטיות והשתלטנות, עכשיו הוא עובר לדברים אחרים שיכולים לגרום להרחקתו D: נפלא, הא?
אה, אופיר, מכתבים להנהלת הפורומים אחרי הרחקה נוספת כבר לא יעזרו! >.< זה באמת מוגזם, כל הריבים האלה שלך ושל איתמר על גבי הפורום... והערתי לך על זה כבר כמה פעמים.. חלאס, זה סתם מציף את הפורום בקללות וירידות ומוריד את הרמה שלו (אפילו יותר ממה שהיה קודם
).

Hugo Oneil

New member
../images/Emo26.gif הודעה חשובה לכלום../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מהרגע הזה אני הוגו חדש ^.^ לא כותב הודעות צ´אטיות! לא אוף טופיק! לא רב (ושלא תריבו איתי מופנה לאיתמר, ואיתמר תקרא את ההודעות שלי פעמיים כי משום מה אתה אומר דברים שבכלל לא אמרתי) ולין - את אף פעם לא אזהרת אותי, זאת האזהרה הראשונה! נ.ב מי שרוצה לתקן אותי, יש מסרים! שלכם הוגו הארי קרישנה *מרביץ לעצמי* צא מי זה הוגו! *מסטיר לעצמי* |מחובל|

Phoebe again

New member
אני מסכימה לא להשתמש בו סתם מה

שאני במילא לא עושה, אבל כמו שהוגו אמר מותר לפעמים להשתמש בבלון כי הוא מסמל דברים כמו ימי הולדת וכו´, מה שכן אני מבטיחה לנסות להפסיק להשתמש בו בארועים כאלה...

Ophel McNeil

New member
האמממ.... זה לא הולך ככה.....

לא משתמשים באייקון מאומץ, אלא אם כן הוא מתאים לאירוע. כלומר, אם אני אאלץ מסיבה בלתי ברורה להשתמש באייקון של קוביות, אני אשתמש בו, למרות שלין אימצה אותו. כנ"ל מיצי-מיאו, גיטרה, או כל אייקון אחר שאומץ. כלומר, אף אחד לא סתם יתקע בהודעה שלו בלון, אלא אם כן צריכים אותו - ליום הולדת, או "ברוך הבא", או ווטאבר. אוקי?

Hogo Oneil

New member
אני מסכים איתך א"מ וזה מה שרשמתי

וסם! תקרא לי הוגו!! שונא את השם אופיר מתעב אותו! אררררר פיכססססס ואני לא אמרתי לו שהוא חייב וחובה להחליף את האייקון! אמרתי לו שזה מעצבן אותי א"מ = אופל מקניל!

As I Am

New member
... ../images/Emo103.gif

(אייקון מאומץ יכול להיות גם תחליף נחמד לכותרות כשאין מה לשים שם! ~_^) אממ, כעיקרון - אין כזה חוק שאסור לאמץ אייקונים שאומצו ע"י אחרים, אבל אני לא מבינה מה הסיפור בלבחור אייקון אחר... אלוהים, יש מספיק אייקונים בתחפוז
(גם אחרי שהורידו חצי מהם! >_<). אם מישהו באמת רוצה לעשות דווקא ולקחת אייקון שמישהו אימץ, זה לא אסור, אבל שיצפה ליחס תואם
.

Ophel McNeil

New member
נינוש, ילדה יפה,

כוונתי היא שאם מישהו מברך מישהו אחר, מזל"ט, או ברוך הבא, רק טבעי לשים בלון, או מתנה, או ווטאבר. אם מישהו למשל מדבר על חתולים, טבעי שהוא ישים אייקון של |מיצי-מיאו|, או קיט (אם כי הייתי בהלם כשגיליתי שאני מתחילה להרגיש בעלות על |מיצי-מיאו|!!). אין צורך להתצבן, ואין צורך לכעוס. בכל אופן, בשני המקרים, אני לא ממש מבינה מה הביג דיל, אבל מילא....

As I Am

New member
ילדה יפה? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

איפה? איפה? *מסתכלת לכל הכיוונים בצפייה*

למעלה