שלווווםםם

ba890

New member
../images/Emo24.gifשלווווםםם

אני בת 15 וחצי.. ואני רוצה לעשות צניחה חופשית.. ואין לי שום ידע קודם!!! אין לי מושג באביזרים תשלומים כלום כלום!! פשוט אני רק רוצה לצנוח!!!!!! מה אני צריכה לעשות?

shklele

New member
../images/Emo8.gifלבקש מאבא כסף + חתימה

ולהתקשר לPARADIVE או לSKYKEF. www.paradive.co.il www.skykef.co.il

ba890

New member
אתה יכול אולי להסביר לי

איך זה קורה? מה עושים לי? ועם אני רוצה לקפוץ אם איזה מדריך או משהו, כי ראיתי המון תמונות של צניחה בזוגות.. ומה אם פתאום אני משתפנת..?

המשך להסבר הממצא

ש: איך זה קורה? ת: ע"י עשיה ש: מה עושים? ת: לאחר יצירת קשר עם המועדונים ובחירת מועדון איתו תסכמי את תאריך ושעת הצניחה, תאלצי להוסיף תשלום קטנטן בסדר גודל של כ 1,000 ש"ח ועוד כ 600 ש"ח צילום (הצילום לא חובה כדי לצנוח אבל בטח חובה בשביל המזכרת), לאחר כל התהליך המסובך הזה, תגיעי בתאריך ובשעה שנקבעה ומשם הדרך להיות צנחנית היא מסלול של כ 4 ק"מ לגובה במטוס ואותה דרך חזרה לא במטוס. ש: ומה אם פתאום אני משתפנת? ת: כמעט אף פעם לא משתפנים, אז אין לך מה לדאוג, אלה שהשתפנו הפסידו את החוויה של החיים שלהם!!! לגבי ההערה שבאמצע, מה בדיוק השאלה? לבחור מדריך, חפשי אחד, בקשי מהמועדון לקפוץ איתו ובד"כ אין בעיה לארגן אותו. אם השאלה היא איך לבחור את המדריך? בזבוז זמן! פשוט להזמין את הצניחה ולבוא. כולם מוצלחים!!!

ba890

New member
אני לא חייבת?

ידע קודם או לעבור קורסים כלשהם? ובשאלה תכוונתי לזה שראיתי תמונות שצונחים בזוג וביחיד, אני עדיין לא בטוחה איזה מהם אני רוצה, כי אם אני יעשה בגוז אני מעדיפה שיהיה איתי מישהו ממומחה..

Alkup

New member
את כל הידע שתצטרכי את תקבלי

בהדרכה שיעשו לך על הקרקע לפני העליה למטוס. ילמדו אותך כל מה שצריך (שזה כמעט כלום) ויענו לך על כל שאלה שתשאלי. בכל מקרה, גם אחרי ההדרכה הזו - הכי חשוב זה להנות! לגבי צילום, כאמור לא חובה, אבל באמת שווה! את הרי כבר הולכת להרגיש כמו ציפור - מתי תוכלי להרגיש ככה שוב?? גם כמזכרת לעצמך וגם להראות לחבר'ה ולמשפחה... לגבי המדריכים - כל מי שמדריך, הוא איש שמוסמך לקחת איתו עוד אנשים לצניחה והוא עושה את זה בגלל שהוא מומחה. אין לך מה לדאוג. תהני!

למעלה