שירשור חדשים

dolse

New member
לאא מאמי מה פתאום....../images/Emo24.gif

קודם כול ברוך הבא !! אני אישית שמחה שיש גם בנים שנכנסים לפורום, וזה שאת הומו לא אומר שום דבר, יש לי המון ידידים{ושאני אומרת המון זה המון} זה בנים והם אוהיבם את הגיימבויז והם ממש לא הומואים.. אבל הם מתביישים להכנס... הלוואי והלוואי והדבר הזה שבנים יכולים לאהוב להקות בנים יתחיל להתפרסםםםם !! אני אישית בעדד !! אתה מוזמן לרשום בפורום ותקרא את התקנון!!

TOUSH

New member
היי אורטל../images/Emo140.gifברוכה הבאה מאמי../images/Emo13.gif

אני רעות...

היי אורו'ש..

ברוכה הבאה מותק אני אדווה עוד חודשיים בת 15 מראשון את מכירה אולי במקרה את סימור? הוא שר עם אמיר פיי גוטמן ועם טל מוסרי בשיר נולד.. אהה את בקאסט של הערב?

נועוW

New member
ברוכה הבאה../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif

התמכרות נעימה
ואת אכן צודקת אושרי הכי חתיך שיש

hadary007

New member
=]

אושרי חמי-בן 17,מושב מאור [בקרוב 18] ערן מזור הכט-בן19,ת"א אביחי לוי-בן 19,ב"ש שרון סנדלר-בן 20,מושב זיתן אדם יוסף-בן 23 [?] ,פרדסיה עוזר?

../images/Emo13.gifמוכנה לעזור...

קודם כל ברוכה הבאה אני בר....תהני
אמ...אז ככה...: זה עם החולצה הורודה זה ערן המושלמון הכוסון הזה עם החולצת פסים כחול תכלת זה אושרי|מואהב| זה עם החולצה של פומה זה אביחי זה עם החולצה החומה זה אדם וזה עם החולצת פסים חום לבן זה שרון
שמחתי לעזור לך...

אין לך בכלל מה להתפדח...ברוכית!

היי אני אורנית בת 12 וחצי מלוד.. מס' טיפים לזיהוי: -איך נזהה את אושרי? לאושרי יש עגיל באף, והוא דיי בולט. - איך נזהה את שרון? לשרון יש קוצים יפים בימנם- ושיער ארוך יחסית לאחרים. - איך נזהה את אביחי? אביחי בעל השער הקצוץ ביותר מחמישתם. - איך נזהה את ערן? לערן יש חיון מדהים- וקצת סתימות בשיניים *אופס* - איך נזהה את אדם? מושלם מדהים מקסים!!!

אמממ ברוכה הבאההה!!

אני אורנית בת 12 וחצי מלוד...תתני קצת יותר פרטים עליךך... ובקשר להופעה- זה לא רק של הגיים בויז זה מופע שיר נולד בעקרון הוא עולה 160 ש"ח...את יכולה להזמין כרטיסים דרך הטלפון שכתוב באתר של שיר נולד, שאין לי אותו.. מקווה שעזרתי..חח..

אורניתו'ששש...!!!

לא יפה לרדת ככה על ערנו'שש.. יש לו תחיוך הכי מקסים בעולםםם!!! יש לך מזל שהוספת *אופס*.. נסלח לך.. חחחחח

חחח שלא תביני לא נכון!

אני נורא מעריכה אותו.. אבל..זאת האמת... ככה אני זהיתי אותו בהתחלה..וחוצמזה אני מתה עלייוו!!!

למעלה