שירשור חדשים

TuTyBoP15

New member
אני חדשה../images/Emo13.gif+סקר../images/Emo13.gif../images/Emo138.gif

שלום.. אני תותי.. בת 15.. ודי מעריצה של הגיים בויז.. הם שרים ממש יפה וגם נראים ממשששששש טוב
תגידו זה נכון שאושרי ממושב מאור
אם כן זה פה ליד הביתתת חחח וסקר קטנטןןן 1. מי לדעתכם שר הכי יפה
2. מי לדעתכם הכי יפה
3. ומי לדעתכם הכי מושך
חנוכהה שמחחחח

שלום אני מעריץ של הגיים בויזזז

שלום אני ירוחם ואני בן 17 מאופקייםםםם!!! ואני מעריץ של הלהקה הכי טובה בעולם, יותר מלינקין פארק אפילו, הגיים בוייזז.. והם כאלה חתיכים! במיוחד אושרי!! (כן, אני הומו. למישהי יש בעייה??!)

אורטל 13

New member
לפורום

היי לכולם טוב אני פה חדשה בפורום טוב אז קצת על עצמי אני בת 14 ואני פשוט פשוט חולה על הגיים בויז טוב אני מקווה שאני יכיר פה את כולם אז מי שרוצה לדבר איתי שתגיב לי ואז נדבר יאאלה ביי לכולם אוהבת המון אורטל

yafit93

New member
אני חדשה../images/Emo6.gif

שלום אני יפית בת 14 ואני חדשה בפורום של הבויז! אני חולה מטורפת מאושפזת עליהם במיוחד על שרוןן שיהיה לכם יום טוב

your star

New member
חדשדשה בפורום../images/Emo70.gif

הייתי פה יומיים אבל לא ידעתי שצריך להגיד שאני מצטרפת לפורום רשמית... טוב אז שמי אור ואני בת 11 וחצי
אוהבת מאוד מאוד מאוד את הגיים בויז--->הם כל כך מוכשרים
אז בטוחה שאני אהנה פה|
|
*אני לא רוצה חס וחלילה טפו טפו טפו להשוויץ או משהו, אבל אני בשיר נולד מופיעה ביחד עם שירוש(ביטון) בשיר אמת או חובה
* ~אז-נשיקות אוהבת אותכם-אור~

אני חדשה פה!!

אני חדשה פה,ואני חולה על הגיים בויז!!
אני רוצה להכיר פה את האנשים אז מי שרוצה לדבר שיגיב!!! באהבה נופנוף=חולה על אושרי!!

חדשה../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif!

רק לפני כמה ימים שמעתי ת'שירים שלהם והתמכרתי :) אתמול ראיתי את הקליפ של "אשמור את ליבי" והוא ממש מדהים... אני מאוד אוהבת את אושרי ואדם... ערן נחמד ואביחי חמוד ושרון גם בסדר! מקווה להשתלב:)

BaTeLuSh14

New member
היי כולם...כנסו...

היי אני חדשה אבל רשמתי הודעה לפני שבוע וחצי... לא נכנסתי בגלל שהייתה לי בעיה עם המחשב שלי... ואפילו לא הספקתי להכיר כאן אתכם או לרשום בפורום... אז רשמתי את ההודעה הזאת כדי שתזכרו ושגם אני אתחיל להתחבר אליכם ואהיה אחת מהפורום המ=ו=ש=ל=ם הזה!!!!!!! אז מה חדש?????

חדשהההה

הייי אנייי אביבבב מחולוןןןן ואני חדשההה ואני פשוט חולה חולה חולה על היפיופים האלההה שרון שרון אמא לה איזה מעלףףף הוא אני מתתתה

נויוש131

New member
חדשה =]]

ממ.. אני חדשה פהה.. קוראים לי נוי ואני בת 14 מרמת גן.. אני מתהה על גיים בויזז בעיקר על אושרי ואדם הכוסוניםם שיליי =]] ואני מקווה שאני אשתלב פה מהרר..

OoנויoO

New member
עזרהה

למישהו יששש מידע על הגיים בויז?? אני חדשה פהה...אני לא מבינה פה כלום חחח מישהו יודע תשמות ושמות משפחה של כולם נאי לא מזהה אפחד חוץ משרון אפ יש מישהו שיכול לעזור אז תודה חחח (לגבי השמות)

Pink Wind

New member
HELLO :)

חדשה פה... לא בדיוק מעריצה אבל סתם מתעניינת.. עזבו בעיות אישיות
שבת שלום... ד"א קוראים לי מיה (כמו מאיה רק בלי א') וזהו...

אני חדשה ויש לי בעיה...

הייייי אני הילה ואני בת 14 במרץ...אני חדשה בפורום ואני מתה על הגיים בויז, אני שומעת אותם כל הזמן, ואני לא מסוגלת בלי לשמוע אותם... הם פשוט הורסיםםםםםםם, הם מושלמים.... אבל יש לי בעיה, אני לא מזהה אותם, אני כל הזמן מתבלבלת ביניהם... האם תוכלו לעזו לי? פליז תצרפו תמונה ברור של כל אחד מהם בניפרד או תמונמה משותפת ותירשמו לי את השמות לפי הסדר שהם עומדים, כי אני פשוט חייבת לזהות אותם... תודה רבהההההה הילה

rg0

New member
../images/Emo3.gif....

טוב אז ככה: אכן כן,אני נכנסת לפורום פעם ראשונה,אני חייבת להודות..שאת הגיים בויז..הכרתי לא מזמן..אבל הם חמודים!!!!!!!!!! אולי מפדח להגיד..אבל אני לא ממש יודעת..מי זה מי..בבקשה תצרפו תמונה של כולם ותכתבו לי מי זה מי...:)

tzlilaaa

New member
שלווום לכולםםם... חדשה פה :)

שלום לכולםםם... אני חדשה פה :) אם מישהו יוכל לעזור לי... זה יהיה ממש טוב... מתי יהיו לגיים בוייז הופעות באזור הדרום? שמעתי שב25 יש הופעה בב"ש... מישהו יודע את הפרטים? (מחיר, מקום, איך אפשר לקנות ואיפה...) תודה :)

0violinist0

New member
היי לכולם..

למשהו יש את הקליפ שלהם באינטרנט באיזה אתר כי אף פעם לא יוצא לי לראות קליפ שלהם... תודה מראש!

לירז 8492

New member
חח יש לי דז'ה וו איתך..+ עונה

רק במקרה שלי זה אדם שגר קרוב(מאוד) אליי.. 1. מי לדעתכם שר הכי יפה? זה שמתחיל את השיר "גליה" לא יודעת מיזה.. 2. מי לדעתכם הכי יפה? אושריייי 3. ומי לדעתכם הכי מושך? לא יודעת :/ חח סתםם שרון..

למעלה