שבת שלום בד'לכום
פ פנינה ושלושת הדובים New member 4/9/04 #9 שבוע טוב עיוני אה שלונכּ? איך עברה שבת? אצלנו חגגו עם אוזו וסופלאקי עם קצת קובות והרבה מאסבחה רקדנו קצת סירטאקי לצלילי העוד והקנון היה סאלמן הגדול בקיצור אחלה שבת עיראק ויוון במיזוג גלויות נדיר שיהיה שבוע טוב לכולם
שבוע טוב עיוני אה שלונכּ? איך עברה שבת? אצלנו חגגו עם אוזו וסופלאקי עם קצת קובות והרבה מאסבחה רקדנו קצת סירטאקי לצלילי העוד והקנון היה סאלמן הגדול בקיצור אחלה שבת עיראק ויוון במיזוג גלויות נדיר שיהיה שבוע טוב לכולם
T TNT531 New member 5/9/04 #13 שבוע טוב לכולם..... ../images/Emo3.gif איזה פורום ......ממש מעדן!! תגידו יש מצב לבקש ממכם תרגום של שיר ? <כמו בפורום יוונית?>
שבוע טוב לכולם..... ../images/Emo3.gif איזה פורום ......ממש מעדן!! תגידו יש מצב לבקש ממכם תרגום של שיר ? <כמו בפורום יוונית?>
T TNT531 New member 5/9/04 #14 ואני בטוח לכולם כאן כבר יש את ה המילון הקללות העירקי השלם אם אתם רוצים אני אעלה אותו לכאן חחחחחח הרג אותי והזכיר לי כ"כ הרבה "ברכות" ששכחתי
ואני בטוח לכולם כאן כבר יש את ה המילון הקללות העירקי השלם אם אתם רוצים אני אעלה אותו לכאן חחחחחח הרג אותי והזכיר לי כ"כ הרבה "ברכות" ששכחתי
M mongol1 New member 6/9/04 #16 אני רואה פורום יהודי עיראק הפך להיות קהילה מפורום מוסיקה יוונית, אני רואה שאני לא העיראקי היחיד ששומע גם יוונית
אני רואה פורום יהודי עיראק הפך להיות קהילה מפורום מוסיקה יוונית, אני רואה שאני לא העיראקי היחיד ששומע גם יוונית