שבוע 30

טליה321

New member
../images/Emo24.gifשבוע 30

כמה בנות באותו השבוע ?אני מתחילה לרחם על מירב אצל מי תבקרי קודם מירבי סתאםםםםם אני צוחקת אני סומכת עלייך שכמו תמיד לא תישכחי אף אחת אני מרגישה כל בעעיתה ושינוי והייתי מתה להעביר חצי מהתחושה למיועדת שלי היא קסם של אישה טוב בנות שיהיה המשך קל אוהבת טליה

עָנת

New member
אני יודעת שיש 3 זיווגים בשבוע 30

אני ויפית. את והמיועדת. ויפעת (יפעת,תראי נוכחות
)והפונדקאית שלה. טליה,את הניתוח קיסרי תעברו באסף הרופא
מאחלת למירב שיהיו לה "מלא כאבי ראש כאלו את מי לבקר ביולדות/בנשים קודם.."

הפגנת נוכחות...

היי ענת! הנה אני משמיעה קול כבקשתך... אנחנו מתחילים מחר את השבוע ה- 30 ושלשום עשינו סקירונת נוספת בשביל להרגיע את המתח ולראות שהקטנציק כבר מעל קילו ארבע מאות (שזה 'רק' פי שתיים ויותר ממה ששחר שלנו נולדה...625 גרם...) והכל מתקדם כשורה! חזרנו עכשיו מסופ"ש בצפון (חווית שטח עם אוהלים על שפת נחל שנשפך לכנרת) שאליו לקחנו גם את הבת הגדולה של הפונדקאית הנפלאה שלנו והיה נפלא! עוד שלושה שבועות הערכת משקל נוספת! שיהיה בהצלחה לכולן!

מירבי*

New member
שמחה לראות אותך כאן../images/Emo24.gif

גם אנחנו היינו באזור הכנרת...היינו בצימרים מדהימים במושבה יבניאל, מרחק 10 דקות מהכנרת. יופי של משקל יש לקטנצ'יק שלכם וזה נפלא שראיתם שהכל בסדר איתו. אני מאמינה ששוב כולם חשבו שהבת של י' היא בעצם אחותה של שחר שלכם, זה הרי מדהים כמה שהן נראות אחיות..תגידי, הילדה מעודכנת במה שהולך לקרות עם ההריון של אמא שלה? נשיקות

היי מירבי

לשאלתך, כולם היו בטוחים ששחר היא הבת של ענבל (אחות של ניר שהצטרפה עם בעלה והילד) כי הן מאד דומות.. ושהבת של י' היא בכלל הבת שלי (כנראה בגלל הבלונד והעיניים הבהירות..). בכל מקרה, היא מאד נהנתה מהחוויה של שינה באוהל והיה לה מאד כיף עם כל הילדוד'ס מסביב. לגבי ההריון - היא יודעת שהתינוק שלי ולא של אמא שלה וממילא שחר לא הפסיקה לדבר על אח שלה שעומד להיוולד... אבל אני אשמח להחליף איתך מילה בטלפון אחרי החג ולדסקס משהו בעניין שלה... ואגב, אם תתעניינו פעם בצימר בדרום - היינו במקום מדהים בעין יהב בחג הראשון- ג'קוזי בגודל של חדר.. עליית גג עם מיטות לילדים, טלוויזיה ודי-וי-די, מטבחון מאובזר עם הכל (אפילו צנצנות עם זיתים דפוקים, ריבה וכו'), ערסלים בגינה יפהפיה ובריכה צמודה... פשוט מדהים (ולא יקר) בקיצור.. דברי איתי! חג שמח. יפעת

למעלה