שאלה שאלתית...

Bettyka

New member
../images/Emo24.gifשאלה שאלתית...

אתם חושבים שלכל בנאדם יש את האחד שלו, זיווג קוסמי אם תרצו, בנאדם שמשלים אותו?

RainBird

New member
לא. אני חושב שזה מטבע האדם לרצות בזוגיות אבל אני חושב שכל אדם הוא יצירה אינדובידואלית של הסביבה שלו ושל גורמים נוספים.

Bettyka

New member
גם במקרה ש...

יודעים על כמה גילגולים משותפים? לפעמים ממש מרגישים את זה! מרגישים שזה מה שאמור להיות. מה, אני היחידה...?

ToryMaster

New member
כן ולא

אני חושבת שלכל אדם יש מספר זיווגים משלימים, כל אחד מתאים בתקופה אחרת. את מדברת על זיווג קוסמי אולטימטיבי, כמו בן זוג לנישואין? נשמע לי מאוד הגיוני שיש דבר כזה, אבל אני חושבת שהרבה אנשים פשוט לא מוצאים את המשלים הזה. בכל מקרה, אלו לא נשמות שמתגלגלות ביחד ובכל גלגול צריכות להיות ביחד, לדעתי.

Bettyka

New member
../images/Emo27.gif

לא, אני יודעת שהנשמות לא צריכות להיות בכלל גלגול ביחד, פשוט במקרה ככה יצא...

The Dark Queen

New member
לא כל כך קשור

אבל אם כבר גילגולי נשמות ואנשים שנועדו זה לזה , החבר הכי טוב שלי נולד בדיוק בדקה שסבא שלי נפטר ... ספוווקי ...

neophile

New member
"כאן ביחד"

זה מורכב אבל ניתן להבנה זה לא שיש רק 2 עולמות, העולם הזה ועולם "קוסמי" יש עוד רבדים "בין לבין" למצוא בן אדם שמשלים אותך לדעתי תלוי במצב הנוכחי שלך , תמיד יש בן אדם אופטימלי השאלה היא אם זאת תקופה אופטימלית ? גם בתקופה לא אופטימלית יש זיווג אופטימלי בשבילך , ויש סיכוי שהוא שונה מהזיווג האופטימלי שלך בתקופה אחרת זאת תפיסה דואלית אני יכול לרמוז לך לגבי תפיסה מעבר לדואליות , כולנו "כאן ביחד" מושפעים אחד מהשני מה שאת מדברת עליו , למצוא זיווג בא מגבוה וגם בא מנמוך שילוב של חומר ורוח ברמה יותר מורכבת מאשר בחירה של גוף להיוולד בו למשל.

Bettyka

New member
אתה חושב ש...

זה לא כ"כ "מציאותי" ויכול להיות שזה נדיר, אבל במקרה שלי זו עובדה

neophile

New member
"כולנו כאן ביחד"

זה מורכב אבל ניתן להבנה זה לא שיש רק 2 עולמות, העולם הזה ועולם "קוסמי" יש עוד רבדים "בין לבין" למצוא בן אדם שמשלים אותך לדעתי תלוי במצב הנוכחי שלך , תמיד יש בן אדם אופטימלי השאלה היא אם זאת תקופה אופטימלית ? גם בתקופה לא אופטימלית יש זיווג אופטימלי בשבילך , ויש סיכוי שהוא שונה מהזיווג האופטימלי שלך בתקופה אחרת זאת תפיסה דואלית אני יכול לרמוז לך לגבי תפיסה מעבר לדואליות , כולנו "כאן ביחד" מושפעים אחד מהשני מה שאת מדברת עליו , למצוא זיווג בא מגבוה וגם בא מנמוך נראה לי שהשאלה היא מה יותר...אם זה יותר בא מלמעלה בתור אופציות מסויימות שאנחנו בוחרים בהם , או שזה יותר מלמטה בצורה של הפחתה , יש לי פוטנציאל למצוא את ההשלמה שלי בהרבה בנות זוג ואני מצמצם אותה בהתאם לתפיסות שהקנו לי ושהקנתי לעצמי ובהתאם לקשרים החברתיים שלי שני האופציות אפשריות תמיד השאלה אם נמצא במצב יותר נמוך ומגביל את עצמי לאופציות מסויימות ואז כמובן יש לי פחות סיכוי למצוא בת זוג להתחבר אליה או שאני במצב יותר גבוה , מאפשר לדברים להתרחש ואז מי יודע? חג שמח לכל החוגגים

PurpleFilth

New member
לא

בני אדם צריכים להיות שלמים בפני עצמם, לא מושלמים ע"י בנזוג. חוצמזה... לא חושבת שיש זיווג קוסמי. התאהבתי יותר מדי פעמים בשביל להאמין בזה.

Ligeiro

New member
גם לדעתי ../images/Emo45.gif

אדם הוא מושלם בפני עצמו, ובן זוג יכול להיות לו לעזר בכדי למצוא את השלמות הזו, אבל הוא לא דרוש לכך.

ToryMaster

New member
אה

אבל את עדיין לא עם האדם הנכון שתמותי לצידו, נכון? זה שהתאהבת הרבה פעמים לא סותר את התיאוריה הזו, בין אם היא נכונה או לא [ואני לא מביעה דעה, אני מודעת לזה שלפעמים אנשים פשוט לא מוצאים את הזיווג הזה].

PurpleFilth

New member
כמובן שלא סותר את התיאוריה,

רק מקשה עלי להאמין בה. לכן הצגתי את העניין מנקודת המבט הבלעדית שלי. ול-Ligiero: תודה שאתה תומך בי, אבל שום קשר בין מה שכתבת למה שאני כתבתי.

neophile

New member
עייף

יש הבדל רציני בין התאהבות לאהבה התאהבות יכולה לעבור אחרי חודשיים אני גם חושב שלבני האדם כדאי להיות שלמים בפני עצמם , אבל אף אחד לא מושלם...

Bettyka

New member
אוקיי...

כנראה שבחרתי במילה הלא נכונה... התכוונתי לבנאדם שיכול להשלים אותך בלי שום קשר לשלמות שלך עם עצמך...

neophile

New member
do it like they do on the discovery

channel אפשר להפריד בכלל? אם אני שלם עם עצמי , אני אוהב את עצמי מבפנים החוצה ואת אותה אהבה אני יכול לשתף עם בת זוג שגם אוהבת את עצמה אבל אם היא לא אוהבת את עצמה היא תזין את עצמה מהאהבה שלי עד שהיא עושה את זה, האהבה לא שלי..היא שלנו אבל מרגע שהיא לא אוהבת זאת נהיית אהבה שלי תחשבו על זה אם היינו יותר כמו חיות עם תקופת ייחום מסויימת אז עדיין היינו מסתובבים אחד ליד השני בשאר הזמן?

Bettyka

New member
אז כנראה ש...

אנחנו לא מדברות על אותה אהבה... זה העניין. יכול להיות שתמצאי גם את את שלך, מי יודע...

למעלה