רק להיום

צופיתי 2

New member
כל יום התחלה חדשה ../images/Emo141.gif

מתוך "כל יום התחלה חדשה" "הציפורים שרות אחרי סערה; מדוע שבני האדם לא ירגישו חופשיים באותה מידה, כדי ליהנות מכול מה שנשאר להם?" אנחנו בוחרים את החיים שיש לנו. אנחנו בוחרים עצב או אושר, הצליחה או כישלון, פחד או התרגשות. בין אם אנו מודעים לבחירות שלנו או לא, אנו עושים אותן כל רגע. אחת הדרישות של הבגרות היא לקבל אחריות מלאה על מעשינו. זה לא תמיד הדבר הכי קל, אבל הוא חיוני להתפתחות שלנו. תועלת לא צפויה היא שהאחריות מעצימה את המודעות שלנו לכוח שיש לנו. זה בכוחנו שיהיה לנו טוב. זה בכוחנו שנהיה מאושרים. זה בכוחנו לבחור את הגישה שלנו לגבי כל מצב, בהווה או בעבר, אם רק נכיר בכך. החיים "עושים לנו" רק את מה שאנו מרשים להם. והחיים יעשו בשבילנו את כל מה שנבחר. אם אנו מחפשים התרגשות, נמצא אותה. אנו יכולים לחפש את החיובי בכל התנסות. בתוך כל מצב ישנם זרעים של תובנות חדשות, אם אנו פתוחים להן. התגובות שלנו לאירועים שמתרחשים סביבנו קובעות את המשמעות שיש לחיים שלנו. אנו בשליטה על ההשקפה שלנו. וההשקפה שלנו קובעת את עתידנו. היום הזה הוא שלי, במלואו, כדי ליהנות ממנו – או לפחד ממנו. ההחלטה תמיד בידיים שלי.

מנחם 77

New member
../images/Emo24.gifרק להיום../images/Emo24.gif

3 באוקטובר להיפטר מהרצון העצמי "האגו שלנו, שהיה כה גדול ודומיננטי, מצטמצם לממדיו האמיתיים כי אנו חיים בהרמוניה עם אלוהים אוהב. אנו מגלים שאנו יכולים לחיות חיים הרבה יותר עשירים, מאושרים ומלאים, כשאנו נפטרים מהרצון העצמי." טקסט בסיסי, עמוד 101 התמכרות ורצון-עצמי הולכים יד ביד. חוסר היכולת לנהל את חיינו, שבו הודינו בצעד הראשון, היה תוצאה של הרצון-העצמי שלנו, לא רק של השימוש הכרוני בסמים. כיום, אם נרצה לחיות לפי הרצון-העצמי, החיים שלנו יחזרו מהר מאוד להיות בלתי ניתנים לניהול, כמו שהיו כשהשתמשנו. כאשר הרעיונות שלנו, הרצונות שלנו, התשוקות שלנו והתביעות שלנו, הם במקום הראשון בחיינו, אנו נמצאים במאבק מתמיד עם כל מי וכל מה שמסביבנו. הרצון-העצמי משקף את ההסתמכות שלנו על האגו. הדבר היחיד שישחרר אותנו מהרצון-העצמי והתסבוכת שהוא יוצר בחיינו, הוא לשבור את ההסתמכות שלנו על האגו, ובמקום זה, להתחיל להסתמך על ההדרכה ועל הכוח שאלוהים אוהב מציע לנו. מלמדים אותנו להיעזר בעקרונות רוחניים, ולא ברצונותינו האנוכיים, בקבלת החלטות. מלמדים אותנו לבקש עזרה מכוח עליון כזה שרואה את הדברים בצורה מקיפה, יותר מאתנו. כשאנו עושים את זה, אנו רואים שהחיים שלנו משתלבים בקלות בסדר-הדברים סביבנו. אנו כבר לא נמצאים מחוץ לזרם-החיים; אנו הופכים לחלק ממנו, ואנו מגלים את כל מה שההחלמה יכולה להציע. רק להיום: אני אשתחרר מהאגו והתסבוכת הנגרמת כתוצאה מהרצון-העצמי. אנסה לשפר את הקשר ההכרתי עם האלוהים לפי הבנתי, אחפש את ההדרכה והכוח שאני צריך על-מנת לחיות בהרמוניה עם העולם שלי.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הרבה זמן לא הייתי כאן תקופה קשה, לא מוצאת את עצמי לאחר מות אימי, והנה כבר עבר חודש וכל כך קשה בתקופת החגים עצוב מאד בלעדייה המון מחשבות וגעגועים חסרה לי מאד. יהי זכרה ברוך.

אוהבים אותך נונה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ומתגעגעים אלייך מאד פה בבית. איתך בתחושותייך, מתוך הבנה חיבוקים ואהבה כנה. יהי זכרה ברוך.

מחר אירוע NA באשדוד

וועדה אזורית אשדוד מזמינה אתכם לקבוצת מדיטציה לאור לפידים האירוע ייתקיים בפארק לכיש (הכניסה מהנמל) במוצ"ש 04/10/2008 בשעה 21:00 דמי השתתפות 10 שח' כולל בשר על האש ושתיה קלה לפרטים נוספים: ויקי: 6381129 054 משה: 2296239 054

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

במשכן הרצון - אין למוות שליטה. מי יידע את מסתורי הרצון ועוצמתו? שכן אלוהים אינו אלא רצון אדיר, החולש על כל הברואים בכוח תכליתו. אין אדם נכנע למלאכים ואינו מתמסר למוות לחלוטין אלא בשל חולשת רצונו הרופף.
- ג'וזף גלנביל אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של בריאות ואסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על בריאות פיזית ונפשית, ועל הרגשה טובה הבוקר. על תחושת אסירות התודה לחיים עצמם, על ניצוצות של שמחת חיים למרות וחרף כאב פיזי, על היכולת למצוא דרכים להירגע וליישם ולהשתמש בכלים חדשים לכאורה. על משפחה תומכת ומפרגנת, בן זוג מחבק ואוהב, חברותא ודרך NA, יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה, יכולת לבחור ולערוך תכנית רק להיום, על הרצון לחיות וליהנות מהחיים ועל עוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ושבעה עשר ימי ניקיון
שיר מתנגן לי בראש כבר מאתמול והבטחתי לעצמי לזכור ולצרף אותו לאסירות התודה שלי הבוקר:
אודה אודה
ביצוע: רינת גבאי מילים: רינת גבאי לחן: יונתן בר גיורא ורינת גבאי זה הזמן לשיר מתעוררת מתעוררת השמחה זה הזמן הכי יפה לאהבה מחבקת ועולה
והאור גדול והלילה מקודש באהבה בתופים ובמחול ובשירה ובנשמה טובה
אודה אודה אודה לאהבה אודה אודה.. ולשמחה אודה אודה עם כל הלב אודה
ונשיר תודה ונשיר בכוונה גדולה שהדרך תפתח לאהבה שלמה
האמת אחת בליבנו היא תרעד יפהפיה ובקול גדול נשיר את השירה ונגילה נשמחה
אוהבים

../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם

קטע טוב של רק להיום והלוואי שכל המכורים יסמכו שאלוהים יוביל אותנו.
אוהבים.

../images/Emo213.gifשבת מבורכת באהבה וחופש../images/Emo213.gif

שתהא זו לכולנו שבת שקטה ורגועה, מבורכת בראייה פנימית, שלווה ופתיחות. אוהבתותכם

למעלה