ק י ב ל ת י

../images/Emo24.gif ק י ב ל ת י ../images/Emo24.gif

היום הגיע המלך לביתי. ג´ף קצת עזר ב... שילמנו... שיחררנו... ו... נראה לי שהסלעים כעת יפחדו ממני...

zataomm

New member
אפשר לדעת כמה עלתה על העיסקה?

שמתי לב שהמוצר עצמו עולה 549$, אך כמה עולה משלוח והאם יש מכס או מע"מ? בקיצור כמה הוצאת מכיסך בסופו של התהליך?

STIVENZ 426

New member
מברוק!!!! אבל...

ככה בלי להעליב.. זה.. נראה כמו איזה תותב, כזה שמזמינים במרוכז לבתי אבות, שהחבר´ה שם לא ייתפרקו...
אבל אתה כבר "מגה סניור".. אז מותר...
סטיב בשירות הפיזיקה עד מחר!!! דייי... מחר בגרות, וחסל סדר פיסיקה ל 3 שנים הבאות לפחות!

תודה תודה...

אז ככה, קודם כל לחנן בעיקרון בכייף, רק שכפי הנראה אני מושבת לשבוע הקרוב לפחות (ומקווה שלא הרבה מעבר) לרגל סדק בצלע (לא מרכיבה). לגבי סטיב, אתה יותר מצודק, בלבישתו אתה גם מרגיש תותב, ואני יודע שלוקח זמן להתרגל. לגבי הפיסיקה, אם כוונתך לרכב שטח בשלוש השנים הקרובות - השטח יזכיר לך כל שבוע את כל מגוון חוקי הפיסיקה שלמדת ו\או אלו שלא למדת... לגבי בעל השם המוזר משהו... התענוג אכן עולה בדיוק כמו שציינת, ג´ף עשה לי את זה ב-538$ שארגיש טוב אלק, משלוח עלה 57$ כולל עוד פיצ´יפקעס שונים, מכס אין על מוצרי בטיחות וכשרואים את זה - לא יעיזו להתווכח איתך בנושא, מע"מ 18% זה מה שחל על כל העלות בשקלים כולל דמי משלוח, כפי שציינתי ג´ף עזר "קצת" לבקשתי והקל עלי משמעותית בעלויות מקומיות (ואם לא הבנת - אשלח לך פרטים במסר אישי). האמת, בחיים לא הייתי מוציא סכום שכזה על תותב אם לא הייתי דופק כבר ברך אחת קודם, טבעי לא?

GalSont

New member
תתחדש ו..

ראיתי שיש שם מיגון לאזור הרגיש (שמתי לב כי לפני כחודש קיבלתי את הכידון באיזור ההוא ועד היום יש כחול,סגול,שחור ועוד שלל צבעים). בקיצור - יש מיגון רק לאיזור הרגיש? ואם כן איפה אפשר להשיגו? תודה ויום טוב.

מגן לאזור הרגיש

בכל חנות ספורט יש מגן לשרביט וליהלומי הכתר (עבור חברה שמתאמנים בספורט לחימה) אבל זה ממש נראה לי בלתי אפשרי לרכב עם זה. החום שיצתבר יגרום לך להיות עקר הרבה יותר מהר מהמכות שאפשר לקבל. בנוסף עצה שלי, פשוט תשאיר אותם בבית לפני שאתה יוצא לרכב

וואלה, על זה גם אני טרם שמעתי...

מיילה, קראטה, ג´ודו, ג´יוג´יטסו, ושאר ברעין בישין... מגן ביצים ברכיבה? איך בדיוק הצלחת לחטוף בביצים מהכידון? נראה לי שרק בקפיצת סופרמן לא מתוכננת היטב. ותגיד, איפה בדיוק אתה טוען שראיתי את פריט המיגון האמור? ואם כוונתך לתמונה שצירפתי - זה אמנם נראה כמו צינור ארוך ומגן - הוא רק מגן על איבר שאורכו ועוביו אצל מרבית בני האנוש גדולים מהאיבר עליו אתה מגונן. האם יש לנו בפורום פוטנציאל לשיא גינס?

GalSont

New member
אני מתפלא עליך...../images/Emo12.gif

קודם כל - לקבל את הכידון (או יותר נכון את תושבת המראה אחרי שפירקתי אותה) באזור הביצים זה לא קשה ,הוראות: 1. סע מהר. 2. התקרב לקפיצה (תגביר מהירות). 3. עדיף שלא תדע מה בדיוק קורה אחרי הקפיצה. 4. זנק אותה בנן שרלנטיות עם חיוך על הפנים. 5. מומלץ שבאיזור הנחיתה יהיה עוד איזה באמפ קטן שמחכה בסבלנות. 6. כנס עם הגלגל הקידמי בתחתית הבאמפ. 7 .סגור את הבולמים הקידמיים עד הסוף (תלוי באופנוע - אצלי זה פחות בעייתי עקב זה שמדובר ב DR350). 8. תעשה צורה של סופרמן ועוף קדימה מעל הכידון. 9. ואחרון חביב - אל תשכח לעבור עם הביצים דרך תושבת המראה לפני ההתרסקות על האדמה. איך קראת לזה ?- קפיצת סופרמן לא מתוכננת היטב ? ולא יפה רמיזת שיא גינס
- מהתמונה נראה שזה מגן די טוב על האיזור ההוא - אולי בתכלס זה לא מכסה אבל לפחות היתה להם כוונת מה לתת מיגון מינימלי לאיזור המדובר... יום טוב לכל.

למעלה