קב' תמיכה
.

../images/Emo24.gif קב' תמיכה ../images/Emo24.gif.

נפתחת קבוצת תמיכה למכורים הנואשים של שרשור הסטראוטיפים המזוויע
. אם את\ה מוצא את עצמך כואב אך עדיין משקיע מאמצים לקרוא את ההודעות החדשות בשרשור המפלצתי, מגיב בו בלהט ומתבאס כשהוא מופיע מול עיניך שוב במלוא אדרו אך לא מצליח להימנע מהמשך קריאה ומגיב שוב, אם אתה מודע לבזבוז הזמן הטוטלי ובכל זאת מוסיף עוד סטראוטיפ ועוד
, אם כבר זנחת את ההתראות והתחלת פשוט לגלגל מטה ולקרוא את ההודעות השחורות - זה המקום לשתף בתסכול, בייאוש ובקושי להילחם בהתמכרות הנוראית
. שלום, שמי שחר ואני מכורה לשרשור הסטראוטיפים
!

is00

New member
מודה ומתוודה...

אני נגמלתי. ברגע שראיתי שהעסק שם הגיע ל- 400 הודעות ועוד ממשיך לעלות, אילצתי את עצמי להפסיק לבקר שם. אני מקווה שעוד כמה ימים כשהזרם יירגע, מישהו ירים את הכפפה ויפרסם סיכום של האשכול.

DDN

New member
אוהבים אותך שחר!

יש מקום בקבוצת התמיכה? אני חייב להודות שמאז השרשור הזה, אני מבקר פה יותר מבפורומים האחרים שלי.

יש מקום ../images/Emo24.gif!

אני בכלל לא מוצאת עניין בפורומים האחרים שלי, זו מגיפה מה שקורה כאן
.

elcool

New member
כמעט יקחו ממני את רשיון ה-../images/Emo127.gif שלי

לעזאזל איתכם והדעות המעניינות שלכם בנושאים שאכפת לי מהם!!

חבל"ז ../images/Emo6.gif.

אני משוכנעת שאם אשרשר שמה "חנונים לא מבינים בחקלאות", זה יגיע גם למתכון של פשטידת
בצורת
לסילבסטר
.

svety

New member
רוצה מתכון לפשטידת פטריות בצורת לב? ../images/Emo3.gif

אוי לא, לא ../images/Emo6.gif!

רוצה תת שרשור ענק של מתכונים? הרי שאין לנו אלוהים כשזה בא לחפירות, ואין נושא בו אין לנו דעה, וכל דעה שלנו חייבת להישמע, מעבר לכך - אנחנו נביא גם את דעותיהם של קרובינו, חברינו ושכנינו, ואת דעתנו על דעותיהם, נתבל בבדיחות חנונים וויכוחים על איות, פיסוק ודקדוק
. אחרי זה נכריז שעלינו לפרוש כי יש לנו מבחן מחר ונישאר
. אחרי המבחן נבוא ונספר איך היה נורא קשה למרות שלמדנו המון ולא היה לנו חיים, בסוף נקבל ציון גבוה להחריד ולא נספר על כך לאף אחד
. או לחילופין נכרסם לכולם את הפדחת על איך הציון גבוה למרות שבקושי למדנו
. בערב תצטרכי להזמין את זק"א לפנות את מה שיישאר מאיתנו
.

svety

New member
אה, יש לנו מבחן מחר?../images/Emo3.gif

Zakka, Collecting people...

יש היום מבחנים לשתי משתתפות מקסימות ../images/Emo99.gif.

אני לא אתפלא אם יש היום מבחנים לעוד כמה משתתפים אבל הם לא מודים כי כשמספרים לחבר'ה שיש מבחן הרבה יותר קשה להדחיק את הידיעה ולהמשיך לבזבז את הזמן בתפוז
.

לי היה מבחן אתמול. ../images/Emo233.gif

ובשבוע שעבר היה לי מבחן מטורף של ארבע שעות. ומסתבר שיצאתי ממנו עם 75, שאילו היה פקטור כמו בשנה שעברה, זה היה בכלל 82. בדרך כלל, הממוצע הכיתתי אמור להיות 65 ומטה. אבל ייתכן שהשנה הזו היא אנומליה ואגלה שבכלל הייתי הכי גרוע בכיתה.

אין אנומליה ואין בטיח ../images/Emo233.gif

כהרגלי הגעתי לטופ שלושים של הכיתה. אבל המורה אמר בזמנו שאני בין החמישה הכי טובים, כך שפיתחתי ציפיות לציון מטורף. הבעייה היא שהממוצע הוא עובר בקושי, ואילו הוא היה נמוך רק בחצי נקודה, היה מתווסף פקטור. אוף! שדדו ממני ציון 82! ואל תשאלו בכלל מה קרה עם הפסיכומטרי בזמנו (סיפור דומה)

למעלה