פרקים חדשים

סבונית

New member
../images/Emo24.gif פרקים חדשים

אני חדשה בפורום ומאוד אוהבת את הסידרה היפים והאמיצים, אני אוהבת גם את ימי חיינו וצעירים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעדכן פה תקצירי פרקים שעכשיו מוקרנים בארה"ב. אני מאוד סקרנית לדעת מה קורה.

Guy K

New member
ברוכה הבאה סבונית ../images/Emo39.gif../images/Emo58.gif

דבר ראשון - את מוזמנת לקרוא כללי הפורום כדי שתדעי מה בדיוק קורה כאן. הכי חשוב - שימי לב שלא להציב ספוילרים בפורום ללא אזהרה. יש לנו כאן כמה חברים שממש לא רוצים לדעת מה קורה בעתיד
לגבי מה שקורה בארה"ב - אם תציצי כאן למטה בפורום, תמצאי כמה וכמה הודעות על הפרקים האחרונים בארה"ב. אני מבטיח לעדכן במה שהתרחש מאז שההודעות האלו הוצבו ברגע שאתעדכן בעצמי.
אז הנה שלוש השאלות שכל גולש חדש חייב לענות עליהן: איך קוראים לך? ממתי את צופה? איזה דמויות את אוהבת/שונאת במיוחד? ברוכה הבאה

SupeRonit

New member
גיא איך לומר את זה-הוא דיי ותיק פה

למען הדיוק-הוא ראשון החלוצים

סבונית

New member
תודה רבה על קבלת הפנים

היי, שמי שרית ואני צופה מאוד ותיקה של צעירים, משהו כמו 10-15 שנים (זה הרבה לא?). הדמות שאני הכי לא אוהבת זה ברוק, היא מגעילה אותי, היא עוברת מגבר לגבר והיא מאוסה כבר. הדמות האהובה עליי מתחלפת כל כמה זמן, כרגע אהבתי נתונה לניק. לדעתי הוא מקסים, הוא כ"כ אוהב את ברוק (מסכן) והוא כ"כ אמיתי. בקשר לפרקים של ארה"ב, אני דווקא מאוד סקרנית לדעת מה קורה שם למרות שהם לא ממש רחוקים מאיתנו.

למעלה