פירגון מכל הלב!!

Noga222

New member
../images/Emo24.gif פירגון מכל הלב!!

ביקרתי היום בסטודיו של אורפזית. היתה לי חוויה מקסימה!! העבודות של ענת משגעות והרבה הרבה יותר יפות בחיים. יש בהן משהו שלטעמי קצת הולך לאיבוד בצילום. יש שם אוסף מרשים ביותר ומרהיב ביופיו!!!!! בקיצור, אסור להחמיץ מומלץ בחום ! תודה ענת על האירוח,נהניתי!!

דדשא

New member
אפשר לדעת איפה הסטודיו?

העבודות של אורפזית מדהימות!! מתה לראות אותן !!

אורפזית

New member
../images/Emo24.gifנגה המקסימה../images/Emo140.gif

תודה על הפירגון והמחמאות שגרמו לי להסמיק!!! היה לי אושר גדול לארח אותך אצלי על כוס קפה (בלי חלב...) בנות - היא מקסימה אמיתית!!! מחכה לראות את כ-ו-ל-כ-ן אצלי!!! שדרות בן גוריון 59 תל אביב

אורפזית

New member
החל מ-10 בבוקר ועד לפחות 19 בערב

עם הפסקת צהריים בין 14-16 (כדי לבדוק שבני משפחתי היקרים לי מאוד לא החליפו אותי באמא ואשה יותר זמינה...חחחחח.....)

1חנצו

New member
אחרי החג, אני מבקרת בסטודיו שלך

אמרת שאת עושה סדנאות וגם מוכרת עבודות. אני רוצה פרטים. במסר?

pizi33

New member
סליחה שאני קרציה

בחול המועד סוכות גם נוכל לבוא בשעות הערב? אני גרה בבן יהודה כך שבן גוריון זה ממש קרוב ואני מחפשת מזמן מישהו שיודע להדריך. פעם הייתי הולכת קבוע לשעורים פרטיים (היא היתה עובדת אחד על אחד או מקסימום 2 בנות) באיזו חנות לחומרי מלאכה שהיתה בר"ג (נדמה לי שהשם היה מיראל) ואז יום אחד היא סגרה ונעלמו עיקבותיה ולא היה לי למי לפנות. אם את כמו כולנו מעדיפה לעבוד חצאי ימים בחול המועד אז מבטיחה להגיע מיד אחרי החג.

אורפזית

New member
בטח../images/Emo70.gifבטח../images/Emo70.gifבטח../images/Emo70.gif

חשבתי על עוד חודש בערך, אחרי תקופת הרצה קצרה וגם יהיה קצת פחות חם!!!

mor322

New member
אורפזית להביא חלב? אני לא

שותה קפה בלי הלבן הלבן בפנוכו. בלי נדר איזה יום ראשון פנוי שלי אני עושה גיחה מהדרום ישר לסטודיו שלך . לעשות הסנפה כבדה ליצירות שלך כי אני מכורה מכורה מכורה לעיסה. להתראות מורני

למעלה