ענקי למיקי

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif תודה סיזיפוס אבל אני

אל מפסי קה לבכות ויש לי דכאון קשה היום היה לי התקף פובייה כמו שישי לי לפעמים.חפתאום החנק הרג אותי ויש לי קוצר נשימה- אסטמה וזה גרם לי לחושבו שאני עוד שניי העומדת למות, הייתי לחוצה מהמצב שלי הנוכחי מי היה מאמין ששזה שוב יקרה לי ??? אני מתה מבפנים אתה מבין?אני מתה מתה מתה. הייתי אצלל אחותי ולחצי שעה כמו שידעתי ע\שאני יברח משם אני ככה עשיתי פשוט ברחתי. לא יכולתי לראות כל כך הרבה אנשים מסביבי זה מלחיץ אותי בימים שאני לא מרגישה טוב] יותר נכון בתקופות וזה אלו הדיכאונות לא באים ומופיעים לי כל כיום אלא פעם בהרבה שמן מה הסיבה הפעם ? אני חושבת שהעכל בייחד. בדידות בצל המועקה. אגב החלפתי שם לשם שאני יותר משתייכת ויותר מדבר אליי עצבות עם תואר- כצבות תואר שני. ביי עצבות, כבר לא מיקי.

סיזיפוס

New member
מיקי

אם זה עוזר לשפוך את הלב כאן, אז אין לי בעיה עם זה, ההיפך ,הפורום נועד לכך שיהיה לנו מקום לכתוב ולבטא את מה שאנו מרגישים. אבל מאוד מאוד קשה לי לעזור ,אם את לא תנסי לפחות לתפוס קצה קטן מכל החבלים(האפשרויות,השיטות) ששלחתי לך. אין בליבי כעס, רק מועקה, כאב, שכל מה שכתבתי לא נראה שעוזר. אם כל מה שאת צריכה זה לשפוך את הלב ושאנו נקרא,נבין,נדע ,אז בסדר. אבל אם את צריכה עזרה יותר מעשית מזו, תני לנו לפחות רמז באיזה כיוון לחשוב,מה יכול להועיל,מה כדאי שנכתוב, מה את צריכה לשמוע. ודברים אלה ,באמת באמת,לא מתוך כעס. בסדר?
חוץ מזה, שמחתי לראות שכתבת שאת גדולה בכתיבה, אז אתלא לגמרי כלום,נכון? אולי נתחיל מזה, בטח תמצאי לאט לאט עוד כמה דברים. וגם הימים הרעים האלה יחלפו!

למעלה