סקר!

crazystav

New member
../images/Emo24.gifסקר!

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות?
2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות?
3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים?
4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים?
5. מי הכי מכואר בתשוקות?
6. מי שולט בהרמוני?
7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות?
8. מי הכי "מלכה" בהרמוני?
9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה?
10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים?
11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות?
12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי?
13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו?
14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן?
15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון?
ו........ זהו! חחחחח מקווה שנהינתם!! חולה על כולכםםם

cafesitta

New member
עונה../images/Emo140.gif

מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות?
צ'ריגל 2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות?
שואיס 3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים?
לטובת כל התושבים? אין כזה. 4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים?
חסר 5. מי הכי מכוער בתשוקות?
כנראה אליסטר
בגלל זה בטח לא מראים את הפנים שלו
6. מי שולט בהרמוני?
אליסטר 7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות?
סימון דאאאאאאאאא 8. מי הכי "מלכה" בהרמוני?
אייבי 9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה?
שבט תמות מוות אכזרי 10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים?
טימי וצ'ריטי 11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות?
טאביתה וטימי 12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי?
טימי וסימון
13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו?
ריס 14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן?
לואיס
15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון?
קיי

python 4

New member
עונה!

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות? גרייס וסם 2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות? אייבי וג'וליאן! פשוט קורעים אותי! 3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים? איב וטיסי. הבנו את כל הקטע של הזונה שהפכה לחסודה והבעל המכה. די! 4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים? חסר פנים! מסתורי. 5. מי הכי מכואר בתשוקות? צ'ריצ'ריטי! 6. מי שולט בהרמוני? ללא ספק, המלכה של הרמוני - אייייייביייייי
7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות? סימון, זה ברור... 8. מי הכי "מלכה" בהרמוני? ר' תשובה לשאלה 6 9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה? שאני אכנס פתאום לתוכה, ואפתה את לואיס למיטתי! 10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים? מיגל ואית'ן! שניהם הומואים! 11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות? צ'רי ומיגל? כאילו - בלונדינית והומו? 12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי? צ'ריברי וטיסי. 13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו? הממ.. מיגל, אבל הייתי מעדיף את לואיס, זה יקל עלי בהרבה את מלאכת הפיתוי. 14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן? ג'וליאן! 15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון? תרזה!

I n n u e n d o

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות
חח מסכימה עם פייטי גרייסם. 2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות
למרות הגועל,צ'ריטי ומיגל 3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים
טימי וטאבי
4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים
חסר 5. מי הכי מכוער בתשוקות
צ'אד
6. מי שולט בהרמוני
לואיס. 7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות
סימון 8. מי הכי "מלכה" בהרמוני
גרייס 9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה
שאית'ן יהרוג את גוון ויהיה עם תרזה לצמיתות 10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים
שואיס
11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות
איב וטיסי 12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי
קיי2 וג'וליאן 13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו
מיגל לופז-פיצג'רלד
14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן
ג'וליאן 15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני
סימון.

LauraLF

New member
עונה

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות? גרייס וסם 2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות? שואיס אבל הם עדיין לא זוג אז...צ'ריגל 3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים? אממ...אין מושג 4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים? חסר 5. מי הכי מכוער בתשוקות? אליסטר:) 6. מי שולט בהרמוני? לואיס 7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות? סימון 8. מי הכי "מלכה" בהרמוני? שרידן 9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה? שלא יהיו יותר בעיות בין שרידן ולואיס. 10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים? מיגל ותרזה..:)סתם 11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות? טאביתה וטימי 12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי? קיי2 וגו'ליאן (כמו דורין) 13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו? מיגל 14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן?לואיס 15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון? קיי

backstreet girl

New member
עונה נה נה נה ../images/Emo79.gif

אוקי: 1)מי הזוג הכי נעליים בסידרה: צ'ריטי ומיגל (למרות שאני אוהבת אותם). 2)מי הזוג הכי חמוד בסידרה: שואיס (לייק דה)... 3)מי הוזג שהכי טוב שייפרד למען כל התושבים: ג'וליאן ואייבי. 4)מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים: ממש לא איכפת לי ממנו.... 5)מי הכי מכוער בסידרה: צ'אד. 6)מי הכי שולט בסידרה: שרידן. 7)מי הדמות הכי נגררת בסידרה: דפנטלי סימון. 8)מי הכי מלכה בסידרה: אייבי. 9)מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקר בסידרה?: שאנג'ל ברט תהיה בהריון מג'וליאן... 10)אם הייתם רוצים לחבר 2 דמויות לפי אופי מתאים: ג'וליאן ואליסטר. 11)מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות: סימון וג'וליאן. 12)אם הייתם שוכבים עם כולם איזה תינוק היה יוצא הכי מפלצתי:אליסטר או ג'וליאן. 13)איזה בן הכי מתאים להיות הומו: מיגל. 14)מי יותר חמוד? לואיס ,טימי או ג'וליאן:ג'ליאן ....סתם טימי.... 15)מי הכי חיה באשליות? סימון,קיי או תרזה: כרגע קיי...

python 4

New member
גרייס המלכה של הרמוני?../images/Emo12.gif

דורין את צוחקת?

I n n u e n d o

New member
התכוונתי לעובדה../images/Emo14.gif

שכולם אוהבים אותה וכל הקוצ'י מוצ'י הזה סביבה. וכל זה.וכאלה.

כדאי לכם לקרוא.. זה מעניין!!!

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות? וויטני וצ'אד!
2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות? צ'ריטי ומיגל
3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים? גרייס וסאם
4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים? אילסטר חסר פנים זה יותר מעניין חוץ מזה נדמה לי שהוא מכוער.
5. מי הכי מכואר בתשוקות? טי סי
6. מי שולט בהרמוני? השדים
7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות? צ'ריטי
8. מי הכי "מלכה" בהרמוני? אייבי
9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה? שאייבי תאהב את ג'וליאן
10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים? קיי וריס
11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות? שרידן ולואיס.
12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי? פילאר וריס
13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו? מיגל
14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן? לואיס
15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון? קיי וסימון

hilalee

New member
הנה שלי

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות? איתן וגוון, צ'ריטי ומיגל 2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות? תרזה ואיתן, צ'אד וויטני, שרידן ולואיס 3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים? צ'ריטי ומיגל!! 4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים? חסר כל 5. מי הכי מכואר בתשוקות? ג'וליאן 6. מי שולט בהרמוני? סם ולואיס- הכי שווים שיש 7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות? סימון אני חושבת 8. מי הכי "מלכה" בהרמוני? תרזה, אני הכי אוהבת אותההה 9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה? שטימי ימות 10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים? איב וסם 11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות? ג'וליאן ואייבי 12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי? טביתה וג'וליאן בעעע 13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו? מיגל 14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן? לואיס!! 15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון?סימון !

../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

1.מי הזוג הכי "נעליים"? צ'ריגל, שני אהבלים... 2.מי הזוג הכי חמוד? ברור שתרית'ן
3.מי הזוג שהכי טוב שייפרד לטובת כל התושבים? ג'וליאן ואייבי 4.אליסטר חסר פנים או עם פנים? עם פנים, אני מתה לדעת מי זה האיש... 5.מי הכי מכוער בתשוקות? צ'אד 6.מי שולט בהרמוני? טאביתה 7.מי הדמות הכי נגררת בתשוקות? סימון 8.מי הכי "מלכה" בהרמוני? קיי 9.מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה? שיתברר שאליסטר הוא בעצם מרטין פיצג'רלד. 10.אם הייתם צריכים לחבר שני דמויות לפי אופי את מי הייתם מחברים? צ'ריטי ולואיס 11.מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות? גוון ואית'ן 12.אם כולם היו שוכבים עם כולם, מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי? טימי וגרייס 13.איזה בן הכי מתאים להיות הומו? מיגל 14.מי יותר חמוד:לואיס,טימי או ג'וליאן? טימי 15.מי הכי חי באשליות בהרמוני:קיי,תרזה, סימון? סימון

python 4

New member
יוווו!!! זה באמת מוזר!!

אני לא אתפלא אם זה באמת מה שיתברר בסוף..

תשובות

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות? אמנם צ'ריגל זה המחשבה הראשונה אבל גם איוון די מפגרים 2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות? שואיס כמובן 3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים? אייבי וג'וליאן 4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים? חסר פהים - THE HORROR!THE HORROR! 5. מי הכי מכוער בתשוקות? סימון, וכרגע גם קיי 6. מי שולט בהרמוני? לואיס! 7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות? סימון 8. מי הכי "מלכה" בהרמוני? שרידן 9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה? שיהיה קרוסאובר עם באפי
10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים? בת' והאנק - אדיוט ופסיכית 11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות? סימון וצ'אד 12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי? טימי וסימון...בעע
13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו? האנק!ללא ספק! 14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן? לואיס...דהה
15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון? ו........ זהו! סימון חחחחח מקווה שנהינתם!! חולה על כולכםםם

crazystav

New member
עכשיו התשובות שלי! ../images/Emo9.gif

1. מי הזוג הכי "נעליים" בתשוקות? גרייס וסם 2. מי הזוג הכי חמוד בתשוקות? תרית'ן 3. מי הזוג שהכי טוב שיפרד לכל התושבים? גוליאן ואייבי 4. מה עדיף? אליסטר חסר פנים או עם פנים? עם פנים! אני רוצה לראות איך הוא נראהה 5. מי הכי מכואר בתשוקות? טיסי 6. מי שולט בהרמוני? אית'ן 7. מי הדמות הכי נגררת בתשוקות? סימון 8. מי הכי "מלכה" בהרמוני? אייבי 9. מה הדבר הכי מוזר שהייתם רוצים שיקרה בסדרה? שאני יכנס לשם, יעיף את גוון מהחלון ואין יציע לי נישואים 10.אם הייתם צריכם לחבר שתי דמויות לפי אופי מתאים את מי הייתם מחברים? תרזה וצאד 11. מי הזוג הכי לא מתאים בתשוקות? טאבי וטימי 12. אם כולם היו שוכבים עם כולם מאיזה שתי דמויות היה יוצא הילד הכי מפלצתי? טיסי וגוליאן
13. איזה בן הכי מתאים להיות הומו? מיגל 14. מי יותר חמוד: לואיס, טימי או גוליאן? טימי 15. מי הכי חיי באשליות בהרמוני?: קיי,תרזה, סימון?קיי

למעלה