מצאתי דירה היום זהו,ירד הלחץ,נימצאה דירה נחמדה,לא כמו שיש לי עכשיו אבל נחמדה
ג גלי 1970 New member 26/12/05 #1 ../images/Emo24.gifמצאתי דירה היום זהו,ירד הלחץ,נימצאה דירה נחמדה,לא כמו שיש לי עכשיו אבל נחמדה
ה הודי חצוי New member 26/12/05 #2 שמחים לשמוע.... שהכול מסתדר לך בדיוק או אוליי כמו שרצית !! אמן שתצליחי בכול אשר תדרוך רגלך אמן ואמן .....חג חנוכה שמח חמים ולבבי ולא לאכול הרבה סופגניות גלי
שמחים לשמוע.... שהכול מסתדר לך בדיוק או אוליי כמו שרצית !! אמן שתצליחי בכול אשר תדרוך רגלך אמן ואמן .....חג חנוכה שמח חמים ולבבי ולא לאכול הרבה סופגניות גלי
D dd חזקה ומאושרת New member 26/12/05 #10 ../images/Emo57.gifבהצלחה רבה ../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif איזה כייף זה התחלות חדשות ... אנרגיות חדשות ... תהני לך בדירה החדשה גם אני מצאתי סוף סוף שותף ?(חח כמעט ולא חיפשתי...) הוא עובר ב1.1.06
../images/Emo57.gifבהצלחה רבה ../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif איזה כייף זה התחלות חדשות ... אנרגיות חדשות ... תהני לך בדירה החדשה גם אני מצאתי סוף סוף שותף ?(חח כמעט ולא חיפשתי...) הוא עובר ב1.1.06
A a girl named tal New member 26/12/05 #11 ../images/Emo13.gif את יודעת שתמיד את מגיבה לתגובה השניה בכל שרשור?
A a girl named tal New member 26/12/05 #9 איזה כיף עכשיו נשאר רק איזה נס חנוכה קטן בצורת אביר על סוס לבן (גם על 4 על 4 כחול כהה בא טוב) וגמרנו
ג גלי 1970 New member 26/12/05 #15 ../images/Emo13.gifנישאר עוד משהו חשוב לא פחות אבל זה לא לכאן... ב 4.1 בעזרת השם מקווה לתשובה שתשמח אותי ואחר כך האביר(שיגיע על אופניים מצידי )וילדים...וזהו לא צריכה יותר,מבטיחה
../images/Emo13.gifנישאר עוד משהו חשוב לא פחות אבל זה לא לכאן... ב 4.1 בעזרת השם מקווה לתשובה שתשמח אותי ואחר כך האביר(שיגיע על אופניים מצידי )וילדים...וזהו לא צריכה יותר,מבטיחה
ש שלגייה3 New member 26/12/05 #13 פנטאוז בצפון תל אביב??? מזל טוב חמודה!!! אם ככה את בטח שכנה שלי תעלי אלי לכוס קפוצינו ולסופגניה דלת קלוריות ואם בא לך אז נזמין ביחד. גבר בהזמנה אישית!!!!
פנטאוז בצפון תל אביב??? מזל טוב חמודה!!! אם ככה את בטח שכנה שלי תעלי אלי לכוס קפוצינו ולסופגניה דלת קלוריות ואם בא לך אז נזמין ביחד. גבר בהזמנה אישית!!!!
ש שלגייה3 New member 26/12/05 #17 מתוקה שלי!!!!! ../images/Emo13.gif את לא רוצה לחגוג עם גבר בעל אבר ומגולח בחזה?????
ג גלי 1970 New member 26/12/05 #18 מגולח בחזה אומר שעיר../images/Emo8.gif ולשעירים אני ממליצה על לייזר ולא גילוח,זה דוקר
ש שלגייה3 New member 26/12/05 #19 אני והסכין גילוח שלי אומרים!!!! גילוח טוטאלי בחזה לאותו הרגע!!!!אחר כך שיהיה שעיר כמו כיבשה בדרך לגז!!!!
אני והסכין גילוח שלי אומרים!!!! גילוח טוטאלי בחזה לאותו הרגע!!!!אחר כך שיהיה שעיר כמו כיבשה בדרך לגז!!!!