מזל טוב

Intima Girl

New member
אהמ אהמ..

נחמד מאוד שאתה מנהל אבל מה זה כל הקשיחות הזו??? תרגע קצת... אתה כולה מנהל.. קבל הגכל ברוח טובה אפשר לבקש הכל רק בצורה יפה יותר!

../images/Emo52.gif

זו ממש לא הייתה הכוונה שלי לא התכוונתי להיראות מאיים וקשוח רק חזרתי על ההוראות שקיבלתי והזכרתי חוקים ישנים (מצטער ששעשיתי את זה) אם זה היה נשמע מאוים אז אני מצטער מעמקי נשמתי כי לא זו היית ההכוונה (אני החוליה החלשה... שלום
) מקווה שאתם סולחים

ועכשיו אחרי הארות הקהל

הנה הם שוב לפניכם חוקי הפורום (שהיו קיימים עוד לפני שהייתי מנהל) אנא מכם אל תפרסמו מילים (על כל תוכנם) של שירים בעברית על מנת שלא נאלץ למחוק את הודעכת כמו כן אל תקללו אל תקניטו אל תפריעו את שלוות השכנים אתם מוזמנים לפצח גרעינים אבל לאסוף את כל הקליפות ואל תרקו בעל הבית ממש שונא את זה ונסיים בציטוט ידוע " לא קלה היא דרכנו...." ו... " Didn´t want to leave you With the wrong impression" ושוב פעם מצטער על הטון הקודם לא יודע מה קרה לי לרגע ומה שחשוב זה שזה עבר (ניצחתי את הילד הרע שבתוכי במשחק דמקה ועשינו התערבות מי שמפסיד עוזב - וניצחתי
) מקווה שלא נחזור על טעויות מסוג זו אבל תזכרו אני רק בתחילת דרכי (למען האמת פחות מ 4 שעות) ואני צפוי לטעויות גדולות מאלה הרי אני בן אדם

Dip

New member
../images/Emo26.gifבהצלחה../images/Emo36.gif

וחג שמח!!!!! ואני גאה לפתוח בזאת את שרשור שירי הפסח המוכרים והאהובים!!!!-- כי הרי איך זה הגיוני שעוד 3 ימים פסח ולא הזכרנו אותו כלל?? ואולי יש עוד כמה שתחדשו לי אותם... (אבל אוי ואבוי לכם אם תכתבו את המילים- כי אז מישהו פה מאוד יכעס...)------הכל ברוח טובה!!
אז יאללה תתחילו לכתוב שירים (את השמות שלהם התכוונתי כמובן..) כולם מוזמנים

כל שירי ההגדה

כולל את המחרוזת של שירי ההגדה (מוצלחת ביותר) הנה הם לפניכם
אחד מי יודע דיינו בתרי זוזה (או בשמו המוכר יותר חד גדיע) (ואם אתה מחשיב גם נעימות אז יש את הכושיות) אגב לכולם יצאו גראות מאוד מוצלחות עם להקות כמו הכל עובר חביב הבגעטרון וכו - מצחיק עד דמעות. וכמובן יש את ומשה הכה בסלע... אגוזים אליהו הנביא (על כל השיירם שעוסקים באיש) בינהם על כפיו יביא (לא בטוח שזה השם) ויש עוד המון אני רק צריך להזכר
מיוזיק

Dip

New member
ואני אוסיף 1 משלי

"שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא...." אוףףףףף- אני ממש לא זוכרת עוד עזרה דחוף תתקבל בברכה

tamijul

New member
עכשיו אפשר להתחיל ...../images/Emo20.gif

במסיבה...
מיוזיק...בהצלחה ומזל טוב.

סיגר

New member
מיוזיק....

אהבתי את מה שעשית יפה מאוד...לא כל אחד יודע להודות בטעויות שלו סחטיין!!!!!!!!!!!!! כבר 1-0 לך אני מאמין שהפורום זכה פה למנהל אחלה בהצלחה מכל הלב

Dance with me

New member
.../images/Emo24.gif חזק ואמץ !

לכבוד התפקיד החדש :) ד"א...מיוזיק...השירים שהבטחתי בדרך...קצת עסוקה אולי.. אבל הבטחות מקיימת :) חזק ואמץ ובהצלחה

../images/Emo6.gif תודה לכולם על הברכות זה מחמם את

הלב אני ישתדל להחזיר חום ואהבה ובעיקר לספק את צפיותכם מהפורום ויותר
תודה

מצטרפת לאיחולים....

ומאוד שמחה לראות שזה בכל זאת ימשיך להיות פורום אחלה.... Music מאוד מעריכה את ההתנצלות...

למעלה