מזל טוב ל - gaby48

UHUstick

New member
גבי

אמנם לא יצא לי להכיר אותך בכלל אבל המוןןןןןן מזל טוב! עד 120 עם הרבה בריאות ואושר!

Gaby48

New member
תודה תודה

תודה לך מוטי - איש נפלא שזכרת ולך UHUstick שמחתי מאוד לקרוא את הברכה, נכון שאיננו מכירים, אך פה בפורום כולם חברים ותודה לך על ההתיחסות גבי

זה הזמר

New member
המון ../images/Emo49.gif גם ממני ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עד מאה כעשרים
שתמיד תחייכי
שתבואי לבקר המון ואל תפסיקי לרקוד אוהבת המון
רעות

לין11

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב גבי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה בריאות ואושר, ושנים ארוכות של מוסיקה וריקודים. וד"ש ליום טוב שנמצא בדרכו אליך.

Gaby48

New member
איזה כיף, תודה תודה

רעות חמודה, אם חברה כמוך, אי אפשר להפסיק לרקוד
בוודאי שאגיע, אבוא לבקר, אבוא לרקוד ונפגש שוב בהרקדות. לך שושנת ספרד, תודה על הברכה ו..... תנסי, עם רקדנים חדשים לפעמים מופתעים..... בהצלחה לין חמודתי, תודה על הברכות, את יום טוב כבר ראיתי, קצת עייף אך מה הפלא הטיסה שלהם התאחרה בכמה שעות טובות והם נשארו לשבת בשדה התעופה בארץ כך שלכאן הם הגיעו רק ב-9 בלילה..... כן לילה/יום ארוך מאוד. הם עברו ליד ביתי, עצרו להגיד שלום והמשיכו לביתה של איילין להכין את המוסיקה לקראת המחנה. אם יחזרו לכוס קפה אמסור לו את הד"ש שלך גבי

גם אני מצטרפת לברכות!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

גבי, שפע ברכות ליום הולדתך. (רק עכשיו ראיתי את השירשור הזה
...) המשיכי להיות נעימה, חברותית וזוהרת. עד-120!! אומנם, היכרותנו היתה קצרצרה...אבל, אני מקווה מאוד לראותך שוב בקרוב!

AyeleDance

New member
מזל טוב מהאוקיינוס השני../images/Emo42.gif

תהני במחנה ואולי יצא לנו אי-פעם להפגש באמת - בינתיים נפגשנו רק באופן וירטואלי אילת

../images/Emo6.gifמגניב! אבל למה לא בחרת ל"התחבק"

עם ביל קלינטון? או...ריצ'ארד גיר? או תום קרוז? איך אומרים? אם כבר...אז כבר...

Gaby48

New member
חחחח איילת את גדולה....

מקווה שזו גם תהיה תמונה במציאות. כן מתכוננים למחנה שלנו ואני בטוחה שאתם מתכוננים למחנה שלכם. שיהיה סוף שבוע מקסים לכולם גבי

א י י ב י

New member
../images/Emo24.gif המון מזל טוב

שתמשיכי לרקוד ושיהיה לך כיף כל השנה מחכה לראותך

../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

מירב האיחולים לך שם בעיר הגדולה! הרבה ריקודים, צחוק, וכיף בחיים!

hammi

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gifהמשיכי להיות צעירה ורעננה

למעלה