יא מאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה מגניב היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט הופעה מעולה!!! אין מספיק מילים בשפה העברית בשביל לתאר את ההופעה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז הנה מה שהיה: הגעתי בשבע, ממש מוקדם. ישר כשנכנסתי הלכתי לפינה הקטנה שמכרה חולצות וכאלה וקניתי לי חולצה שחורה של הילד המשתין שבצד האחורי של החולצה רשום USA 2006 TOUR (נכון שגם אתם רוצים
). אחר כך חיכיתי במקום שתפסתי לי (בשורה הראשונה כמובן
) והסתכלתי על האנשים שבאו (ובאו מלא!!!
). שעה אחר כך איזה זמרת אחת באה והתחילה לשיר. היא הייתה פסדר, אבל לא משהו מיוחד. כשהיא סיימה (תודה לאל
) ההופעה של הדג התחילה. פליליסט: יציב בראשית רק פה לזוז מספרים לא פראיירים גן התות אף אחד קוסאמאמק הכאפה המצלצלת קליפורניה (יא מאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
) מה נעשה (זכיתי להגיד "אננו אוהבים אותך שאנן" - גיא, תעשה לי בת, או בן או משהו!!!!!!!!!!!!
. NO HOMO!!!) פריסטייל של שאנן על וושינגטון די סיי (Give some weed or just give me a pill And let's get motherfuckin' high on the Capitol Hill
) לא מוותר "הדג נחש עושים היפ הופ ציוני" Encore: חליפות אלוהים שלי שירת הסטיקר (במבטא יהודי/אמריקאי כבד
) אחורי זה כל הדגים (חוץ משאנן) ירדו על הקהל דיברתי איתם (שלומי, אני זה מהפורום) והחתמתי את כולם על ה"לזוז" שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא מאן מפה ועד תימן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את שאנן וגיא החתמתי באמצע ההופעה, אז שאנן כזה: מה, לחתום עכשיו? אני: כן שאנן: עכשיו? אני: כן שאנן: פה לפני כולם? אני: כן שאנן: טוב...
בקיצר היה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דגים, עשיתם לי את היום (וגם את השבוע, והחודש וכל החיים!!!) - אין כמו
אמריקאית!!!!!! -