לכולם.... =) !

toomy5

New member
../images/Emo24.gifלכולם.... =) !

תצביעו ליניב קקון ומיקי קם למספר 13 ל- 5060 מגיע להם להיות בגמר...! הם עובדים נורא קשה ומגיע להם...
!
 

Jusmine

New member
מה הקושי לכתוב הכול בהודעה אחת?!

מה הבעיה בלהגיב מאשר לשלוח כלכך הרבה הודעות באותו נושא?!
 

lisager

New member
אה, למה??

גם אני עובדת נורא קשה, אולי שיצביעו בשבילי? חשבתי שהקטע בתחרות הוא הזוג שרוקד הכי יפה/טוב/מהוקצע צריך לזכות ולא הזוג שעובד הכי קשה, או מי שהכי מרחמים/מסמפטים אותו. ומיקי ויניב למרות עבודתם הקשה היו צריכים לעוף מזמן, מיכאל ופאולינה היו הרבה יותר טובים מהם, היי אפילו דניאלה היתה הרבה יותר טובה מהם. אבל מסמפטים את מיקי, והיא הרי עובדת קשה, אז מצביעים לה, וככה נקבל גמר משעמם עם רקדנים משעממים. ולפי דעתי, ולמרות שאני אוהבת רק זוג אחד, כל שאר שלושת הזוגות הם ברמה אחת יותר מאשר מיקי ויניב, למרות עבודתם הקשה. אבל טוב מה זה משנה, הרי אנה הרקדנית הכי טובה בתוכנית מעולם לא זכתה, אז הזכיה לא כאילו אומרת משהו.
 

Jusmine

New member
פחחחחחחחחחחחחחח

הבול עץ הזה שנקרא דניאלה פיק רוקד יותר טוב ממיקי קם? יה רייט!
 

Natalushka

New member
אם כבר מדברים על בולי עץ

תסתכלי טוב על מיקי קם, הגוף שלה לא פרופורציונלי בכלל, הפוזות שלה מגוכחות וכפי שנאמר כאן - לא צריכים לשפוט אנשים לפי העבודה הקשה אלא לפי יכולת הריקוד. ודרך אגב - אם היא רוקדת באופן כל כך זוועתי אחרי חודשים של עבודה קשה,אז מה יש להגיד?!!!
 

shirel2006

New member
מזל שמישהו שם לב!

אני לא מבינה איך היא עדיין בתכנית! כל הכבוד לה שבגילה היא יכולה לעשות שפגט, אבל לא צריך להיות מבין גדול כדי לראות שעל הביצועים שלה ממש לא מגיע לא 9 ובטח שלא 10! ולמה עוד פעם מזכירים פה את ההפסד של ארונוב? הרי לא היא זו שנבחנה בתחרות, אלא בני הזוג שלה שמה לעשות לא היו מוכשרים יותר מדי. גם יניב קקון רקדן מדהים, אבל אני לא אצביע לו כי מי שנבחנת היא זוגתו שלדעתי לא מגיע לה להיות בגמר.
 
למעלה