להתראות

yoooni

New member
../images/Emo24.gif להתראות ../images/Emo24.gif

עוד פרידה אחת, ודי... שוב אני נאלץ להיפרד מפורום... פורום אהוב... פורום שבתקופת השפע שלו נהנתי להעביר בו כל שניה, ולצערי כמו גולשים רבים שלא נמצאים כאן, לא הצלחתי להתמיד ולהשקיע גם כשהסדרה ירדה... החלטתי, ובאמת בצער רב, לפנות את מקומי, לא רציני מצידי להישאר למעלה כל כך הרבה זמן כחלכל לחינם... אז אני פשוט אומר שלום
פרידה ראשונה שלי בלי יותר מדי רגשנות... כנראה שהפורום הזה יהפוך לעוד פורום שיש לו אצלי פינה חמה מאד בלב כמו הפורומים הקודמים שהשקעתי בהם את כל כולי... בכל מקרה, שיהייה לכולם המשך גלישה מהנה, יש לכם מנהלות מדהימות ומשקיעניות... תהנו מהן כמה שאתם יכולים
וכמובן חייבים איזה תודה אחת או 2... את כל הגולשים אני אוהב ומעריך... תמשיכו להתמיד... תודה לכם על שסבלתם אותי
ותודה ענקית לתפוז, אורלי, בתיה, רינת אהובתי וכל מי שעמד מאחורי הפרוייקט המהנה עד מאד של טלנובלה בע"מ.

../images/Emo140.gifתודה יוניי../images/Emo24.gif

שיהיה לך בהצלחהה בכלל דבר אחר שתעשהה ותודהה על כל מה שעשית לטובת הפורום

Lilo the fairy

New member
בערך...../images/Emo141.gif

כי יענו אני באה לשלוח תהודעה וזה עושה לי הדף לא זמין [ובנתיים כן שולח תהודעה] אני עושה הקודם ולוחצת שוב שלח... ועכשיו זה שולח חלק אבל 2 אותו דבר

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאז מה שעושים זה מרפרשים תדף

של הפורום בלי לשלוח עוד פעם! מרפרשים כמה פעמים ואם זה לא מציג תהודעה אז עושים "הקודם" ושליחה חוזרת!

moton

New member
יוני../images/Emo9.gif

בהצלחה בהמשך הדרך עם תפוז ובחיים בכלל
ועם הפורום החדש

Lilo the fairy

New member
../images/Emo2.gif הוא כבר לא כחול.../images/Emo141.gif

מרי ונעה ממשיכות בכוונתן להשתלט על
! מואהאהאהאהא
עכשיו אתן מנהלות 3 פורומים רק שתיכן,Right?

למעלה