לבנות

../images/Emo141.gifלמה פתחתחתתת הודעה?????

ראתיי שאת יודעתתתת להוסיף תגובההה אזזז אל תפתחי יותר הודעות חדשותת! עם לא כול כך הבנתתת דבריתיי באיסייייייי בנות אל תגיבו פה יותררררררררר!

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gif ../images/Emo207.gif כנסו שנייה לא הבאנתם אותי

אני יודעת איפו הרדיואני לא יודעת איפו הוא נימצא מי שיודעת שתגיד לי כי זה ממש דחוף שאני לא סתם ילך ואז אני ילך ליאבוד ומי שלא יודעת איך להירשם שתכנס ל קישור הזה ויש שם כבר הכל תגידו לי מי הולכת טוב כי אני באה לשם לבד =[ כי אפחד לא רוצה לבואו איתי ככה זה חברות בחיים לא יעשו מה שאת רוצ רק מה שהם רוצות =\ =אוהבת=

../images/Emo175.gifחיחיחי כן ,, אני יודעת , P=

אבל אינלי עם מי ,,, חיחיחיחיחי . [: ואני גם כבר לא כ"כ אוהבת אותם . [;

../images/Emo175.gifיאאאאאא לינווווי !!!!

הצלחת להכנננננננננננס ?! :][: רציתי לרשום את זה בפורום - אבל שכחתי . ||||: לא משנה ,, העיקר שעכשיו הצלחת להכנס .
אוהבת אותךך . 3>

../images/Emo210.gif סה"כ מה עשיתי מה את מתעצבנת עליי?

כולה אמרתי לה שאני לא יודעת D= לא צריך להתעצבן בגלל זה :|

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifנופר אז ניצלנו תששירשור מה בעיות?!

קשה לך את לא חייבת להיסתכל בשירשור הזה!! כלום הגיבוו אבל רק את ל-א עונה על השאלות יאללה סעי מפו כבר! [לא מחפשת לריב]

../images/Emo20.gifכנסיי !!

אז למה את לא שולאת בשירשור שם?!?! לממה סתםםם להגיב פה? שיהיה עוג אופ ?! אוחחחחחח ! אמרו לא להגיייב , אז למה להגיב! חלאססס , את עושה תצמך מפגרת או שאת באמת?! אני לא מבינה אאתת כותבת שם שאלה ועונה על זה פה ???!? יש מללא שישורי אופ את סתםם ... אוחח , אל תגיבו בשירשור הזה יותר , ומאור אם את רוצה להגיב לי שלחי לי במסר אתיסי שלך בייי

../images/Emo109.gif יותר מדויק

רדיו דרום נמצא משמאל למיון ילדים בסורוקה-אתה צריך להגיע לאוניברסיטה (כשהיא משמאלך), להמשיך עוד קצת ואז ימינה-והפניה השנייה מימין. או לפנות מרגר ימינה במיון הרגיל (החדש, המרשים) ושמאלה בארלוזורוב. בקיצור-בהצלחה. ד.א. אני לא מכירה זמני קווים כ"כ [קו 16 עוצר קרוב...], אז מישהו אחר יעזור אולי בזה...

../images/Emo25.gifייאאווווווווווו!זה מ-מ-ש דחופ!כנסו דחו

תשמעו! הרדיו כבר בחר את החמש מעריצות?!?!?!?!?! יאוו אני צריכה לדעת הכי דחופפ!! אם א איך נרשמים לשם?!!?!? אני צריכה תשובה הכי הכי הכי מהירה שיש!

למעלה