לאניהיא

../images/Emo24.gif לאניהיא

תמיד חיפשתי שותפים לאהבה שלי(יוונית) פה בבית החם מצאתי את אשר חפץ ליבי הכרתי כמעט את כולם ומקווה שבהמשך אכיר את כולם וכל פעם התרגשתי מחדש בזכות האנשים הניפלאים והמקסימים ששותפים לאותה אהבה בל נישכח שמי שבעצם יצר את הבית הניפלא הזה זאת את אניהיא וכמו בכל בית יש חילוקי דעות כאלה או אחרים רק בסוף מסתבר שדם סמיך ממים כן כן אנחנו מישפחה!!! על כן.. אני קוראת לכולם לחזור הביתה לימים יפים יותר ותזכרו אמא יש רק אחת!!! אניהיא כך שמה ענת.. תמיד איתך לאורך כל הדרך שלך באהבה רבה גרב

כל מילה בסלע

ורד הגרובה הגבר או הגברת יאסו..ארפימו לא שחכתי מה קבענו,אני עוד אצור קשר..מבטיח. יאסו לאי...היפה בפורום.

כל הכבוד על העידוד, מגיע לה, לאחר

ימים קשים שעברו על הפורום לאחרונה, מי ייתן ויתגשמו תקוותיך, "ושבו בנים לגבולם" "גבול האהבה והשפיות"...

תמנונה

New member
אחרי מילות העידוד של גרב../images/Emo141.gif

מצאתי עצמי מצטרפת לקריאה ו"שבו בנים לגבולם". ענת, היום זה יום חדש, וכל שכתבתי אתמול היה על מנת לבנות וחלילה לא להרוס. כתבתי כי איכפת לי מהפורום על אנשיו. השארי עמנו, זה פורום שבא מאהבה, נשאיר את חשבונות העבר מאחורינו ונפתח דף חדש. אמרתי גם אתמול לא קל להיות מינהלת...לפני שנים לא מועטות היו רק מנהלים....היום בעידן המודרני....יש יותר ויותר מנהלות..... תזכרו הגברים !!!!....אתם מוותרים בקלות רבה מאד על לנהל...... ואל תגידו בעתיד.....לא ידענו לא שמענו לא ספרו לנו......... ולסיום....החיים הם בית ספר הכי גדול בעולם....ולכן תמיד אני אומרת.........."מכל מלמדי השכלתי". בוקר טוב ישראל
ואת גרב אדם מיוחד במינו. תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

12אניהיא

New member
תמנונה...

רק להגיד לך דבר אחד....אמרתי זאת בעבר ואני אגיד שוב. הפורום הזה חשוב לי יותר מימה שהרבה יכולים לתאר. הפורום הזה הוא הבייבי שלי.. לא אני הקמתי אותו(אחותי הקימה אותו והיה ברור לה שאני אנהל אותו בסופו של דבר) אבל אני הבאתי אותו לאן שהוא הגיע, ותאמיני לי עם הרבה הרבה עבודה קשה, הרבה עצבים, הרבה שיחות טלפון לכל העולם, הרבה מאמצים גם מול תפוז. הפורום הזה נולד יחד עם ביתי הקטנה ואני רואה את גדילתם המשותפת יחד... זה פשוט לא להאמין איך הבת שלי והפורום עושים פחות או יותר את אותם צעדים.אז תבינו שאני אהיה האחרונה שארצה לפגוע בפורום הזה. קרוב לשנתיים הפורום הזה הפך להיות חלק מחיי, יהיו כאן אנשים שיעידו שקיבלתי טלפונים גם באמצע הלילה בהקשר לפורום וזה כבר אומר המון. אני לא מקבלת שכר על עבודתי, הכל בא מתוך אהבה עמוקה שלי את המוזיקה הניפלאה הזו שהיא עצמה חלק מחיי. אין לי אינטרסים לעצמי וגם לא היו לי. אני שמחה עם כל מיצטרף חדש לפורום ואני גאה במישפחה הגדולה שהולכת ומיתרחבת מיום ליום. יוכל לספר יעקב מרקלי איך הגיע לפורום... כמוהו יש עוד כמה וכמה. והדבר שהכי יכול לעצבן זה אחד שמגיע לפגוע אלוהים יודע מאיזה מניעים. לדעתי ממש לא טוב לשתף עם כאלה פעולה, או שמתעלמים ממנו או שעונים לו לאקונית. יום טוב לכם

חולפת2

New member
תראו,אני לא יודעת מה קרה פה,ואני לא

רוצה להתערב לאף אחד בחיים ו/או בהחלטות שלו,אבלממה שהספקתי להכיר את הנפשות הפועלות כאן,כולם כאחד אנשים מאוד חמים,לבבים,נחמדים,מקבלים בברכה כל אחת ואחד,מלאי חוש הומור,בקיצור-כמו משפחה מורחבת.וגם במשפחה, כשנוצר משבר,לא מיד ממהרים לפרק.התחנה הסופית תמיד תהיה קיימת ,אבל עד אשר מגיעים אליה,יש כמה וכמה תחנות ביניים. ענת,אל תוותרי על ה"בייבי" שלך,הילחמי עליו כמו לביאה הנלחמת על גוריה(כמובן מתוך הנחה שזה מה שאת רוצה),ומאחלת לכולנו שנדע כאן,בפורום הזה רק רגעי שמחה,ומוסיקה טובה(כמו ליל אמש בניצוחו של אנג'לו),כי אנשים,תקשיבו טוב:החיים כל כך נזילים ושבירים-שפשוט חבל לבזבז אפילו רגע אחד מהם בהוצאת אנרגיות על דברים כאלו.תאמינו לי שהדברים נכתבים מעומקו של הלב,וזה אחרי חודש של ריצות לבית-חולים עם חשש ושברון לב מטורף בדאגה לשלומו של מישהו קרוב ואהוב.אז רק אחרי סיטואציות כאלו,אתה יכול לקבל פרופורציה לגבי דברים אחרים. אז שיהיה לכולנו רק טוב,ושמח,ושקט. אוהבת את כולכם
.

תמנונה

New member
חולפת2 בשביל אחת שבמהירות../images/Emo26.gif

כזו חולפת תפסת ת'פרינציפ. אז האמת היה כיף גדול במועדון של אנג'לו..... ואיך אני אומרת תמיד...... להת' בחגיגה היוונית הבאה. ****************************************************** אישי לחולפת בלבד: איך עושים ת'קריספיות של פריגה? שימי לב איך שרות הא.ק.ג. עובד........ ******************************************************
ערב טוב לכל חברי הפורום.. תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~

notis12

New member
פורום באהבה ../images/Emo42.gif

מי יתן ותזרח שמש חמה ומלטפת על כל חברי וחברות הפורום הנהדר הזה ... מי יתן ורק מילים של עידוד ופירגון יכתבו בין השירשורים מי יתן ונדע רק להעניק כל אחד בחלקו וכל אחד מהידע שלו מי יתן ורק אהבה תשרור בין חברי וחברות הפורום מי יתן ויהיה כיף לכל אחד להיות חבר חברה מנהל מנהלת בפורום זה אוהב את כולם: נוטיס 12 { שלמה אנג'ל }

תמנונה

New member
נוטיס תגיד לי כמה אנג'לים יש

לנו פה????????????? כתבת כל כך יפה, האמת עשית אותי מתרגשת יש לך
זהב. מאד אהבתי את הדרשה שלך, אכן כל אחד מאתנו ידאג להעניק מה שיש ביכולתו. ************************************************************
וחוץ מזה אני כמעט פעמיים בשבוע קונה לחם אנג'ל דל קלוריות, תגיד לי למה זה כל כך יקר?
נונה

==תמיד==

תמיד מילים חמות תמיד פרגון ואהבה תמיד רצון לעזור ולעודד ותמיד תמיד שתזרח עלינו ה
לטובה ממני בהרבה אהבה מאיה!

מנדובלה

New member
אתם כולכם מקסימים ....

על הפירגון האהבה שנרקמה כאן החברות שעליה אין מה להוסיף מילה אני ממש שמחה להיות חלק באמת שכולכם מקסימים

12אניהיא

New member
גרב נוטיס מנדובלה וכולם../images/Emo140.gif

המון תודה על הפירגון והמילים החמות... בגלל אנשים כמוכם נישאר לי הכייף להישאר כאן ולעשות מקסימום עבור הפורום הזה, הן על גבי הפורום ןהן מאחורי הקלעים. אוהבת את כולכם

למעלה