לאופה

*pank

New member
../images/Emo24.gif לאופה

שנה של עוגות דבש ועוגיות שנה מתוקה ופוריה שנה של בריאות ואושר שנה של התחדשות ואור שנה טובה לך אופה מקסימה באהבה פאנק.

*pank

New member
סייח רוקד ../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

שנה של אור והתחדשות שנה של הרבה אהבה (בעיקר אהבתך לי) נשיקות מתוקות מדבש ופיתוי נוסח התפוח באהבה פאנק

*pank

New member
לקונן היפה ../images/Emo140.gif

שנה של אור והתחדשות שנה של התגשמות התקוות הגדולות והקטנות כאחת, הרבה בריאות ואושר שנה מחוייכת ומתוקה. באהבה פאנק.

פאנקי....ככה מאחלים שנה טובה ?

זה מה שאת שולחת לי ? דובי שמן...? למה לכולם שלחת פרחים יפים ונערות גוגו,ולי רק דובי שמן ? מאוד נעלבתי.נכון שאני שמן, ורק בגללך כולם תופסים עלי טרמפ ונתלים עלי בשמים. בתור נקמה לשנה החדשה אני אשלח אליך את מושא אהבתך. את דני דה ויטו ! באהבה,קונן.

קוננילהההההההההההה

ככה להעליב את פו הדב??? אויי ואיי לא נורא אני אשלח לך את קלריסה כחילופין שנה טובה ומתוקה רק טוב!!!

אזה הפתעה נעימה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני פותח מחשב, ופתאום אני רואה אותך מולי, אזה כייף, ממש אושר. התגעגעתי אלייך יקירתי. אני מקווה שאת בסדר, ושנוח לך ונעים לך. מזמן בא לי לשאול אותך, מאפה יש לך, את כל הבובות האלו, משו משו משו. שנה טובה יקירתי, שנה מלאה בחיוכים ונועם, שנה שיהיה בה כתף וחזה שאת יכולה לשים את הראש שם, הרבה נחת, ושהדברים יסתדרו כמו שאת אוהבת, שיהיה לך ריקוד שתוכלי לפרוש כנפיים איתו. באהבה חמימה ממני, מאצ'י מצלצלת.

*pank

New member
ליודע ש... ../images/Emo140.gif

שנה של אור והתחדשות שנה מתוקה מדבש אושר ובריאות לרוב שנה מחוייכת ושלווה באהבה פאנק.

אופה3

New member
יואי איזה התרגשות להכנס לכאן

לראות את שמי ככה, עם ברכה מפאנקייייייייי נשמה איזה כייף שזכרת אותי , תודה לך יקירה, שיהיה לך שנה טובה ומתוקה, שנת אושר ושלווה, ושהארס שלך יתעורר סוף סוף ויבין מה הוא מפסיד, הביטי קדימה ראי את האור, וחייכי כל העולם יחייך אליך בחזרה. שנה טובה ומתוקה לכל החברים כאן, שנה מלאת דבש ללא עוקץ אופי

למעלה