חם

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif חם

לעצמי בתקווה שפעלתי נבון שאמרתי את הדבר הנכון שלא יכאב יותר שם בלב (לילה לבן משפיע בבוקר..)

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif

חיבוק|
חיבוק|
חיבו
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק||חיבוק
ק|
חיבוק| זהו ? עדיין לא בטוחה במעשה הנכון...

sidi

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מקווה שהזמן יעשה את שלו ותראי שכן.

בת ה י ם

New member
כשלב וראש מתערבבים

מממ זה יוצר דברים לא ממש בריאים מחר תזרח השמש ויום חדש יהיר ולי יהיה יותר נהיר ובהיר תודה

sidi

New member
כשלב וראש מתערבבים

אז יש אינטואיציה, צריך להשתמש בה. בבקשה.

GALI02

New member
אממ... מזה המסתורין הזה

גם אני קצת מזניחה את ציפי לפעמים(חחח) אבל הכי טוב זה למצוא את השילוב הנכון שבין האינטואיצייה/הרגש איך שלא קוראים לזה לבין השכל הישר. ובעעעע כמה שזה קשה. וכמה שטויות שאני עשיתי כשהקשבתי רק לאחד מהם! יום טוף אה ותודה על ההצעה הנדיבה אבל אני לא גרה באיזור המרכז(במקרה הזה לצערי כי הרבה יותר קל למצוא אצלכם עבודה) שוב תודה גילי

sidi

New member
נכון

בדיעבד כולנו חכמים אבל בסוף בסוף לא הקשבת לפי הציפור??? טוב מאוחר מאף פעם.

sidi

New member
תודה

אבל באמת, אני חושב שצריך לפעול יותר לפי אינטואיציה. להקשיב לעצמינו יותר ולראות מה באמת אנחנו רוצים. הבעיה היא שלא תמיד עובדים לפי האינטואיציה כיוון שמפחדים. גם אני.

בת ה י ם

New member
לא ......

סתם לילה לבן.... סתם קיבלתי היום מסר מבולבל..... סתם לא הקשבתי לעצמי ומקווה שעניתי....כמו שהייתי רוצה שיבינו אותי

GALI02

New member
אינטואיצייה...

אם הייתי הולכת לפי האינטואיצייה שלי אז... אז הייתי מתקשרת אליו עכשיו! אבל לא! צריך לחשוב גם בהגיון. כי האינטואיצייה היא לא אובייקטיבית. כלומר היא מושפעת מהרצונות והדחפים ברגע נתוןוהיא משתנה כל הזמן. מה שהאינטואיצייה אומרת לי לעשות עכשיו מאוד יכול להיות שאני אצטער עלזה אחר כך. אבללל. אני מוכרחה להגיד שהדברים הכי טובים שקרו לי בחיים הם בגלל שסמכתי על האינטואיצייה שלי

sidi

New member
ואת

לא מתקשרת כיוון שבתוך תוכך את יודעת שזה לא יהיה נכון. הרגש אומר לך שכן, והראש אומר לך לא אבל בפנים יש לך את התשובה.

למעלה