חזרתי!

../images/Emo24.gifחזרתי!../images/Emo24.gif

היי בננות וכמה בננים ! מה נשמע ?! אני חזרתי עכשיו משדה התעופה...!! יוווו..... יווווווו היה מ-ו-ש-ל-ם-!-! תודה לכל מי שהכין לי מכתבי טיסה....!!
אני אולי אשים תמונות (הן יעלו?!-הלוואי...) , ואני אספר לכם בקרוב!! עכשיו אני מצפה שכל אחד יכתוב לי וולכם יפה מאד...! ועוד קצת בלעע בלעעע... אני כל כך שמחה לחזור..... טופי! בקיצקץ ניפגש בקרוב, וצ´אווווו!

motib4

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif

אני אחד מהבננים
הנה אחת חדשה שלי. שמתי אותה בבוקר אבל שיפרתי אותה בגדול

Tinke®Bell

New member
שאאאאאאאאאאאאאאאאאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברוכה השווה
רוצים תמונות! רוצה תמונות!

ררררררררררררררררר../images/Emo46.gif

אני חוזרת ובמקום לומר שלום מנצלים? מילא לנצל, בצירוף וולקאם, אבל ככה זה די אכזרי !

BliNky

New member
../images/Emo26.gifWELLCOME BACK../images/Emo36.gif

wait, who r u? do we know u??? *מבט בוחן* סתאאאאאאאם איך אפשר לשכוח...
יאללה ספרי חוויות
U

../images/Emo9.gif

היה מווווושלם ! מאד נהינתי והייתי במלא מקומות, ובזזזזזזזזז היינו ב-3 הצגות תיאטרון, מוזיאונים וכנסיות (חבל שאי אפשר בלי), מוזיאון השעווה(<--מדהים ומומלץ!), לגולנד (קצת לילדים קטנים... אבל שווה לראות את המבנים מלגו !), מצאנו חברת תיירות עם הסברים בעברית ושטנו והיינו בעוד כמה דברים שלא מתחשק לשמוע (תערוכות ופצקק) וכמובן ראינו את החלפת המשמרות עם החיילים עם הכובעים המצחיקים (צפוף בטירוף!). מכיוון שהתארחנו אצל משפחה שגרה בכפר ויש להם כלב היה מאד כיף ! אבל יום אחד נכנס לי חרגול למיטה- יאאאאקקקקקקקק וכמובן שלא הייתי בה באותו רגע... אבל זה היה דוחה ! עשיתי טעות- א כ ל ת י א ת ה א ו כ ל ב מ ט ו ס ! ! יאק. בקרוב-תמונות ועוד מלאא דברים ! אה- ובאחד מחנויות הכולבו הייתה להקה וזה היה ממש יפה. שתי בנות ושלושה בנים שרים ורוקדים... היו בגדים מיוחדים ואני צלמתי וכשיפתחו את התמונות וישמו כאן, אני רוצה שתנסו להכין בגד כזה... זה אתגר מעניין וקשה כי זה היה בגד מוזר בטירוף....!! ורותי אם לא תשלחי לי הודעה לאייסקיו בשביל שאני יאשר אותך הסוף יהיה מרררר מוווואאאאאאאא

לגולנד רולזזזזזזזזז../images/Emo47.gif

איך נהנתי שם יאווווווווו!!!! *הייתי בת 10* היה לך שווה ביותר!! אפשר גם?? אזזזזזזזזזז....ברוכה הבאה

Dracos Love

New member
יש לי אחת יותר טובה ../images/Emo108.gif../images/Emo68.gif

אבל לא אני הכנתי

למעלה