חובב תתחדש, המון כיף והצלחה
L lilachh New member 27/5/03 #3 מזל טוב לפורום החדש ../images/Emo140.gif באמת היה חסר פורום כזה ובחרו את הבןאדם המתאים לנהל אותו עכשיו אני גם יודעת לאן נעלמת היום
מזל טוב לפורום החדש ../images/Emo140.gif באמת היה חסר פורום כזה ובחרו את הבןאדם המתאים לנהל אותו עכשיו אני גם יודעת לאן נעלמת היום
א אתיר New member 27/5/03 #5 חובב, המון המון ברכות והצלחה לפורום החדש, אני מבטיחה גם אם לא תראה אותי אני אהיה ברקע
ש שוקובננה New member 27/5/03 #6 חובב - תתחדש על הפורום החדש!!!!!! שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!!!!!!!
ר ריתS New member 27/5/03 #15 בהצלחה !! יהיה קשה להתחלק בך... אבל צריך ללמוד לחלוק עם האחרים את הטוב שבעולם חובב, המון בהצלחה! שרית
בהצלחה !! יהיה קשה להתחלק בך... אבל צריך ללמוד לחלוק עם האחרים את הטוב שבעולם חובב, המון בהצלחה! שרית
א אילאיל2 New member 27/5/03 #16 חובב הרבה הצלחה ונחת כמובן בפורום החדש ,אל תזנח אותנו ובוא לבקר. אני בטוחה שתדע לנווט את הפורום ולתת עצות בתבונה כפי שעשית עד כה כל הכבוד!
חובב הרבה הצלחה ונחת כמובן בפורום החדש ,אל תזנח אותנו ובוא לבקר. אני בטוחה שתדע לנווט את הפורום ולתת עצות בתבונה כפי שעשית עד כה כל הכבוד!