חדשים

rebeldEla

New member
שלום אנשים! גם אני חדשה!

אני פה אפילו לא שבוע...וכמעט אף אחד לא מכיר אותי...אולי אתם צכירים אותי מהאתר שלי ושל לירון(בולנדהה): www.camibor.up.co.il או אולי מהפורום של האתר הרישמי בישראל...(אני E-C)

היי אני חדשה!../images/Emo41.gif

היי אני חדשה פה ואני פשוט חולה על הסדרה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת המורדים!

../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

היי, ברוכה הבאה!!!! אני צליל ויש לי תאומה שקוראים לה שיר ואנחנו מתכתבות תחת אותו שם. אני אוהבת את בנחה, היא את פליפה. אנחנו בנות 12.5 מהוד השרון. אפילו לא כתבת איך קוראים לך...

חבר´ה לא יפה להתעלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש למישהו במקרה את התקצירים של המורדים שיהיו השבוע או החודש או במקרה יש למישהו אתר טוב שבו יש את התקצירים שיהיו החודש או שבוע הבא אני מתה לדעת מה יקרה
אני אודה מאוד love karin

cami y lu

New member
שלום ../images/Emo23.gif

אני חדשה בפורום, לא כל כך חדשה אני "מטיילת" פה הרבה אבל לא הייתי כל כך כותבת הודעות לא משנה.... אני אסביר על עצמי...... קוראים לי ירדן....אני אוהבת קטנטנות והמורדים משם אני אוהבת את סלסטה סיד לואיסנה לופילטו וקמילה בורדונבה אני חולההההה על [URL='http://'] פליפה [/URL] הנשמה.....

../images/Emo140.gifברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

קוראים לנו שיר וצליל אנחנו תאומות בנות 12 וחצי שיר חולה על פליפה!!!!!!!!!! וצליל על בנחה מקוות שתישתלבי במהרה !

למעלה