חדשים

שלום...../images/Emo6.gif

שלום לכול חברי הפורום, החלטתי באופן רשמי להכריז, ולהצטרף לפורום.. מקווה להשתלב פה מהר.. :) -אז לי קוראים אורי(אני מעדיף אור) ואני חולה על מוזיקה, מוזיקת רוק מטאל וכול מה שקשור....בעיקר להקות מתקופת שנות ה70.. לכול מי שמעונין לדעת איזה להקות אני מעריץ-אז תנו קפיצה לפרטים שלי-(רוב הלהקות לא כולם) בין היתר אני מעריץ שרוף של גיטריסטים כמו: toni iommi ritchie blackmore paul gilbert joe satriani yngwie malmsteen michael schenker steve vai jimi hendrix jeff back eddie van hallen george lynch vinnie moore tony macalpine jimmi page gary moore ועוד מלא אחרים..

Speed King

New member
שלום אני חדש

אני נדב ואני שומע סבנטיז וסיקסטיז יש לכם אחלה פורום אני מקווה שאני ישתלב מהר...

noosh

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

כולנו מקווים שתשתלב מהר, אתה מוזמן לעיין בפורום, במאמרים ובארכיון ולקרוא קצת על נושאי השיחה של הפורום, פחות או יותר.. מקווה שתהנה!

noosh

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא!!

הרבה חדשים יש לנו בשבוע האחרון
גם אני מקווה שתשתלב פה מהר! תהנה

melancholy man

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני בתוך שתשלב בכיף, באמת יש הרבה חדשים בזמן האחרון, איזה כיף

Mr Jack

New member
אפשר להידחף ?

גם אני רוצה להצטרף! טוב כתבתי פה כמה פעמים, אבל לא הצגתי את עצמי... אז אני גיל - בן 15, שומע לד זפלין, ביטלס, דיפ פרפל, ביץ' בויז, קלפטון (בינתיים רק הלהקות שלו כי לא הספקתי להתעמק בקריירת סולו שלו), ג'נסיס, קינג קרימזון, ACDC, בלאק סאבאת', אלביס, הדלתות, קווין, הנדריקס ופינק פלויד לשעבר... האמת שרוב הלהקות פה אני מכיר אלבום אחד-שניים שלהן, אבל יש לי עוד זמן להתפתח ... בעיקר בזכות הפורום הזה, אני משער!

אחלה טעם!!

יש לי המלצות בשבילך, לאלבומים יפים של להקות כמו: ACDC, השבת השחורה, זפלין סגול כהה וקווין.

הנה:

black sabbath: (כולל dio) -paranoid -sobotage heaven and hell the mob rules born again deep purple- בלאקמור פשוט מ-ל-ך(לדעתי) כולל את coverdail machine head burn srtombringer fireball the book of tailesyn- לא אלבום מדהים , אבל יש כמה שירים יפים(ממספר השירים המועט שיש שם) :) fireworks perfect strangers (אני רוצה לציין שהאלבום האחרון שלהם "בננות" פשוט זוועתי- הוא לא קיים בשבילי) acdc highawy to hell powerage back in black high voltage fly on the wall queen: a kind of magic news of the world hot space יש גם את הפסקול של הסרט פלאש גורדון-לדעתי שיר יפה led zeppelin בעיקר האלבום הרביעי והשני כשמו כן הוא:לד זפלין 2 ולד זפלין 4. מצטער מראש על שגיאות כתיב תהנה

Abbe Faria

New member
הוטספייס ופלאש גורדון?

אני חושב שאפילו בריאן מיי אם הוא שומע את הוטספייס הוא ישר מתחבא בפינה חשוכה כדי שאף אחד לא יחשוב שהוא קשור לזוועה הזאת...

Mr Jack

New member
אני אצא מנקודת הנחה שביקשת המלצות

אז ככה ACDC - Back In Black Highway To Hell Black Sabbath - Paranoid Led Zeppelin - I II III IV Presence Deep Purple - Machine Head In Rock ( אחחח Child In Time
) Queen - A Night At The Opera כמו שאמרתי, אני לא מתמצא לגמרי בכל בלהקות האלה - אבל אלה האלבומים המפורסמים של הלהקות הנ"ל, וכמובן - אלבומי איכות!

Mr Jack

New member
שיט יצאתי טמבל ../images/Emo122.gif

לא כתבת המשך להודעה הראשונה, אז לא הבנתי אותך לגמרי :\ תודה רבה על ההמלצות!

FloyDviR

New member
Child in time

השיר שאני הכי אוהב בזמן האחרון!!! מ-ד-ה-י-ם!!! בכלל אני מת על כל In rock ... ומר ג'ק, אחלה טעם

יש להם גם את שיר המדהים

april-האינסטרומנטליות מדהימה !! שיר ממש מעולה. בכלל כול השירים שלהם טובים

למעלה