ברוכה הבאה
מ מכורה לטלי שרון New member 19/10/05 #3 טנקסס בובה!! כן בראש ה1.. נו העיתון ראש1 את לא מכירה?! כמו מעריב לנוער.. איך עושים את החתימה כמו שלך?!
טנקסס בובה!! כן בראש ה1.. נו העיתון ראש1 את לא מכירה?! כמו מעריב לנוער.. איך עושים את החתימה כמו שלך?!
א אס בי New member 19/10/05 #4 ברוכה הבאה.. מקווה שתעשי פה כיף חיים..) ראש1? איך זה הגיע עד לשם?!?! חח.. את יכולה אולי לסרוק בבקשה את הכתבה ולעלות אותה לפורום..?!) זהו.. המשך יום טוב=0)
ברוכה הבאה.. מקווה שתעשי פה כיף חיים..) ראש1? איך זה הגיע עד לשם?!?! חח.. את יכולה אולי לסרוק בבקשה את הכתבה ולעלות אותה לפורום..?!) זהו.. המשך יום טוב=0)
מ מכורה לטלי שרון New member 19/10/05 #6 ניסיתי מקודם לסרוק..אבל נתקע לי הסורק סורי.. וזה לא בדיוק כתבה, יש שם כזה מדור על כוכבים אז הם הוסיפו שנפתח השבוע פורום לטלי שרון בתפוז..והם שמו שם ת'כתובת של הפורום זהו
ניסיתי מקודם לסרוק..אבל נתקע לי הסורק סורי.. וזה לא בדיוק כתבה, יש שם כזה מדור על כוכבים אז הם הוסיפו שנפתח השבוע פורום לטלי שרון בתפוז..והם שמו שם ת'כתובת של הפורום זהו
א אס בי New member 19/10/05 #9 אהה.. טוב אם תצליחי נשמח מאוד!!! טוב לדעת שגם ראש 1 יודעים על קיומנו!!! נעההה את אמורה להיות מאושרת!! ממ.. ולך חדשה..) מקווה שבאמת תהני מהפורום!!! מממ.. ורק שאלה מה שמך..!?)
אהה.. טוב אם תצליחי נשמח מאוד!!! טוב לדעת שגם ראש 1 יודעים על קיומנו!!! נעההה את אמורה להיות מאושרת!! ממ.. ולך חדשה..) מקווה שבאמת תהני מהפורום!!! מממ.. ורק שאלה מה שמך..!?)
נ נעה של ה י ם New member 19/10/05 #11 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חחח אני פתאוןם מאוד אוהבת את ראש1 שמישהו יסרוק בבקשה
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חחח אני פתאוןם מאוד אוהבת את ראש1 שמישהו יסרוק בבקשה
א אס בי New member 19/10/05 #27 חחח.. ידעתי..!!../images/Emo113.gif חישפתי את האתר שלהם באיטרנט אבל זה אומר משהו שכיאלו הכתובת לא נכונה.. לא יודעת.. בלעע.. חחח
חחח.. ידעתי..!!../images/Emo113.gif חישפתי את האתר שלהם באיטרנט אבל זה אומר משהו שכיאלו הכתובת לא נכונה.. לא יודעת.. בלעע.. חחח
M michalb19 New member 19/10/05 #19 באיזה עמוד זה??? יש לי את העיתון אני יבדוק... אבל אין לי סורק... חבל
נ נעה של ה י ם New member 19/10/05 #12 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif ראש1 איך הם כבר יודעים?