חדשים

רוב הסיכויים שכן

אבל אין עדיין הודעה רשמית אז לא יודעים את מחיר הכרטיס אני יודעת שהיא תופיעה ברעננה ובראשון לציון בספטמבר אבל בסוף החודש.

אהה אוקיי תודע

עם יהיה עוד עידכונים ותידעו משו.. תוכלו להודיעה לי באיסיקיו 288847160 כי האנטרנט שלי עובד רק 5 דקות ויותר אני לא יכולה להיכנס לאף אתר.. תודעע

sims21

New member
חדש!!

היי לכולם..אי חדש פהה..!! קוראים לי דין ואני בן 12.. ואני מאוד אוהב את הילארי... יש לי את כלל הדיסקים שלה ואני מת עליה..!

sims21

New member
היי לכולם..!

היי כולם..! אני חדש פה בפורום ורציתי להגיד לכולם שמאוד התרשמתי!! כולם פה נורא נחמדים(יש פורומים אחרים שנכנסתי אליהם והתנהגו מגעיילל) אז רציתי להגיד לכם שתמשיכו להיות נחמדים לכולם ואני בטוח שכולם עוד בסוף יכירו את הפורום הזה..!

daphnef

New member
חדשה =]

היי אני דפני ב-20/7 אני בת 13.. ואני מחיפה.. אני עולה לח'.. וזהו.. אני אוהבת שירים של הילארי דאף-->מאוד! נ.ב חייבים להצביע להילארי ב-100FM חייבים להעלות אותה...! זה שיר ממש יפהה! ו..זה נכון שהיא באה לארץ?!

דולב13

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!

כן הילארי דאף באה לארץבספטמבר!! באיזה בית ספר את לומדת כי גם אני מחיפה!!

חדשה ../images/Emo9.gif

היי אני ספיר ואני בת 15 בעוד 3 ימים
אני ממש אוהבת את השירים ואת הסרטים של הילארי! תגידו השמועה שהיא באה לארץ נכונה?!... ושהיא תופיע באשדוד ורעננה?? אמרו בגיא פינס.

גזניוס

New member
חדשההה

אני ספיר מתל אביב כמעט בת 14
תגידו...זה נכון שהיא באה לארץ?

טליוולי

New member
זאת ההודעה הנכונה

היי לכולם מצב? אני די חדשה פה אבל שמתי לב שהרבה נכנסים לפורום כאילו רק אתמול כתבתי שהיא מגיע לארץ והיום שהוא שישי - שבת (סוף שבוע) יש מלא תגובות והודעות..! רק רציתי להגיד לכולם שאני חולה על הילארי דאף בטירוףףףףףףףףףףףףף באופן מוחלט אז מי שיודע אך להשיג כרטיסים להופעה בבקשה להודיע לי כי כבר יש לי את הכסף ואני רוצה לשורה הכי ראשונה ואם אני לא אקנה מהר הכרטיסים יזלו ואולי יהיה רק לאחרונה ואני מזה לא רוצה אז אני בקשת ברצינות!! טוב אני הולכת ביו'ש נשיקות לכולם!!
חולה על הילארי בטירוףףףףף!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NoOop

New member
../images/Emo28.gifברוכה הבאה ו...

לי קוראים נופר אני מקווה שפעם הבאה תלמדי לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות כל הזמן. עם הזמן תלמדי.... וסליחה על ההתנפלות של מקודם בכל מקרה תהני כאן... ושמישהו יביא לה את אומנות השרשור!!

למעלה