חדשים

היוש לכולם אני חדשה..!! ../images/Emo45.gif

היוש לכולם.. אני חדשה, קוראים לי ליאת.. אממ אני חדשה בתפוז ויש לי שאלה... מזה שרשור ??

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

חדשה בפורום.... ונחמד שיש איפה לדבר על התוכנית בלי שיפתחו עליי עיניים... נראה לי שאני קצת "קשישה" לעומת כולם כאן אך מקווה שבכל זאת תקבלו אותי בחיוך :) חוצ מזה.. חיפשתי את הפורום הזה רק בשביל להגיד כמה............ אשלי מעצבנתתתתתתתתתתתתתתת
אמנם התפוח לא נופל רחוק מהעצ אבל היא ממש תופעה!!!

שלום!

קוראים לי לירון, ואני חולה על האלופה!!!ולא ידעתי שיש פורום בתפוז,אני מעריצה את עפר שכטר כבר שנה וחצי..! כל השחקנים ממש מעולים, ומאיך שקראתי נראה לי שאני אשתלב מעולה.. ואני אשמח להכיר חבריםםםם וחברות חדשים\חדשות. נ.ב סתם בשביל הידע אני חולה על WWE ועל ג'ון סינה..חחח

שלום!

קוראים לי לירון, ואני חולה על האלופה!!!ולא ידעתי שיש פורום בתפוז,אני מעריצה את עפר שכטר כבר שנה וחצי..! כל השחקנים ממש מעולים, ומאיך שקראתי נראה לי שאני אשתלב מעולה.. ואני אשמח להכיר חבריםםםם וחברות חדשים\חדשות. נ.ב סתם בשביל הידע אני חולה על WWE ועל ג'ון סינה..חחח

קופיקו13

New member
היי אני חדש :)

אני מת על האלופה ואני מקווה שאני גם ימות על הפורום תודה..

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif

כאשר את מגיבה להודעה קיימת (לדוגמא אוף) זה נקרא שאת משרשרת ולא סתם שולחת הודעה, בכדי להגיב להודעה מסוימת את לוחצת עליה ובתחתית ההודעה יהיה כתוב לך הוספת תגובה/הוספת תגובה מהירה, את לוחצת על אחד מהכפתורים, כותבת תגובה, ושולחת. מקווה שהבנת, עומרי. ושתהיה לך השתלבות נעימה.

סיבוש

New member
ברוכה הבאה חמודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני סיון שתהיה לך השתלבות אלופה פה....

סיבוש

New member
חחחחחח ברוכה הבאה חמודה../images/Emo24.gif

ואשלי היא באמת תופעה ...תופעה לא מובנת...עדיין חחח
ובת כמה את שאת אומרת "קשישה"..?

למעלה