תודה אני מאשקלון בת 14 וחצי
ט טוששש New member 9/4/06 #38 ברוכה הבאה מאמי!!../images/Emo24.gif אני נטלי בת 15 מנהריה מקווה שתהני....=)
O Oshri siso New member 9/4/06 #40 ברוכה הבאה מאמי...../images/Emo13.gif ואני חושב שהספקת להכיר אותי...{או את סימונה} ... בכל מקרה... תהני פה .. אחלה פורום!
ברוכה הבאה מאמי...../images/Emo13.gif ואני חושב שהספקת להכיר אותי...{או את סימונה} ... בכל מקרה... תהני פה .. אחלה פורום!
א אאורושש New member 9/4/06 #44 ברוכיתת השתלבות+התמכרות נעימהה אני אור.. בת 13.. תהנייי ואסור לפרסם פלאפונים.. זאת הפרטיות שלהם.. והם כבר אמרו שהם לא אוהבים שמעריצות מתקשרותת
ברוכיתת השתלבות+התמכרות נעימהה אני אור.. בת 13.. תהנייי ואסור לפרסם פלאפונים.. זאת הפרטיות שלהם.. והם כבר אמרו שהם לא אוהבים שמעריצות מתקשרותת
א אני רוני ואתם לעעע New member 8/4/06 #17 אורטל פדידה.. רוני# 13וחצי עוד מעט 14 # אין איסיקיו ולא מסנג'ר!!..
א אני רוני ואתם לעעע New member 8/4/06 #18 כנסו לפע עכשיו!!! סורי שאני שואלתתת אבל אני ח=י=י=ב=ת=!! למי יש פה את המספרים<פאלפון> של הגגיים בויז? ומי שלא נאחסס ומתקמצן להביא.. לילך אתם יודעים לאן!!.. למי שיש שיכנסס לפה ויגיב לי עם יש או לא!!.. עם כן מין הסתים תביאו!!.. ב=ב=ק=ש=ה!!
כנסו לפע עכשיו!!! סורי שאני שואלתתת אבל אני ח=י=י=ב=ת=!! למי יש פה את המספרים<פאלפון> של הגגיים בויז? ומי שלא נאחסס ומתקמצן להביא.. לילך אתם יודעים לאן!!.. למי שיש שיכנסס לפה ויגיב לי עם יש או לא!!.. עם כן מין הסתים תביאו!!.. ב=ב=ק=ש=ה!!