דעתי....
תשמע, אתה ממש צודק! גל בהחלט מתאים להיות מואדם וכמו שכולם רואים ישי לא טוב בשביל התפקיד את זה. אני ישמח מאוד לשמוע מאפרת למה היא בחרה אותו כדי שיהיה מואדם. אני באמת לא יודעת למה. ואני ישמח לשמוע תגובה לזה, ולא, לא במסר! כאן ועכשיו ! וכמו שגל כתב כמה כמה פעמים שהגדולים באמת רוצים לעזוב (אני אל יודעת אם להחשיב את עצמי כגדולה, אבל בכל זאת....) אני חושבת גם לעזוב את הפורום ואני ממש לא יודעת אם המצב פה הסתדר או הידרדר, אני חושבת שכולם פה מנסים להשקיע רק הבעיה שיש פה כמה ילדים (קטנים) שפותחים הודעות סתם ככה, שמשרשרים לא נכון, שמקללים, רבים, הורסים את הפורום!!!!!. אני נותנת עכשיו פתרון אחד, חד וחלק - לשים את גל אדום. אפרת... לא מוצא חן בעינך? מה עם מור? אולי היא רוצה?! תחליטו את זה לבד! אבל אם אתם לא מסכימות אפילו לזה, זה רק מוסיף את עצמו לסיבות שלי לעזוב. אני באתי רק כי "נער בדרכים" (שכחתי איך קוראים לו) אמר לי לבוא ולהגיב. ואני מקווה שאני יחזור כי אני אוהבת מאוד את הילארי וזה אף פעם לא ישתנה. אני תמיד ישאר מעריצה שלה לא משנה מה ואני חושבת שמגיע לה פורום . אבל פורום מסודר, ולא פורום שבו יש בלאגן והמון מריבות. סליחה על המאמר, נופר.