חדשים

MYHOT3

New member
נצל"ש - אני עוזב את הפורום

אחרי מחשבות רבות אני החלטתי לעזוב את הפורום והפעם לתמיד. קודם כל בגלל שהפורום נהרס וחבל פעם היו פה הרובב בוגרים בעלי ידע עכשיו הבוגרים עוזבים ונשארים פה ילדים קטנים שעל כל שטות פותחים הודעה חדשה ומציפים את הפורום החוקים יותר מידי נוקשים פה - הפורום חנוק מאז שעלו החוקים האלו יש פחד והיסוס מתי לפתוח ומתי לא לפתוח הודעות חדשות. וגם בגלל שאח שלי שהוא בן 14 מנגס לי כי הוא איתי בשם המשתמש והוא משתלט לי אל המחשב - גם בגלל זה כל העולם ואישתו צוחק עלי בגלל שאני אוהב את הילארי - נמאס לי מרדיפות של אנשים בהתחלה התעלמתי אבל אני לא יכול יותר. התגעגע אליכם ומדי פעם יקפוץ לבקר (MYHOT3) אפרת ישי נופר מור ירדן נועה תודה אתם עושים את הפורום ותשמרו אליו שלא יהרס עוד....

למה../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

חבל מאוד.... את חלק מהפורום וזה ממש לא כדאי שתעזוב אותו... אני חושבת שדווקא אנחנו צריכים לעזור לפורום לגדול ולא ללכת ממנו כאילו לא אכפת לנו... טוב אם אתה רוצה בבקשה...
בהמשך
רק נ.ב....מאיפה התמונה
לא ראיתי...

One Click Hil

New member
../images/Emo10.gif

ממש חבל לי שהחלטת לעזוב. אבל אם הבחירה שלך ואתה שלם איתה..אז שיהיה לך בהצלחה. עזרת כאן בפורום ותהיה חסר. נתגעגע אלייך(אני בטוח!).

א י י ל 18

New member
אתם לא יודעים להעריך!

רק בגלל זה הוא עוזב! אני אולי לא כותב פה הרבה בפורום כי אין לי כל כך הרבה לתרום ולכן אני לא מציף פה כל מיני שטויות אבל......!! גל תרפ המון המון המון לפורום! מבחינת ידע! תמונות חדשות! המלצות! חידושים! הכל ! הוא ממש נתן הכל לפורום! אף פעם לא ראיתי מישהו מעריך את העבודה שלו חוץ משרשור תודה או איזה יופי.. על הודעות חדשות שהוא פתח. בפורום צריך להיות מישהו מואדם!! לא רק מנהלים דיקטטורים! צריך שיהיה מישהו מואדם שהוא יהיה בין המנהלים לבין חברי הפורום! גל המתאים ביותר להיות מאודם! יותר מסימס מאן אפילו! עד כמה שזה נישמע רע בואו אני יזכיר לכם סיפור.. זוכרים איזה מישהו אחד שאמר שהוא היה גר פעם ביוסטון ליד הבית של ההורים של הילארי ושהוא נוסע לקראת איזה חג שהיה לבית של אחיו ושהוא מאוד מקווה לראות את הילארי ולכתוב לה מכתב וכו'.. כמעט כל חברי הפורום פה כולל המנהלת צחקו ממנו וסימס מן אפילו השפיל אותו בן היחידים שאולי לא כל כך האמנו אבל כיבדנו את האיש היו אני גל ועוד איזה מישהי.. בכל אופן אותו בחור קורא עדיין בפורום ואני יודע שהוא קורא ונחשו מה!! אני מאמין לו באמונה שלמה! הוא כתב מכתב להילארי ושם להם בתיבת דואר! אומנם לא הילארי ענתה לו אלה יחסי הציבור שלה והם ענו לו שזה מאוד מרגש אותם ואת הילארי לשמוע שיש לה הערצה גדולה בישראל הם עוד אמרו שמעכשיו זאת תהיה שאיפה שלהם שהילארי תגיעה להופעות פה בארץ אבל לא הכל תלוי רק בהם! הם כתבו עוד כמה דברים יפים ונתנו לו תמונה מקורית של הילארי עם חתימה שלה וכתוב בה השם של "אלמוני בדרכים" (אני לא אציין את שמו אולי הוא לא מסכים. בכל אופן כולם ירדו עליו פה וצחקו עליו ומיעוט בפורום בחר לכבד אותו! בושה .. והינה עכשיו גל שהוא הכי מתאים להיות מואדם פה , מואדם הוא משתמש מומחה וגל לא מומחה?!?!?! הוא כן! והינה שוב ביזינו אדם שעוזב את הפורום.. מנהלות לעצתי תחשבו שנית על ביטול משתמש מואדם בפורום זה תורם וזה עוזר תחשבו שנית ולגבי החוקים הם נראים לי בסדר רק המלל של הכתיבה שלהם יוצר רושם של דיקטטור.. בכל מקרה לצומת ליבכם! גל תחשוב על העזיבה שלך קצת לעומק.. תן לזה עוד שבוע אחד אולי יהיה לך בסדר פה אני מקווה שהמנהלות יסכימו להאדים אותך ויבינו שאתה איכותי בכל מה שנוגע להילארי. אתה יכול להיות מואדם וגם סימס מן שלצערי איכזב אותי כמה פעמים. בהצלחה

אייל אתה פשוט צודק בכל מילה

אני כבר מזמן אמרתי שכן צריך שיהיה מישהו מואדם בכל הפורומים יש את זה אין סיבה שפה לא יהיה! מנהלות אני גם קורא לכם יחד עם אייל לברר עם עצמכן שוב פעם לגבי המאודם בפורום! אתם שתי מנהלות זה בסדר אנחנו רוצים גם מישהו מומחה וגל הוא מומחה לכל הדעות והרבה חושבים כמוני! וכמו אייל הבעיה שהם שפנים הם שולחים את זה במסרים ולא אמיצים מספיק לכתוב את זה פה שכולם יראו! אני רוצה שגל יהיה מואדם הוא הכי מתאים - אני גם מעדיף שסימס מן ישאר אדום שיהיו שתי מנהלות ושתי אדומים לפחות תנסו את זה! מצפה לתשובה פה בשרשור הזה ולא במסרים זה עניין של כלל הפורום! תודה ואחלה של שבוע שיהיה לנו. נ.ב - גל גם אני מבקש ממך שלא לעזוב את הפורום בנתיים בוא נחכה לתשובה של המנהלות. וגם אתה תגיב פה כי זה עניין של כל הפורום.

טוב אז אני הוא הילד המדובר

הסיפור שאייל סיפר הוא פחות או יותר נכון לגבי התגובה שקיבלתי היא הייתה חמה ואוהבת והיא לא הייתה רק מנציגות יחסי הציבור של הילארי , הם ענו על המכתב אבל הילארי הייתה מעורבת בתגובה, חבל שאייל פרסם את זה הבטחתי לעצמי שאחרי שכולכם זילזלתם בי אני בכלל לא יכתוב ולא יעדכן אותכם בכלום כולל אלו שהמינו בי. בכל מיקרה אני לא מגיב פה אף פעם רק קורא ומתרשם, לא פאייר לבוא לאפרת בטענות לגבי הניהול שלה שלא תחשבו שזה קל לנהל פורום ועם מלחמות כמו שקורות פה בין השורות . לסיכום אפרת את עושה עבודה טוב את מור אני לא מכיר חוץ מלעשות רושם של "אני השליטה פה תיזהרו" היא עדיין לא הוכיחה את עצמה במשהו אבל זאת רק ההתחלה ויש לה עוד זמן , לדעתי זאת טעות שלא יהיה פה מישהו אדום - לגבי סימס מאן אני לא נוטר לו טינה על זה שהוא השפיל אותי וצחק עליי כניראה שזה האופי שלו אבל שוב אני לא נוטר והוא צריך להיות מואדם , לגבי גל אני ממליץ בחום שהוא יהיה מואדם כמו שכולם חרשו ואמרו הוא רק יוכל לתרום חשוב שיהיה פה מישהו מואדם בהצלחה לך אפרת בהחלטה אני מקווה שהיא תהיה ההחלטה שרוצים רוב חברי הפורום ולא החלטה שלך ושל מור לבד. הפורום הוא של כולם ואת זאת שתובילי אותו קדימה

NoOop

New member
דעתי....

תשמע, אתה ממש צודק! גל בהחלט מתאים להיות מואדם וכמו שכולם רואים ישי לא טוב בשביל התפקיד את זה. אני ישמח מאוד לשמוע מאפרת למה היא בחרה אותו כדי שיהיה מואדם. אני באמת לא יודעת למה. ואני ישמח לשמוע תגובה לזה, ולא, לא במסר! כאן ועכשיו ! וכמו שגל כתב כמה כמה פעמים שהגדולים באמת רוצים לעזוב (אני אל יודעת אם להחשיב את עצמי כגדולה, אבל בכל זאת....) אני חושבת גם לעזוב את הפורום ואני ממש לא יודעת אם המצב פה הסתדר או הידרדר, אני חושבת שכולם פה מנסים להשקיע רק הבעיה שיש פה כמה ילדים (קטנים) שפותחים הודעות סתם ככה, שמשרשרים לא נכון, שמקללים, רבים, הורסים את הפורום!!!!!. אני נותנת עכשיו פתרון אחד, חד וחלק - לשים את גל אדום. אפרת... לא מוצא חן בעינך? מה עם מור? אולי היא רוצה?! תחליטו את זה לבד! אבל אם אתם לא מסכימות אפילו לזה, זה רק מוסיף את עצמו לסיבות שלי לעזוב. אני באתי רק כי "נער בדרכים" (שכחתי איך קוראים לו) אמר לי לבוא ולהגיב. ואני מקווה שאני יחזור כי אני אוהבת מאוד את הילארי וזה אף פעם לא ישתנה. אני תמיד ישאר מעריצה שלה לא משנה מה ואני חושבת שמגיע לה פורום . אבל פורום מסודר, ולא פורום שבו יש בלאגן והמון מריבות. סליחה על המאמר, נופר.

נופר,אנחנו רק בתחילת הדרך של השינוי

ונכון שיש מכשולים אבל נצליח לעבור אותם ולהגיע לפורום מסודר ונעים לגלישה.
אם אתם באמת רוצים את הפורום מסודר,תצטרכו לתמוך בהחלטות שלי ושל אפרת,שתאמינו לי,החלטות שנעשות אך ורק לטובת הפורום ולא להפך. אני לא אומרת שאין כאן חבר'ה שיודעים ותורמים,או שגל לא מספיק מתאים. הבעיה היא שיש כמה חבר'ה שמאוד תורמים ועוזרים,לא רק אחד. יש את החבר'ה שמשקיעים ויודעים ותורמים,אני ואפרת יודעות מי הם ואנחנו מבטיחות לצ'פר את המשקיעים כמה שנוכל. אני מבטיחה לכם. אתם חייבים להבין שהצבע הזה לא מעניק עוצמה כלשהי ואין בו אפשרויות ניהול,בסך הכל צבע ותאמינו לי שזה ממש לא הכל בגלישה בפורום,הכי חשוב זה לכייף ולדבר על הנושא שלשמו התכנסנו,נושא כזה מדהים,שלבי נצבט רק מלראות אתכם דנים בדברים אחרים ולא בו
זאת התגובה הכללית שלי לגבי כ-ל מה שנאמר כאן ביומיים האחרונים. מי שרוצה שאני ארחיב לו,במסרים בלבד. ערב טוב לכולכם ושבוע טוב

olsen cool

New member
חבל מאוד

אני לא מבינה אותך,החוקים הם אותם חוקים. חבל שרק בגלל הצבע אתה מחליט לעזוב.

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אבל למה?../images/Emo12.gif

לדעתי אתה ממש תורם לפורום ואתה חלק ממנו.. זה לא חכם במיוחד אחרי כל מה שעשית למענו ככה פצאום לקום ולעזוב אותו... תישאר נו.. אתה תורם המון לפורום ואתה תהיה חסר.. אני אומנם חדשה פה אבל אני רואה מה האחרים היותר וותיקים חושבים עליך וראיתי כמה הודעות שלך ואני מבינה מזה שאתה תורם פה מאוד ובלעדייך זה כבר לא יהיה אותו דבר.... תחשוב על זה..

ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני רונה,עוד מעט בת 12 מכפ"ס
אני חושבת שכולם מתים פה על הילארי,בגלל זה הם פה

למעלה