חדשים

היי אני די חדשה פה

כי מזמן לא רשמתי הודעות אז קיצר ככה: לדעתי הילארי היא הפ33ה שבפ33ות כי היא הכי יפה בעולם כולו אבל הכי יפה בה זה...... הכל אי אפשר לפרט היא מה זה יפה אני שרופה עלייה קיצר אני מתה כלומר שרופה על הילארי דאף כי היא פצצה מעולפת היא הכי יפה אבל יש לי שאלה: היא גם דוגמנית?

אז ככה..

ברוכה הבאה\השבה
הילארי היא אמנם שחקנית וזמרת אך גם עשתה קמפיינים למעצבים,אפילו לליין הבגדים שלה עצמה ובין השאר גם לחברת Candies. הנה תמונה מקנדי'ס אם תרצי לראות

תודה

תודה אני אנסה להיכנס יותר לפורום כי אני כמעט ולא בבית כי אני בבצפר ואז אני הולכת לשכנה כי אין לי משהו בבית חוץ מהארנבים שלי(תמונה שלהם מצורפת) אני אספר לכם קצת על עצמי: אני בת 10 אני מנתניה אני בכיתה ה' בצפר רש"י(כן הוא דתי למה יש לכם בעיה עם זה) אני אוהבת לצייר יש יל אפילו בלוק ציור אני ציירתי את סבתא שלי מצד האמא ואת סבא וסבתא מצד האבא ציירתי את עצמי בפורום אני אשתמש בשם בדוי(כי אני לא רוצה שידעו את השם האמיתי שלי) אני אשתמש בשם אמילי וזהו אין לי כוח לרשום

נויושית

New member
הייי...

הייי קרואים לי נוי ואני מלהבים!... אני אוהבת 2 זמרים:הילארי דאף!וג'סי מקרטני!... אוף אתם לא יודעים איזה ביאוס אני אצל בני דודים שלי בת"א עכשיו הם קטנים ממש... אין להם כבלים רק אינטרנט הופ וערוץ 2 משחקים של תינוקות וזהו!...טוב יש לי מחשב נייד אבל אחותי משחקת בו סימס 2..אז יש לי רק את האינטרנט(אין בו איסי) ומ-ש-ע-מ-ם ל-י-י-י-!-!-!-!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רעות...

אני בת 13 וחצי ואני בניגוד אלייך (לפי מה שהבנתי ממה שרשמת) חולה על ילדים קטנים במיוחד תינוקות

למעלה