מיכלי גם את כאן! D:
מ מכשפהקטנהזונה New member 28/8/07 #31 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif זואי, יפייפיה שלי!../images/Emo99.gif איזה כייף שאת פהDD: יוווווו . אני מתגעגעת.]:
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif זואי, יפייפיה שלי!../images/Emo99.gif איזה כייף שאת פהDD: יוווווו . אני מתגעגעת.]:
Z zohar d New member 28/8/07 #35 גם אני מתגעגעת../images/Emo7.gif אני יפייפיה? את יפייפיה! את והשמלה הלבנה שקנית איזה כיף שאת הצטרפתD:
גם אני מתגעגעת../images/Emo7.gif אני יפייפיה? את יפייפיה! את והשמלה הלבנה שקנית איזה כיף שאת הצטרפתD:
O orev 21 New member 27/8/07 #24 חדש בפורום !!! שלום לכל חברי הפורום של הלהקה הטובה ביותר בארץ... אני טל בן 21 מראשל"צ ואני מצטרף בכיף לפורום שלכם שהוא מעולה ורואים שיש כאן אחלה אנשים...
חדש בפורום !!! שלום לכל חברי הפורום של הלהקה הטובה ביותר בארץ... אני טל בן 21 מראשל"צ ואני מצטרף בכיף לפורום שלכם שהוא מעולה ורואים שיש כאן אחלה אנשים...
נ נסיכונת21 New member 27/8/07 #26 אהלן טל ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif כיף שבאת... מקווה שיהיה לך נחמד פו. דרך אגב נעים מאוד, בתאל. (ייאי עוד בן 21!!!)
אהלן טל ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif כיף שבאת... מקווה שיהיה לך נחמד פו. דרך אגב נעים מאוד, בתאל. (ייאי עוד בן 21!!!)
O orev 21 New member 27/8/07 #27 ../images/Emo6.gif היי בר ובתאל ולכל השאר... ופעם הבאה אני אשרשר - תני קצת זמן להתאקלם חח...
O orev 21 New member 27/8/07 #29 מה זה בדיוק המפגש פורום?!?!? זה פעם ראשונה או שזה פעם בכמה זמן? מה עושים וכו'...
נ נסיכונת21 New member 27/8/07 #30 אני גם חדשה.. יחסית... אז נראה לי שזה פעם ראשונה.. אבל בדרך כלל אני יודעת שעושים מפגשי פורום פעם ב.. בחיים לא היתי באחד. זה הראשון.
אני גם חדשה.. יחסית... אז נראה לי שזה פעם ראשונה.. אבל בדרך כלל אני יודעת שעושים מפגשי פורום פעם ב.. בחיים לא היתי באחד. זה הראשון.
ב ב ר ו ש י ת1 New member 28/8/07 #33 וולקאםםםםם מאיפה בדרום? ההופעה בבאר טוביה התבטלה? מוזר שלא אמרו לי על זה\= אני בר, ד"א
נ נסיכונת21 New member 28/8/07 #34 אהלן אהלן! ברוכה הבאה. התבטלה?! באסה לחלוטין.... הגיע הזמן להגיע לבארקה. גם לי מגיעה הופעה קרוב לבית... (ממורמרת ותפרנית..)
אהלן אהלן! ברוכה הבאה. התבטלה?! באסה לחלוטין.... הגיע הזמן להגיע לבארקה. גם לי מגיעה הופעה קרוב לבית... (ממורמרת ותפרנית..)
C cowgirl Ms New member 28/8/07 #37 |ברוכים הבאים לכל החדשדשים למינהם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני מריאנה, בת 20 מפ"ת. מקווה שתשארו בפורום ותהנו ממנו כמה שאפשר....
|ברוכים הבאים לכל החדשדשים למינהם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני מריאנה, בת 20 מפ"ת. מקווה שתשארו בפורום ותהנו ממנו כמה שאפשר....
נ נסיכונת21 New member 26/8/07 #4 ברוכה הבאה!!!!../images/Emo140.gif מקווה שתשתלבי יפה כולם פה סופר נחמדים אז זה לא יהיה כזה קשה.