חדשה

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifחדשה

שלומות לכם. אני תמר, בת 16 ירושלמית. קיבלתי היום את הדיסק הראשון של אביתר בנאי [אחרי שאני חורשת על עומד על נייר כבר חודשים] דבר שהוכיח את היותו גאון ואת העובדה שיש לסגוד לו. מתנחלת פה...

TEENAGER1

New member
ברוכה הבאה, ../images/Emo24.gif

אני מיכל
יא, ירושלמית
ספרי קצת - איך הכרת את אביתר? היית בהופעות? וכו'. ורק לשם הפרוטוקול - הדיסק השני לא פחות גאוני, אם כי דרושה תקופת הסתגלות מסוימת
לילה טוב!

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifאממ.

קניתי את עומד על נייר. ואהבתי וששאלו אותי מה אני רוצה ליומולדת, הדיסק הראשון שלו היה הראשון ברשימה שלי. שיהיה לי ממון, אקנה גם את השני..

ברוכה הבאה.. ../images/Emo140.gif

ווידוי- יש לי קצת בעיה עם המילים סגידה והערצה אבל הבנתי את כוונתך וזה משותף כאן לכולנו..
אין ספק שהילד גאון..
אגב, נעים מאוד, אני עדי, המטורפת הראשית בענייני המשפחה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שלום../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

אני תמר, בת 16 ביא' מאיזור השרון. פעם ראשונה שאני שומעת על מישהי שהתאהבה באביתר עקב הדיסק השלישי לפני ששמעה את הראשון.....(לא במובן טוב או רע, פשוט ככה
) השתלבות נעימה!

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifחיחי.

אאלץ להתרגל להיותו במחזור. שלומצ לא אמור להיות במחזור. שלומצ הוא גבר גבר. חחח. אני עדיין אוהבת אותך שלומצי.

one rainy wish

New member
../images/Emo187.gifברוכה הבאה למשפחה

אני גם די חדשה פה . . . . ויש כאן אווירה משפחתית משהו. כלכך
ולגביי אביתר - זה רק מראה שלא משנה מאיזה כיוון, תמיד מתאהבים באיש המדהים הזה. נשאבים למילים שלו גם אם זה מהדיסק הראשון והשלישי,...... נמ, בכל מקרה :) אני אפרת, אבל את יותר ממוזמנת לקרוא לי אפצ'י. בת 17 [גאד] , י"א , מקרית ביאליק. איי איי = בטח לכם שם בירושליים יש אוויר נקי. :) וולקאם

למעלה