יוא תודה!!
L Little Angel Doll New member 3/1/07 #11 לא להתייחס למשה היא יותר מידי 2!0+ מכדי לענות לאנשים ברוככההההה אני איל,אילנה,"מצחיקה" מקווה שתשתלבי במחשופים שלנו ושל הבנות
לא להתייחס למשה היא יותר מידי 2!0+ מכדי לענות לאנשים ברוככההההה אני איל,אילנה,"מצחיקה" מקווה שתשתלבי במחשופים שלנו ושל הבנות
W West Doll New member 3/1/07 #14 בקשר למחשופים... אולי תוציאי את הראש שלך מהמחשוף שלי כבררררררררר???? יווווו אזרחות באמת דפק לי את השכל אני משעשעת את עצמי יותר מדי הממ כן..זכויות האזרח בלה בלה :X
בקשר למחשופים... אולי תוציאי את הראש שלך מהמחשוף שלי כבררררררררר???? יווווו אזרחות באמת דפק לי את השכל אני משעשעת את עצמי יותר מדי הממ כן..זכויות האזרח בלה בלה :X
P Pushoka New member 3/1/07 #34 שמומלץ לך להתרחק כי משי פאקצה ../images/Emo6.gif או לפחות נשמעת ככה וכל זה כמובן מה שמשי אמרה.. שרוצה לגרום לי בכוח לעשות שפגט.
שמומלץ לך להתרחק כי משי פאקצה ../images/Emo6.gif או לפחות נשמעת ככה וכל זה כמובן מה שמשי אמרה.. שרוצה לגרום לי בכוח לעשות שפגט.
W West Doll New member 3/1/07 #39 את לא מכירה את השיר הזה?../images/Emo12.gif וואי חרשתי עליו מלא כשהוא יצא רואים את קליס דורכת על ההוא בדשא עם עקבים איזה מרשעת.. אבל רגע, את לא מכירה את השיר? אני אפילו מכירה את התנועות שבקליפ!!
את לא מכירה את השיר הזה?../images/Emo12.gif וואי חרשתי עליו מלא כשהוא יצא רואים את קליס דורכת על ההוא בדשא עם עקבים איזה מרשעת.. אבל רגע, את לא מכירה את השיר? אני אפילו מכירה את התנועות שבקליפ!!
W West Doll New member 3/1/07 #45 של קליס!!../images/Emo6.gif Kelis!! את חייבת להכיר יש לי את השיר אפילו בפלאפון!!
י יובל דהן New member 3/1/07 #53 אוי אני מכירה את השיר הזה../images/Emo5.gif Kelis - Bossy איך אתן יכולות לאהוב אותו