אההה...=]
ד דנונה12321 New member 3/7/07 #18 אגב קוראים לי רוויטל אני בת 14... הדנונה היה רגע של חירפון [למרות שככה זה אצלי כל החיים, אבל לא חשוב] כשאני אגלה איך משנים כינוי אני אשנה...
אגב קוראים לי רוויטל אני בת 14... הדנונה היה רגע של חירפון [למרות שככה זה אצלי כל החיים, אבל לא חשוב] כשאני אגלה איך משנים כינוי אני אשנה...
ש שירציק New member 3/7/07 #19 ברוכה הבאה שתיהיה לך השתלבות מהירה ומאגניבה אני שיר בת 14 וחצי מחיפה [=
N NoAmItA ChAn New member 3/7/07 #29 ברוכה הבאה ^__^ אני נעם, בת 14 וחצי מתל אביב. בבקשה תספרי לנו קצת על עצמך (שם אם בא לך, תחביבים, סרט אהוב של ג'וני וכו').
ברוכה הבאה ^__^ אני נעם, בת 14 וחצי מתל אביב. בבקשה תספרי לנו קצת על עצמך (שם אם בא לך, תחביבים, סרט אהוב של ג'וני וכו').
S sharon1love1john New member 3/7/07 #51 ברוכהה הבאהה...../images/Emo6.gif השתלבות מהירה..(אני עדיין מנסה להשתלב.. )
N NoAmItA ChAn New member 3/7/07 #28 ברוכה הבאה ^_^ אני נעם, בת 14 וחצי מתל אביב. השתלבות מהירה וקלה.
א אלמונית46 New member 3/7/07 #37 ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!=] ../images/Emo24.gif וד"א - גם אנחנו הרבה יותר מחולות עליו... נראה לי גוססות יבהיר יותר טוב את מצבנו.=]
ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!=] ../images/Emo24.gif וד"א - גם אנחנו הרבה יותר מחולות עליו... נראה לי גוססות יבהיר יותר טוב את מצבנו.=]