וירטואלי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif וירטואלי ../images/Emo142.gif

לפעמים כשכותבים הודעה באינטרנט ומוסיפים אייקונים חמודים כמו אלה
זה גורם לי מאוד לחיוך. לפעמים חיבוק וירטואלי יכול לעזור לי המון למרות הוירטואליות שבו, כי מכירים את ההרגשה שאתה חייב חיבוק בדיוק עכשיו מבלי לספר יותר מדי מה קורה- אז ככה זה קורה לפעמים... יותר קל לי לפנות לפעמים לאנשים שאני לא מכירה ולבקש את החיבוק הזה כי יודעת שלחברים ולקרובים יהיו שאלות ותהיות ורוצה רק חיבוק ויחס נחמד אליי. אז אני המוזרה
היחידה שמרגישה לפעמים שחיבוק וירטואלי יכול לעזור המון (אומנם לא כמו אמיתי אבל אם זה מה שיש אז זה מה שיש)?

e-magine

New member
אני מאמין באינדיווידואליות

יש אנשים ויש מצבים שחיבוק וירטואלי יעזור להם קצת. יש הרבה שבעינייהם זה לא שווה כלום.

לדעתי זה מזוייף לפעמים

אני אישית לא מתה על זה, גם שמנסים לעודד אותי עם חיבוק זה ניראה לי זיוף או רצון למצוא חן. אולי כי אי בן אדם סגור שלא סובל שמחבקים אותו.

סרפד

New member
אצלי מילים משפיעות בד"כ יותר מחיבוק

אז האינטרנט הוא מקור יותר טוב לתמיכה מהסוג הזה כי שם זה חייב להיות במילים. הכי טוב שיהיה את שניהם, גם החיבוק הקליל והלא מחייב מאנשים רחוקים ברשת, וגם החיבוק הרציני יותר של חברים ואנשים שאכפת להם ממך לאורך זמן, ואז אפשר לבחור לפי הצורך

e-magine

New member
מה שבטוח

שחיבוק וירטואלי עדיף על פצצה וירטואלית.

אמוטיקונים זה אחלה.

אני מאוד אוהבת אותם, הם מוסיפים הומור לטקסט הכתוב. לפעמים, הם גם מצליחים למלא קצת את מקומה של שפת גוף/פנים שחסרה בהודעות המילוליות. אבל, לא הייתי אומרת שחיבוק וירטואלי יכול למלא את מקומו של חיבוק אמיתי. לכל היותר, החיבוק הוירטואלי יכול להגיד: נורא בא לי לחבק אותך. מעין הצהרת חיבה. אבל הצהרות לחוד, ומעשים לחוד...

חיבוק וירטואלי ברגע הנכון יכול

להכניס חום בלב חסר את המגע הפיזי אמנם אבל עדיין בהקשר מסוים זה יכול להוסיף הרבה מאד חסר לי שבמיילים אין לי אייקונים מתאימים והכל אני צריכה לכתוב רק במילים

לי קשה מאד לפעמים

להוסיף חיבוק אם אני לא מרגיש שמסוגל ורוצה לחבק באמת, במציאות, חיבוק פיזי. כנ"ל לא אכתוב "נשיקות" ולא אוסיף אמוטיקן של נשיקה אם אני לא חושב שרוצה לעשות את זה במציאות.

Aisha

New member
הבעיה שבוירטואלי אנו נטים

לעשות שימוש יתר בחיבוק. ב RL אנחנו לא נוטים לחבק זרים

קא זו או

New member
נכון, מה השתגעתי לחבק כל אחד/ת?

חלק מזיעים/ות, חלק ללא דיאודורנט, חלק עם ריחות הגורמים לי כאב ראש, חלקם מצמידות/ים חזק, חלקם מצמידות/ים חלק תחתון [רררררררר], חלקם מנשקים/ות על הלחי, ובכלל חיבוק ב- RL הוא סוג של אינטימיות, סוג של פלישה לפרטיות הגופנית.

Aisha

New member
אם ככה אז למה בנט

אנחנו מחבקים ומנשקים כל אחד??
וגם
לא נראה מגוחך לפעמים? מתקתק מידי? עם כל ה שימוש יתר over use הזה נראה לי שזה קצת מאבד את המשמעות שלו

קא זו או

New member
לי אישית מאוד

ולכן, אישית אני ממעט בשימוש באמיטיקונים המסמנים: חיבוק, נשיקה וכאלה ומעדיף את המחייכים, מוציאי הלשון ואחרים. אבל, נניח שהנוסעת ואני מכירים אינטרנטית כבר קרוב לחמש שנים, ונפגשנו כאן האין סיבה שנתנשק? ואחרון אחרון חביב: החיבוק הדיגיטלי לא מריח, לא מסריח, לא מאיים מינית ואף לא כלכלית.

Aisha

New member
אם יש הכרות אישית

אז אולי אבל ברוב המכרים אין הכרות.

קא זו או

New member
אז?

שאנשים יחבקו זה את זה וירטואלית, שישלחו נשיקות ו-מה לא? אף אחד לא יכעס אם לא תעשי את אותו הדבר.

e-magine

New member
הרעיון שאדם זר פתאום יתן לי חיבוק

(ואגב, גם עם אדם זר יכולה להיות היכרות קודמת) נשמע לי די מחריד.

זה חיבוק זה? ../images/Emo3.gif

ומה לגבי חיבוק וירטואלי? נראה לך מוזר לקבל/לתת חיבוקים וירטואליים לאנשים וירטואליים?

e-magine

New member
לקבל חיבוק וירטואלי כבר התרגלתי

לתת, אני די קמצן ובטח שלא התרגלתי.

סרפד

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אלוהים ישמור!

ה"חיבוק" של אסאשוריו (המרים בתמונה) הוא טיעון מצוין בעד החיבוק הוירטואלי...

למעלה