../images/Emo24.gif התגעגעתי !!! ../images/Emo24.gif
היי בנות, זהו אני צפונית עכשיו!! ודווקא עכשיו התחילו עם בלגן???!!! אני במרחק יריקה מחיפה וברגע שפרקתי את הארגז האחרון התחילו הצפירות, המטוסים וההפצצות
מה קורה פה???? ואחרי שנים רבות באילת אני מודה שאני קצת בהיסטריה ומרגישה שנתנו לי עם פטיש בראש
והנה עוד צפירה... מנסה להיות קול... ופשוט אמשיך לי לדסקס איתכן על דברים אחרים. כגון זה שאני אמורה לעבור ניתוח בתה"ש ועדיין אין לי תאריך וזו עוד סיבה להיות בהיסטריה כי ד"ר סוריאנו יוצא לחופש ואני עושה את הניתוח בלעדיו על גופתי
שמישהו ייתן לי קצת ואליום
סליחה! כמה שאני מאוהבת בצוות בתה"ש זה קטסטרופה להגיע אליהם, הם כל כך עמוסים. היה נחמד לפגוש אותך גלים ולהעביר איתך את הזמן, ותודה על הטלפון. נמשיך להיות בקשר. תסלחו לי, אני כרגע הולכת להתחבא מתחת לאיזו ספה... עוד אחת מהצפירות העולות ויורדות האלה למרות שכולן נשמעות לי אותו הדבר...אין לי מושג אפילו איפה המקלט פה...מתנצלת מראש על ההומור השחור, זה הפאניקה. התגעגעתי אליכן ומקווה לתפוס כמה דקות שלוות בכדי להתעדכן על הקורות בפורום בשבועיים האחרונים. רומיה, כן יצא לי לקרוא את הסיכום - נהדר!!
היי בנות, זהו אני צפונית עכשיו!! ודווקא עכשיו התחילו עם בלגן???!!! אני במרחק יריקה מחיפה וברגע שפרקתי את הארגז האחרון התחילו הצפירות, המטוסים וההפצצות