התגעגעתי !!!

גל 4

New member
../images/Emo24.gif התגעגעתי !!! ../images/Emo24.gif

היי בנות, זהו אני צפונית עכשיו!! ודווקא עכשיו התחילו עם בלגן???!!! אני במרחק יריקה מחיפה וברגע שפרקתי את הארגז האחרון התחילו הצפירות, המטוסים וההפצצות
מה קורה פה???? ואחרי שנים רבות באילת אני מודה שאני קצת בהיסטריה ומרגישה שנתנו לי עם פטיש בראש
והנה עוד צפירה... מנסה להיות קול... ופשוט אמשיך לי לדסקס איתכן על דברים אחרים. כגון זה שאני אמורה לעבור ניתוח בתה"ש ועדיין אין לי תאריך וזו עוד סיבה להיות בהיסטריה כי ד"ר סוריאנו יוצא לחופש ואני עושה את הניתוח בלעדיו על גופתי
שמישהו ייתן לי קצת ואליום
סליחה! כמה שאני מאוהבת בצוות בתה"ש זה קטסטרופה להגיע אליהם, הם כל כך עמוסים. היה נחמד לפגוש אותך גלים ולהעביר איתך את הזמן, ותודה על הטלפון. נמשיך להיות בקשר. תסלחו לי, אני כרגע הולכת להתחבא מתחת לאיזו ספה... עוד אחת מהצפירות העולות ויורדות האלה למרות שכולן נשמעות לי אותו הדבר...אין לי מושג אפילו איפה המקלט פה...מתנצלת מראש על ההומור השחור, זה הפאניקה. התגעגעתי אליכן ומקווה לתפוס כמה דקות שלוות בכדי להתעדכן על הקורות בפורום בשבועיים האחרונים. רומיה, כן יצא לי לקרוא את הסיכום - נהדר!!

גל 4

New member
ושאלה... המלצה...

רופא נשים שמתמצא בצרות שלנו וקשור בקופ"ח מכבי באזור ק. טבעון/חיפה - אשמח להמלצות. תודה בנות.

yaelma1

New member
שמרי על עצמך!

ברוכה השבה ושהמעבר יהיה חלק. שמרי על עצמך ושהימים האלה יעברו במהירות.

שון001

New member
תשמרי על עצמך ../images/Emo201.gif

ליבי איתך, ואיתנו (כל עם ישראל), מקווה שהמצב הזה יחלוף בקרוב. לגבי סוריאנו - באיזה תעריכים הוא יוצא לחופשה?

גל 4

New member
תודה! סוריאנו ...

לא יהיה, למיטב ידיעתי מסוף יולי עד אמצע אוגוסט.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אומרים שהרבה זה טיימינג בחיים ואין ספק שמצאת לך אחד כזה כדי לעבור לצפון
התאקלמות מהירה מזאת לא יכולה להיות
והנה השוס- בזכותך גילינו עוד שימוש מרעיש לספה החביבה, אם עד עכשיו היא שימשה לרובנו כמקום שינה, אז אין ספק שבעקבות דבריך למדנו שהיא יכולה לשמש גם כמקום הגנה... אין כמו אהובתנו הספה הקסומה

galim29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

מסכנונת.... אולי עוד מעט גם אני אתחבא מתחת לספה.... והכי טוב יהיה אם יהיו טילים בת"א ולא אשמע אותם כי אני מחוקה מכדורי שינה... היה כייף לפגוש אותך. ואת בן זוגך... מקווה שהניתוח יהיה מהר. אולי אפילו איתי??? חיבוק גדול ותחזיקי מעמד...

שלום גל, ברוכה השבה וברוכה הבאה

לאזור הצפון.... כן, מבינה את תחושת הצפירות
בתקווה שישאר רגוע ושקט במקום העבודה שבו אני כרגע! (למרות שאני יודעת שישנן עדיין אזורים רועשים
). והלוואי ויפתחו שלוחה של תל-השומר עם סוריאנו גם באזור הצפון... לי לא ידוע על מישהו שמתמצא באנדואיות בצפון. בכל מקרה, התאקלמות קלה ונעימה לך ובלי מלחמות! ממני... שמבינה שאופס....
וואלה, סיכום חודשי של רומיה, הפעם לא הספקתי..(כנראה שבכל זאת אכנס באחד מהימים מעט אחורה... כי סיכומים של רומיה פשוט אי אפשר לפספס

למעלה