היי...

../images/Emo24.gif היי...

קוראים לי פולינה...... אני גרה בזיכרון.. ואולי מתחילה לרכוב אינגליש או ווסטן..! לא בטוח..! מה לדעתכם..מה עדיף יותר ... אינגליש או ווסטן.....
...

השתלבות נעימה!

היי! השתלבות נעימה קוראים לי ספיר אני רוכבת חצי חצי על ים
וחצי על טופז
בת 11 וחצי לא מתחרה רוכבת ב
בית חנן
אממ וזהו ומה עדיף??? לדעתי אינגליש לכי על קפיצות

Nemo the star

New member
תגידי ,

זה לא להעליב או משהו כזה אבל בחווה המעפנה הזו עושים בכלל קפיצות או משהו כזה ?!?

אם לא היית רוצה להעליב יכולת לא

לכתוב "בחווה המעפנה הזאת" קצת היגיון וטאקט...פפפף

ת'אמת את צודקת

היא באמת חווה מעפנה אין קפיצות או משו כזה אבל הכל שם נקי ומסודר אבל מידע שלי קפיצות יותר מעניין

Nemo the star

New member
חח סורי אם העלבתי ופשוט לא התכוונתי

ללכלך עלייך או משהו כזה פשוט אמרתי שהחווה מעפנה חח אבל יש שם סוסים יפים והכל מאורגן רק שהם כאילו רוכבים בתוך עיגול כזה
חח כי שאני הייתי שם ראיתי שרוכבים בתוך עיגול כזה ...

איפה את גרה??ל-Nemo the star

את גרה בראשון או משו כזה??? את גרה שם במושב ??? אחרת את לא יכולה להחליט כזה מהר כמה פעמים היית שם?? הייתי מתה שיהיה שם משו כמו קפיצות אבל אין...
המקום ממש נקי יחסית לשאר החוות שראיתי אפילו יותר נקי משלכם אני נהנת שם למרות שהייתי שמחה לעבור למקום עם משהו יותר מעניין אם את הולכת לשם ומסתכלת על הסוסים את רואה שכל אחד מהם נקי ומצוחצח הם כל כך נקיים ומטופחים לפחות שם.... אני יודעת שהחווה לא הכי מפותחת... אבל היא ממש לא חווה מעפנה

Nemo the star

New member
ואיי את גרה בבית חנן ?!?

את בבית ספר גן רווה ? אם כן מה השם הפרטי שלך כולל שם משפחה ? באיזה כיתה את ?

Nemo the star

New member
אה ואני גרה בכפר הנגיד שזו אותה ...

מועצה ... ואני הייתי בחווה הזו יותר ממה שאת מדמיינת ...

cavallo

New member
תלוי,כל אחד ומה שהוא אוהב...

תעשי כמה שיעורים בווסטרן וכמה באינגליש ותראי למה את מתחברת...אני אישית מעדיף אינגליש

תכלס לפי דעתי

יוחאי צודק כאילו צריך לנסות את שני הסגנונות אם יש ספק במה לבחור אני אישית תמיד נמשכתי לאינגליש אז יש התחלתי עם אינגליש אז כל בנאדם צריך ללכת לאן שהוא נמשך יותר ואם הוא עדיין לא נמשך לאף אחד מהסגנונות אז שינסה כמה שיעורים בכל סגנון וגם אם עדיין מתלבטים אז עדיף ללכת לחווה שבאזור שלך שהיא נחשבת יחסית טובה במה שהיא עושה למשל אם את נמשכת גם לווסטרן וגם לאינגליש למרות הכל ויש ליד הבית שלך לדוגמא חוות ווסטרן מעולה ואינגליש פחות טובה אז לכי לחווה הטובה יותר מקווה שעזרתי!!

למעלה